• DA er vi tilbake!

  ..og jeg gleder meg stort til å begynne å blogge for dere igjen! Nest etter Daniel og har jo det å skrive og tegne alltid vært en stor hobby for meg. Det er noe jeg har kost meg masse med helt siden jeg var liten, og jeg kjenner jeg virkelig gleder meg over å være tilbake på bloggen hvor jeg kan dele alt det herlige skrivingen fører med seg!

  Dagen har egentlig gått med til bare kos. Det går omgangssyke i barnehagen og siden oppkast og diare fører til at svært lite næring blir igjen i kroppen, vil det til motsetning fra annen sykdom hvor blodsukkeret ofte stiger, istedenfor føre til lavt blodsukker. I slike tilfeller er det viktig å måle blodsukkeret litt oftere, og det kan være behov for å redusere insulindosene slik at Daniel ikke får føling og blir syk. Dette kan selvølgelig være veldig skummelt, noe vi fikk erfare forrige gang hvor det hele endte opp med sykehustur og en stk veldig bekymret mamma. Derfor har jeg valgt å holde han hjemme og ikke ta noen unødige sjanser denne gangen, og det har vi selvfølgelig utnyttet med å bare gosse oss med bøker, leker og hygge i hele dag 


   

   

   

  Ellers vet jeg jo nesten ikke hvor jeg skal begynne. Det har skjedd ganske mye siden sist, men stikkordsmessig og veldig kort fortalt: 
   

  - Jeg har satt igang med personlig trener utdanningen min

  - Skaffet leilighet i Oslo

  - Er ferdigutdannet førskolelærer om nesten 2mnd

  - Jeg har søkt på viderutdanning/master

  - Jeg har vært "hjemme" i Mexico igjen

  - Oppussingsprosjekt baderom er nesten ferdig

  - En bok idé nummer to er oppe og går

  + en hel del andre små og store ting som jeg kommer til å nevne når tiden er inne for det!

   

  Kommer til å begyne å blogge igjen som vanlig fremover, og ta litt av "nyhetene" etterhvert. Skulle det være noe dere lurer på angående diabetes, Daniel eller Down syndrom er dere hjertelig velkommen til å spørre - ingen spørsmål er dumme og jeg svarer mer enn gjerne på hva enn dere måtte lure på 
   

  35 kommentarer

  Catrine aka Cakki

  29.03.2012 kl.14:31

  godt å ha dere tilbake =) så mye fint og spennende som har skjedd da;) masse god bedring til Daniel :)

  29.03.2012 kl.15:56

  hurra!!:)

  Lene

  29.03.2012 kl.23:49

  :-)

  Lucie Waldenstrøm

  30.03.2012 kl.12:39

  Så koselig å se dere tilbake :) Har vært litt lite blogging her også om dagen, siden det skjer litt mye om dagen, men det kommer kanskje litt mer nå som rettsaken 22-juli begynner.. (kanskje)

  Gleder meg til å lese om hvordan det går med Daniel :) Kjekkeste gutten som har blitt så stooor :)

  Silje

  30.03.2012 kl.13:17

  Så gøy!! Er fast leser av bloggen din og gleder meg til å følge med videre ;)

  Ida

  30.03.2012 kl.19:01

  Blir så glad når du blogger!

  Helga

  31.03.2012 kl.18:56

  Lurte litt på om hvilke rutiner du(og Daniel) har ang. diabetes?

  silje

  03.04.2012 kl.20:21

  hei! i ditt forrige innlegg skreiv du at noe nytt hadde skjedd med daniel,hva var det? og så lurer jeg på hvilken type selvbruningskrem du bruker,jeg blir jo bare gul av de jeg kjøper ;) flott blogg! flott mamma og flott sønn ! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits