• februar 2010

  God natt alle sammen!

  Nå er jeg akkuratt hjem kommet fra jobb, og jeg er utslitt. Virkelig, det kjennes ut som øynene mine skal sprette ut når som helst. Im exhausted og ser virkelig frem til en god natts søvn...zzzZzzz...


  stress stress stress

  Overskriften taler vel egentlig for seg selv. Jeg har altfor mye å gjøre men prøver som best jeg kan å få til en balanse, noe som forsåvidt også har gått ganske fint frem til nå. Men jeg kjenner det kanskje er på tide å sende inn en ny søknad om utvidelse av ukedagene igjen - ettersom Gud avslo den forrige. I need more time!!

  Hvordan er det med dere? Har dere plenty med tid til alt, eller er det fler som stresser og føler at tiden ikke strekker til?

  ready for work!

  Nå er det 4 dager siden jeg satt beina mine på norsk jord igjen. Og vet du, jeg må si det er herlig å være tilbake. Ikke tvil om at jeg savner mexico, men å være hjemme oppe i tjukkeste Gudbrandsdalen og dra inn den friske fjellufta vi har her, det er helt fantastisk. Så friskt og godt. Hadde det ikke vært for at gubben har insistert på få meg til å gå med på å bosette oss i den trangeste og minst attraktive sidebygda vi har oppi her (les: Lalm), skulle jeg gått ut og tatt et bilde og blogget for dere, men jeg tror vi droppet det.

  Skulle ønske jeg hadde fri idag, er veldig sliten etter en meget stresset uke, men workaholic over here må tilbake på jobb og tjene inn noen kroner til fattigkassa - man blir ikke rik av å bruke hver dag en hel mnd på shopping i mexico nemmelig. 


                         Liker du å shoppe?
  Pleier du å sløse med penger, eller er du flink til å spare?
  Jobber du? Hvor?  noen ord til ettertanke

  Dios mio, eller herregud på godt norsk. Klokken er halv sju om morningen og jeg virkelig lengter hjem. Jeg har aldri vært så lenge borte fra Daniel før, dette blir 3.dagen og det føles helt grusomt. Men skal det bli utdanning, hus og penger må jeg slite meg igjennom en dag til på skolebenken før jeg kan vende nesen hjem til mine kjære. Jeg burde vel egentlig ikke klage, jeg er heldig som får sjansen til å utdanne meg. Tenk på alle de stakkars menneskene i verden som aldri får så mye som en sjanse engang, enda hvor mye de ønsker det. Vi er borskjemte vi nordmenn, vi har mye å lære av andre land som ikke er fullt så velstående som oss selv. Selv kan jeg bare tenke tilbake på tiden i Mexico, de fleste går på skole der - men det finnes også de stakkarene som bor i skur satt opp av pinneved med bølgeblikk som tak, og foreldrene må sende barna avsted på stranden for å plukke tomflasker for i det heletatt ha en sjans til å overleve. Jeg minnes hvert et møte jeg hadde med disse barna, det stikker i hjertet mitt.

  Et nytt mål for dagen burde kanskje være å lære seg å sette større pris på alt vi har. Vi burde være takknemmlige for at vi er så heldige som vi er, dessverre blir det heller til at vi tar det meste for gitt - vi er bortskjemte.
  Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg kan gi den lille gutten min den trygge og sikre oppveksten et barn fortjener.  Har du noen gang sett hvordan mennesker kjemper for å overleve i slum'en i virkeligheten?  <br><a href="http://i45.tinypic.com/33xefe9.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

