hits
 • friday it is!

  Nå kom Rune hjem fra trening så nå bærer det over til svigers en tur :) Alltid like koselig der, så jeg gleder meg! Er så godt å bare slappe av og snakke om løst og fast mens man koser seg med litt snop. For å ikke snakke om x-faktor som snart begynner!! :)

  Ha en fin kveld alle sammen! 


                                                           Kvalitet!

                Hva skal du ikveld?
  Pleier dere å være ofte hos svigers?
  Hva gjør du helst i helgen? Fester og har det gøy, eller er inne og koser deg?  9 kommentarer

  Babymama

  18.09.2009 kl.19:55

  Nr 1: For en nyyyydelig liten gutt du har :)) Kan godt skjønne du er stolt Mamma ja :D Svigers bor her et lite stykke unna så ser de ikke så altfor ofte, men hyggelig når vi gjør :) Festingen er utsatt på ubestemt tid ;) hihi.. Blir mye innekvelder nå gitt.: Men like koselig det.. sitte å se på TV & slappe av mens lilemann sparker og dunker i maven <3

  elise

  18.09.2009 kl.20:34

  I kveld slapper jeg av :) Og helgen syns jeg er en fin tid å kombinere både avslapping og fest og morro :) Litt av alt! Ha en kjempefin kveld!

  Marianne

  18.09.2009 kl.21:42

  Første gang jeg er innom bloggen din. Ville bare si hei :)

  For en nydelig gutt du har. (Da sikter jeg til han minste!). det beste i verden er å være mamma :)

  Hild Frøya

  18.09.2009 kl.23:44

  I kveld har vi bare kosa oss med TV, og en pils hver. Er ikke så ofte hos svigers nei, med min kjæreste er ofte med meg til mine foreldre. I morra skal vi til Ekebergmarkedet, også skal vi kose oss hjemme etterpå.. Gleder meg.

  Linda

  19.09.2009 kl.00:24

  Er ikke så mye ute i helgene.. bare en sjelden gang..

  Pleier å slappe av på kveldene og heller være ute med venner eller trene,shoppe eller noe på dagen jeg..;)

  FRIDA - It´s all about me

  19.09.2009 kl.09:56

  sv; Tack så mycket! :D

  19.09.2009 kl.14:07

  hei på deg! for en fin liten gutt du har,like gammel som min :) jeg misunner deg såååå denna kroppen din asså,jeg hadde ikke klart å bli så fort slank igjen! jeg lurer på to ting,og blir de for personlige,må du ikke svare :) men hvor mye og ofte trener du? og går det fint an å sove/ligge på magen når man har operert brystene sånn som deg? har jo ikke noe særlig igjen etter jeg mista melka mi,så det hadde vært kjekt å fiksa litt på de :)

  stor klem :)

  laguna

  19.09.2009 kl.14:52

  heisann :)

  takk for det :) har du gutt du og? :) neida, kan godt svare jeg :) jeg trener ALDRI.. gjør ikke en dritt for å være ærlig.. men skulle virkelig hatt begynt snart :) jeg kan fint ligge på magen selv om jeg har operert brystene ja.. :) ligger på magen nesten hver natt jeg, så det funker fint.. kan kjennes litt ubehagelig ut noen ganger, men da er det bare å flytte litt på dem så går det greit :)

  klem til deg og :)

  silje

  19.09.2009 kl.19:21

  takk for svar!! glemte å skrive navnet mitt ser jeg...har gutt ja :) jøss trener du ikke,og så ser du sånn ut?? hehe da er du jammen heldig :) så flott da,da ble jeg litt mer posetiv til å fikse på tuppen og lillemor her :) ha fortsatt en flott helg,kjenner deg ikke,men følger med på bloggen din,du er en kjempeflink blogger :) klem fra silje

  Skriv en ny kommentar