• dinner at grandma's

   


  Sooner or later we all discover that the important moments in life are not the advertised ones, not the birthdays, the graduations, the weddings, not the great goals achieved. The real milestones are less prepossessing. They come to the door of memory unannounced, stray dogs that amble in, sniff around a bit and simply never leave. Our lives are measured by these.

  ...

   

  Kan dere tenke dere noe hyggeligere enn familiemiddag og en liten fornøyd gutt som er gla i alle rundt seg?


  Det er så lett å la seg rive med av dårlig tid, hastverk, stress og et evig jag etter det bedre. Jeg tror de fleste av oss er litt sånn en gang iblant. Jeg er det selv også. Det er alltid noe jeg ønsker å få gjort, noe jeg går å tenker på, eller noe jeg vil forbedre. Og det er trist. Vi glemmer helt å sette pris på de viktige tingene i livet. De små øyeblikkene som virkelig teller, de blir glemt. Vi har ikke tid. Men samfunnet vi lever i har blitt sånn. Det er alltid noe vi må rekke. Alltid noe som må bli gjort. Vi går alle å ønsker oss en botanisk hage med vakre sommerfugler, mens det vi burde gjøre er å nyte rosene på baksiden av huset og sette pris på det vi har.

  Vi har vært hos bestemor/oldemor på familie middag idag. Selv om vi er der ganske ofte, og det er lett å la seg rive med av tidspresset, er det likevel minner jeg aldri ville vært foruten. En mett liten Daniel som er gla for maten han får, og en varm og øm bestemor som er lykkelig for at vi setter pris på det hun har laget. Når jeg ser på dem ser jeg glede. Og det er vel tross alt slik livet skal være? 

  ...En glede?

   


   

   

   

   

  35 kommentarer

  Chamin ♥ Kommenterer tilbake

  02.04.2012 kl.08:42

  så søt gutt :)

  Catrine aka Cakki

  02.04.2012 kl.23:18

  herlig innlegg :) sanne ord:)

  ~Heidi R.~

  04.04.2012 kl.20:35

  Så stor han har blitt =) Vakker gutt! :)

  silje'mor

  07.04.2012 kl.08:24

  så god han er :) du har en kjempe fin blogg! stå på

  Skriv en ny kommentar

  hits