  FACES - makeup som virkelig er verdt pengene

  Jeg har brukt Hennes & Mauritz øyenskygge og pudder fra Vita så lenge jeg kan huske. Så lenge jeg fant en farge jeg likte og var fornøyd med kunne det ikke brydd meg mindre hvor den kom fra eller hvilket merke det var. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt på hvor mye folk overdriver og skryter ufortjent av sminke - nå trekker jeg det tilbake. Da vi var i Mexico kom jeg nemmelig over et mineralprodukt som heter Faces, og virkelig, det er den beste sminken jeg noen sinne har brukt. Øyenskyggen har helt perfekt farge og den sitter som smurt. Det samme gjelder både pudderet og foundationen. Jeg irriterer meg alltid over hvor orange alt pudder jeg kjøper virker, men dette er helt fantastisk. Det finnes ikke orange i det heletatt, de hadde til og med pudder for virkelig mørkhudede mennesker der. Herlig! Det har jeg aldri sett i norge. Nå er det vel strengt tatt ikke så veldig mange mørkhudede her til lands, eller så veldig mange mørkhudede som trenger pudder, men likevel, det er alltid greit å ha noe å velge mellom!

     Det kostet selvfølgelig litt mer enn på Hennes & Mauritz, men tro meg - det var verdt hver eneste pesos!

  Jeg har dessverre ikke funnet noen forhandlere som selger produktene her i norge, men ta gjerne en titt på hjemmesiden dems og bestill derfra www.faces-cosmetics.com 

  Selv bruker jeg fargene 607 på pudderet, og 605 på foundationen. Øyenskyggen er dessverre ikke merket, men den er mørk brun. Dessuten kjøpte jeg små koster til å ha på øyenskygge under og over øyet av ekte naturhår. De fungerer som bare det, skikkelig gode and waaaay more better than q-tipsen jeg har brukt de siste årene.  Siden dette egentlig åpnet en helt ny verden for meg, vil jeg veldig gjerne høre hvilke sminkeprodukter dere bruker, og hvem dere er mest fornøyd med. Så kom igjen og fortell!! :)


  skolelys

  Vi er i full gang med matematikk og forbredelser til eksamen - trenger jeg si mer?!


         


  Flere enn oss som gleder seg til eksamen?

  back too real life and paiiin

  Jeg er ødelagt. Ikke nok med at jeg våknet 3 ganger inatt og trodde jeg hadde forsovet meg og gått glipp av skolen hver gang, så var det 25 kuldegrader da jeg endelig våknet til rett tid og skulle stå opp. Neseborene mine frøs til is og det prikket i leppene mine da jeg gikk ut!! Jeg er fortsatt innstillt på 30 varme og er ikke klar for flere kuldesjokk på en stund, derfor går jeg herved i hi for resten av vinteren.


  Sjekk pysjbuksa jeg kjøpte i New York!  Jeg er veldig begeistret for den selv. Nå har jeg endelig sånn bukse som alle har t-skjorte av. Dejm I'm cool.

      Har du sånn I<3NY t-skjorte?
  Hvilken årstid liker du best, og hvorfor?
  Har det vært kaldt hos deg idag?


  im back in town

  Etter en laaaang flytur fra Cancun - New York - Oslo er jeg endelig hjemme igjen, og jeg er kaputt! Det har vært ett kjempe stresset døgn, og da vi omsider var kommet i hus var det bare å kaste klærne ut av kofferten og hoppe inn i dusjen for å så dra avsted på ny. Jeg skal nemmelig til Hamar på skolebenken igjen imorgen tidlig så jeg befinner meg 2 timer lenger syd enn vanlig, nærmere bestemt Lillehammer hos Anette. Skulle gjort veldig mye for å vært hjemme hos Rune og Daniel og drømt meg tilbake til mexico istdenfor, men, som nevnt tidligere - duty call's og jeg må ned på jorden igjen, så gjemt under hver sitt pledd sitter vi veldig ivrige og forbreder oss på morgendagen. Hurr.....a.


  Jeg har forresten fått et par henvedesler av dere om at bildene på bloggen min ikke kommer frem som de skal, dette er mest sannsynlig pga lynnettet i Mexico - mañana, mañana vet dere ;)
  Men jeg kan prøve å laste dem opp igjen på nytt nå som jeg er hjemme så fixer det sikkert biffen.

