• Lykken er..

  Da er jeg ferdig med tidenes mattetime og vel hjemme hos guttene mine igjen. Fy f... som jeg har savnet dem! Det er helt grusomt å være borte fra Daniel så lenge, får bare lyst til å snu i døra om morgenen å bli hjemme hos han. Men jeg kan nesten ikke det eller. Nå har jeg sjansen til å få en utdanning så jeg må bare gripe den.
  Jeg trives veldig godt på studiet, men jeg skal innrømme at jeg fortsatt tar meg selv i å drømme om å bli veterinær ganske så ofte. Jeg har begynt å vurdere å ta opp noen fag og søke meg inn på NVH.. Men jeg er redd det blir altfor hardt. Jeg kommer ikke til å droppe ut nå, så jeg må da isåfall ta fagene likt med alle de jeg har nå. + at jeg er fulltidsmamma.
  Noen ganger lurer jeg virkelig på hvorfor ikke Gud stillte meg lenger frem i køen blant hjerneceller - da hadde jeg sluppet å grublet over dette og vært på god vei til å bli veterinær nå.
  Men, men.. Man kan ikke sture over det som ikke har gått som planen eller, man må heller lete etter de positive tingene ved det som faktisk har skjedd. Jeg har en perfekt mann, en helt nydelig sønn og jeg går på skole. Jeg er lykkelig og burde bare være fornøyd med det.
  Der har vi noe å lære av andre - Vi tar alt for gitt og setter ikke nok pris på ting. Vi må lære oss at alt ikke er en selvfølge.                   


   Lykkelig er den som ikke sørger over hva han mangler, men gleder seg over hva han har.
  Er du lykkelig?
  Er det noe i livet ditt du ville forandret på?  35 kommentarer

  mamma1991

  03.09.2009 kl.16:06

  Jeg føler meg lykkelig av og til:)

  Reven

  03.09.2009 kl.16:49

  Man er ikke lykkelig hele tiden, men kanskje man kan ha et bevist forhold til det, tenke over alle grunnene man har til å være lykkelig og jobbe med seg selv. For det er lett å bli sint og bitter og alt anna..Har forresten også lyst til å bli vet., men er allergisk mot pelsdyr:)

  ETSI

  03.09.2009 kl.17:19

  man kan vel ikke være lykkelig hele tiden, men jeg kan si at jeg trives med livet mitt! :)sant det du skriver..håper du finner ut av det med studiene da, du har jo endel år på deg til og forandre mening,osv;)

  mammalivet

  03.09.2009 kl.17:34

  Så fint innlegg, er så enig med deg :)Ja jeg er lykkelig med det jeg har her i livet, jeg skulle jo selvfølgelig ønske at jeg har vært milionær å hatt en super jobb. Men jeg er usikker på om det har gjort meg mer lykelig enn det jeg er nå....det får jeg sikkert aldri vite heller :)

  Liz - MotherSinnerSaint

  03.09.2009 kl.19:45

  kjenner igjen følelsen, er ikke noe gøy å gå bra barnet sitt; enten det er en kort eller lang tur! Jeg vil si jeg er veldig lykkelig, en samboer og datter som jeg elsker over alt på jord. Det er lykke for meg!

  Skriv en ny kommentar

  hits