hits
 • This is reality

  Nå har jeg dæven meg vært på kafe med Veslemøy og Una - regner med det kom som en bombe. Daniel har vært kjempe sliten idag, bare survet og ikke hatt noe lyst til å sove. På et tidspunkt følte jeg meg faktisk ganske hjelpesløs, han hylte og skrek til han ble blå i ansiktet. Hele kafe'en stirret på meg som om jeg var den barnemisshandleren.
  Det er ikke alltid like lett, de er søte å se på de små. Men når de først begynner, da hopper det små grønne monster ut av ørene på dem. De kan virkelig drive deg til vannvidd når de setter igang.
  Noen ganger lurer jeg på om han bare driver gjøn med meg. Han setter i å skriker noe helt forferdelig sånn at jeg kommer bort, og så fort jeg begynner å dulle med han begynner han å smile og flire. Når jeg da går og setter meg igjen hylskriker han på ny. Og sånn fortsetter det om igjen, og om igjen. Det er gutt som kan å slite ut mammaen sin det skal jeg si deg. Sukk. 
  Må si jeg ser frem til han blir enda større.. For det fantastiske med unger er jo at de har så mye fantasi. Det er ikke grenser for hva de kan finne på å gjøre hvis de blir etterlatt alene på et kjøkken! Ketchup, smør og leverpostei overalt. Alt som kan smøres eller sprutes er ute av sin opprinnelige emballasje. Besøkende tror de har gått inn i en krigssone. Fidos hundemat er borte, pjokken ble visst litt sulten innimellom massakren. Og mye tyder på at sukkerbeholderen er tom. Hurr...a.
  Gleder meg virkelig!


  ..Men, livet ville ikke vært det samme uten dem eller.. Gullklompene våre ♥


  4 kommentarer

  mette_moj

  17.09.2009 kl.18:16

  kanskjen hell på fæ tenn;) kjøp dentinox på apoteke..

  Lady E

  17.09.2009 kl.21:00

  Hehe kjenner meg igjen.. Ikke langt fra himmel til helvete, og andre veien...

  Aina

  17.09.2009 kl.21:16

  Må berre sei at du har ein utrulig herlig sønn! blei skikkelig rørt av og lese fødeselshistoria di.. Du virka som ei god mor for Daniel. Syns bloggen din er super =)

  saniaclaus

  18.09.2009 kl.01:44

  hejhej! min tanke är mest att inspirera.. :) välkommen in! jag uppdaterar ofta!

  www.saniaclaus.se

  www.saniaclaus.se

  kramar,

  S.CLAUS

  Skriv en ny kommentar