                          


  Hvor gikk din lengste flyreise?
  Hvor mange land har du vært i?
  Liker du deg best i norge eller i utlandet?
  adios good life

  Da er det på tide å forlate happylife og etterlate alt og alle. Jeg er sykt deprimert idag - hjem til skole, jobb og 20 blå frister virkelig ikke! Nå har klokken såvidt bikket 09.00 om morgenen i Mexico og solen steker. Kjenner jeg vil være igjen, det er helt herlig her idag. Men..pliktene kaller og jeg må komme meg tilbake til virkeligheten. For det blir faktisk litt sånn, man lever i en boble her nede hvor alt utenforstående ikke slipper inn. 


                           

  Kofferten min så sykt liten ut på det bilde, og det må jeg bare si - bildet lyver max!! Kanskje det bare er jeg som er så enorm at den blir virkende veldig liten i forhold, for den lille handleveksa der er virkelig svær! Jeg måtte hoppe på den for å få den igjen, og enda har jeg 2 til (!!) Og det sier jo litt om shoppingmulighetene og ikke minst prisene her nede, jeg har handlet som en gal! Har bare en ting og si - Overvekt!! ..Jeg kommer til å bli blakk på flyplassen, tørr ikke tenke på hvor mye jeg må punge ut med til el corrupto engang.


  Ønsk meg god tur hjem alle sammen!! :)


  last night in paradise

  Nå er jeg skikkelig nedfor. De tre siste ukene har gått kjempe fort, jeg skjønner ikke hvor tiden ble av. Det føles som vi kom igår! Jeg virkelig gruer meg til å sette beina mine på norsk jord igjen, takk og farvel 30 varme og sol liksom! Jeg har så utrolig masse gode venner her nede, jeg kommer til å savne dem dødsmasse alle sammen, jeg skjønner faktisk ikke hvordan livet skal bli når jeg kommer hjem og de er borte, alle sammen. Selvfølgelig, det blir kjempe godt å se mamma, bestemor, gode venninner osv igjen - men! Ingenting er som Mexico, dette er virkelig en stor del av livet mitt. Det er her jeg vil være, det er her jeg vil bo.


                             


                                              
                                                ♥ fågelboet, mæms & hotline = muy bien!

     ...jeg kan ikke dra, det går jo bare ikke :(


  Har du opplevd å måtte dra fra et sted du virkelig, virkelig ikke ville dra fra, og kjent at tårene bare presset på i det du gikk inn på flyet og visste at nå var det over. Nå skal du hjem, og alle vennene, alle minnene, alle gledene, ja, alt blir igjen - og i det samme flyet letter er nok et kapittel av livet ditt over og du må tilbake til virkeligheten og starte på ett nytt et? Sånn føler jeg det virkelig nå. Jeg vil ikke tilbake, jeg hører hjemme her. This is home.

   

  i en camastro på stranden

  Tro det eller ei, men det er faktisk dårlig vær i mexico også. Det har vært både kjølig og guffent de siste tiden - helt ulikt det det pleier å være. Vintermånendene pleier å være helt fantastiske her nede med godt over 30 grader hver dag. Men etter en litt sur uke tror jeg hangover'en til værgudene der oppe i nord gikk over idag, får maken til vær kan du bare se langt etter i norge! Det har vært fantastisk her idag, masse sol, knall blå himmel og azurblått hav - This is life!                                     


  Herlige mamitas - 50 meter fra leiligheten vår

  Jeg tørr påstå at livet her nede er virkelighetens paradis - det er fullkomment. Vi har ligget å grillet oss på en camastro i hele dag mens kelnerene har vartet oss opp som om vi var kongelige. Jeg elsker livet her nede!!

  Sjekk fruktfatet jeg fikk - naaaaam!

