• Det som betyr noe

  Endelig helg! Ikke det at jeg egentlig merker så stor forskjell på hverdager å helg siden jeg er hjemmeværende, men når helgen kommer er endelig Rune hjemme med oss, og det merker jeg godt! Jeg setter veldig pris på tilværelsen, og livet mitt sånn det er. Jeg er heldig som er frisk, har muligheten til å studere, har en liten sønn, masse dyr, et sted å bo og mat på bordet hver dag. Men, jeg kan ikke nekte for at det ville blitt en hel del bedre om vi hadde vært så rike at ingen av oss trengte å jobbe, og vi bare kunne vært hjemme og nytet livet sammen med hverandre hver dag. Det er selvfølgelig noe som aldri kommer til å skje utenom oppe i hodet mitt. Men, tanken er god og jeg liker å fantasere litt.
  Missforstå meg rett, penger er selvfølgelig ikke veien til lykken. Jeg hadde neppe vært lykkeligere om jeg var steinrik, kanskje til en viss grad fordi jeg kunne fått alt jeg ønsket meg av materielle ting. Men, til syvende og sist er ikke penger alt. Det som virkelig betyr noe er å ha familie og venner som tar vare på hverandre rundt seg.
  Jeg kan ikke få sagt hvor takknemmelig jeg er for å ha en samboer og forlovede som Rune, en sønn så vakker og god som Daniel, så utrolig gode venner som alltid stiller opp og en så herlig og morsom familie som det jeg har.
  Dere er virkelig alt for meg, det er dere som gjør meg til meg, alle sammen, og det er synd man ikke har mer kvalitetstid sammen enn det man har.


                                                             mi amor ♥

  Hva gjør deg lykkelig?
  Er penger virkelig alt?  35 kommentarer

  Det som gjør meg lykkelig er datteren min, mannen min, famillien rundt og gode venner.. Men datteren min og mannen min er nr.1

  mammalivet

  25.09.2009 kl.23:02

  Slike små ting som et smil, klem, "jeg elsker deg" gjør meg lykkelig :)

  Nei penger er virkelig ikke alt. Penger har sikkert gjort tin mye enklere, men tror ikek jeg hadde blitt lykkeligere av den grunn. det er personer som gjør meg lykkelig :)

  Veronika Roth

  25.09.2009 kl.23:36

  sv; takk!^^

  Kristine

  01.10.2009 kl.23:55

  Tenkte jg skulle svare på spm. ditt. Du når fram til lesere ved å spørre sånne spm :) Ihvertfall meg!

  Det som gjør meg glad er de personene jeg alltid har rundt meg. Familie, kjæreste, venner og bekjente, rett og slett glade fjes jeg møter i hverdagen!

  Livet er igrunn veldig fantastisk, jeg synes det handler mye om å være optimist, og kritisk til det meste =) Tenk alltid positivt, prøve ihvertfall. Noe som varmer skikkelig, det er å få ros og tilbakemelding for noe du har gjort bra . Og den dagligedosen fra de nærmeste, at jeg hører de er gla i meg, selvom jeg vet det fra før :)

  Man klarer seg ikke uten penger i dag, det er mye fokus på økonomi, og masse som koster! Penger er fortsatt ikke alt for meg. Ikke nærme det meste en gang. Det viktigste for meg er å ha et godt forhold med personene jeg er glad i , og en utdannelse for å fylle opp hverdager med rutiner og bruke mine egenskaper/kunnskaper for å føle mestring :)

  Og etterhvert må jeg jo ha ett lite barn selv, noe jeg gleder meg veldig til!

  Skriv en ny kommentar

  hits