hits
 • Chihuahua on the run

  For en start på dagen! Tenkte jeg skulle lufte søtnosene mine (les; de tre utspekulerte chihuahuaene mine som stikker av så fort sjansen byr seg) Og da vi kom ut så lå det et par kaniner ute i hagen, du kan jo bare tenke deg hva som skjedde. Simba satte igang å uuuule og bjeffe og sprang som et olja lyn med Nikita på slep. Helt gale forsvant de ned bakken og bortover i boligfeltet. Nala er heldigvis litt mer dannet enn de to andre som aldri kommer til å bli voksne, så hun sto igjen her med et kjempe fortvilet ansiktsutrykk. Hehe, det var som hun skjønte hva som skjedde og tenkte ''Herregud, har dere ikke bedre å gjøre! Uff!''
  Usminka, shabby og jævlig måtte jeg jo bare legge på sprang etter småtassene mine, men tror du de var å se noe sted? De var søkk borte! Ganske irritert gikk jeg tilbake siden Daniel lå igjen helt alene på gulvet, og plutselig kommer Nikita spurtende mellom føttene mine og rett inn i buret sitt. Tipper det var ei som følte seg skyldig! Simba tok det litt lenger tid med, men tilslutt kom han ruslende opp bakken med et skamfullt utrykk han og.
  Nå er hundjævlene plassert trykt bak lås og slå og der skal de få sitte en god stund og angre på sine synder!

  ..Så fortsetter dagen slik blir den nok bra!


        

                           Tenk at noe så yndig og nusselig kan være så utspekulert...
  Har du hunder?
  Hvilke?
  Hva er ditt yndligs hundeslag?
  Hva syns du om chihuahuaer?
  Visste du at chihuahuaen egentlig var avlet opp for å fange rotter?  11 kommentarer

  Mariel

  26.09.2009 kl.16:49

  Har to cavalier king charles spaniel tisper :) Noe favorittrase har jeg ikke, da det er så alt for mange som har flotte kvaliteter :) Chihuahuer er fine hunder, men liker ikke trenden med å ha dem i veske og late som de er små dukker. Har jobbet på dyrebutikk i mange år, og i gjennom alle de årene har jeg kun møtt EN chihuahua som ikke var redd og skeptisk til fremmede og plassen utfor vesken/mors arm, og den hadde levd som en "vanlig" hund, så så lenge de blir oppdratte og behandlet som det de er, syns jeg de er kjempeflotte :)

  sonja

  26.09.2009 kl.20:37

  rottweiler syns jeg er veldig fint da, det er min yndlingsrase:) har en hanne på 1år tyson heter han.

  sønnen din daniel er veldig skjønn:)

  Charlotte-Helene

  26.09.2009 kl.22:05

  Er det hunden din som er på det bilde der? :)

  REBEKKA AASHILDRØD

  26.09.2009 kl.22:49

  herlig..HERLIG blogg! :)

  laguna

  26.09.2009 kl.23:11

  Takk for hyggelige kommentarer :)

  Mariel: Jeg er helt enig med deg. Er fullstendig imot hund-i-vekse-trenden selv. Jeg studerte egentlig for å bli dyrepleier ifjor høst da jeg ble gravid, men pga graviditeten klarte jeg ikke å fullføre, dessverre. Anyway - det jeg vil frem til er at jeg elsker dyr og kan ikke skjønne hvorfor folk ikke kan la de gå selv. Når jeg har med mine i fjellet får de springe løst og være hunder. De storkoser seg og klarer fint å gå selv. Det hender den eldste tispen min, Nala, har noen primadonna nykker og helst vil ligge gjemt under genseren min der det er godt og varmt. Men stort sett elsker de alle tre og boltre seg rundt ute og nyte hundelivet.

  Hannhunden min er veldig skeptisk av seg og bjeffer noe stygt. Usikker på fremmede. Veldig synd, og jeg vet egentlig ikke hav som har fått han sånn. Mens Nala derimot er helt motsatt. Hun elsker fremmede og hilser mer enn gjerne på mennesker og dyr :)

  Charlotte-helene: Det er hunden min ja, han heter Simba :)

  Charlotte-Helene

  27.09.2009 kl.19:39

  Aaha :) Han var nydelig! :))

  Charlotte-Helene

  27.09.2009 kl.22:56

  Åia :) Så fin han var! :)

  Kan du legge ut bilde av alle 3 hundene dine i ett innlegg, når du har tid? :)

  laguna

  27.09.2009 kl.23:08

  Hehe, ja han er søt han ;) Har bilde av dem i dette innlegget her; http://laguna.blogg.no/1247339173_primadonna_av_en_chih.html ..Men fler kommer siden :)

  Gina

  29.09.2009 kl.01:13

  Har en fantastisk chihuahua som heter Chiara som snart er ti måneder gammel. Se så søt hun er her(video);

  http://ginaihasee.blogg.no/1252672082_velkomsthilsen_hver_d.html

  Madde

  29.09.2009 kl.13:26

  Har engelsksetter :)

  Heidi

  21.10.2010 kl.14:22

  Heei Jeg skal Skaffe meg Chihuahua Langhåra

  Jeg liker Chihuahua dem er søte da

  Skriv en ny kommentar