  Siden ingen av oss kan bade pga diverse tattoveringer og piercinger passet det perfekt med good life på camastroen idag - flere som syns det frister? Baby D er iallefall veldig fornøyd der han ligger!
  Ser det ikke herlig ut?
  Hva er dine favoritt sommersanger?


  med baby i mexico

  En ting vi var veldig spente på før vi kom ned hit var på hvordan det ville gå med Daniel. Siden jeg har vært her flere ganger følte jeg meg ganske trygg, men likevel var det jo en viss usikkerhet - jeg har jo aldri hatt baby før og det var ikke akkuratt babymat og bleier som sto i hodet på meg forrige gang jeg var her nede. Men smart som jeg er pakket jeg babymat for en hel barnehage ned i kofferten før vi dro (les: kofferten til Rune - jeg hadde jo mer enn nok med å få plass til my own important stuff)

  (u)heldigvis for Rune som bare såvidt fikk passere tollen uten å måtte betale overvekt pga matsmugling for en hel flyktningleir så viste det seg at vi bare kunne satt igjen alt sammen hjemme. Too bad daddy!  Men Mega i Mexico har alt - og da mener jeg ALT!


  Sjekk, til og med våtserviettene er festlige her nede! Lukter godt gjør de og - noe å tenke på for mega i norge?!
  Babymaten her nede er også helt fantastisk! Vi var veldig spente på om Daniel ville reagere på den siden det er en helt annen bakterieflora her nede, men det har gått utrolig fint. Han liker maten og har ikke hatt noe vondt i magen. De har faktisk egne vannflasker/dunker for babyer her nede med ekstra rent vann - say what!? Ganske ironisk at et så fattig land som mexico har så bredt og flott et utvalg i forhold til rike Norge som ikke har noe, og det lille som er koster flesk!
   

  Her ser dere litt av utvalget på Mega - det er en egen avdeling med bare baby ting. Du finner reoler på reoler med mat, mme, flakser, tepper, klær, vogner, leker, u name it! Mye bedre enn i norge!!


  Med andre ord, det er ingen grunn til bekymring om du sitter hjemme med en liten tass og har lyst ut i verden. Jeg er veldig imponert over både utvalget og servicen for barnefamilier her nede. Ikke nok med at det er overflod av produkter i alle former og farger, så har de til og med egen vip parkering for futuras mamas her nede;


                                          


                                                                Herlig!!                           Så konklusjonen min er helt klart - JA vi elsker Mexico!!

  Daniel elsker varmen og gjør ikke annet enn å storkose seg dagen lang. Det er et fantastisk land å være baby i, vi har ikke hatt noen problemer overhodet, så all skryt til mexico og det fantastiske systemet de har her nede :)  Har du vært utenlands med baby før?
  Hvor og hvordan gikk det?
  Kunne du tenke deg å dra utenlands med baby?

  For dere som ikke har barn:

  Hvordan er ditt syn på å ta med små barn til utlandet?
  Er det noe du tror du kunne tenke deg å gjøre, eller vil du helst reise og oppleve verden før du evt får barn?  en helt vanlig aften i playa...

  ..består seg av masse souvernirer, tequila, turister, policia el corrupto, apekatter og gale nordmenn - take a look!  Det er sykt masse politi her nede, og de tar jobben sin mer enn alvorlig nok. Her snakker vi om sirener og blålys hver kveld. Utrykkning it is! (les: cruser frem og tilbake i Quinta mens de sjekker opp blonde chicas de turisticas)  Baby D vil også være kul! Sjekk solbrillene - kjøpt hos en mexicansk señorita som virkelig overbeviste oss om at glassene hadde en helt spesiell og eksklusiv innfattning - bare sjekk, UV400!!
  As u can see - life is great! Og det hele topper seg når de fantastiske mexicanerene roper ''Hello beautiful Barbie, you're skinny but sexy! Looking for a Mexican boyfriend?! '' hver gang vi går forbi - Og takk skal du ha, men jeg klarer meg mer enn utmerket med halv negeren jeg dro med meg fra norge!


  hva skjedde med sol og herlig vær da?!

  Jeg tror værgudene har gått imot oss, det har vært litt vel mye skyer og litt vel lite sol de siste dagene - men det stopper ikke meg fra å nyte det caribiske good life for det, for jeg bader og koser meg likevel. Mexicanerene derimot drar på seg topplua og 3 par gensere mens de stirrer veldig rart på meg når jeg flyr rundt i bikinien min ved siden av. Vet egentlig ikke hvem som burde stirre mest på hvem når temperaturen er godt over 25 grader og vannet er varmere enn det noen sinne kommer til å bli back home in cooold norway jeg, men?!

  Nå har jeg iallefall dratt på meg trøya og satt meg godt til rette bak pc'n og skal nyte kvelden med en stor skål Arroz Mexicanos (les; mexicansk ris) mens Rune er fastlåst bak Farmville på facebook - noe jeg forresten ikke skjønner bæret av hvorfor noen gidder å spille -


                           

   
                                                             Fanny Lu - Tu no eres para mi

                    - en skikkelig hit her i mexico om dagen! og ikke uventet ble jeg også bitt av basillen ;)

                             


                            Hvordan er været der du bor akkuratt nå?
  Fler enn meg som mener det er sært å fly rundt med topplue i Mexico?
  Hva syns du om sangen?


  THE sunscreen

  Solen her nede er veldig sterk og tar mye bedre enn det vi er vant med hjemme - noe jeg selv har brent meg på flere ganger - faktisk alle gangene jeg har vært her når jeg tenker meg om. Forrige gang brente jeg meg så ille at jeg holdt på å ble skrukkete på bringen og det var ikke særlig kult for å si det sånn. Følte meg som en gammel vandrende rosin der jeg fløy rundt på stranda i den lille bikinien min. Heldigvis lærte jeg av denne nær-olding-episoden og anskaffet ikke mindre enn to flakser solkrem og en aftersun før vi dro ned igjen, noe som skulle vise seg å være veldig lurt!

  Produktene jeg har brukt heter Riemann P20, P10 og PS - helt fantastisk smarte. Ikke lukter de, de tørker fort inn i huden OG de sitter på selv om du tar en dukkert i atlanterhavet! Så for første gang på veldig lenge har jeg endelig funnet en solkrem som virkelig fungerer men samtidig gjør meg brun.

  En annen ting som gjør meg veldig fornøyd med dem er at jeg har nå brukt dem på Daniel i 2 uker, og han har enda ikke blitt solbrent - selv hvor skjør og utsatt hud han har. Barn med Down Syndorm har også gjerne enda svakere hudtype enn barn uten Downs, så dette var noe jeg var veldig spent på. Men solkremen var en sikker vinner og den lille ikke fullt så brune gullungen min har faktisk begynt å få litt farge han og! Amazing! :)

  Har du lyst til å prøve disse produktene du og så ta deg en tur innom her eller besøk salongen til Maie i Storgata 10 på Otta - anbefales vrikelig til alle dere sydenlystne mennesker som er klare for solen der ute! :)


                                    

  Har du vært hos Maie og besøkt den flotte salongen hennes?
  Har du prøvd noen av disse produktene?
  Pleier du å bruke solkrem?
  Har du opplevd å tatt noen skader av solen?  Carnival in Mexico

  Mexicanske fester er med på å lyse opp livet for mexicanerne, som ellers gjerne har to jobber og sliter for å få endene til å møtes. Igår var det årlige karnevalet i Playa del Carmen og gatene fylte seg opp av utkledde mexicanere i alle farger og fasonger - ung som gammel var med og lagde et heidundrande liv for alle turistene. Store grupper med mennesker møtes og har gjerne forbredt seg i mange uker, sammen møtes de og har gjerne med svære biler med enda større tilhengere hvor høytalere med strømagregat gjemt under all pynten dundrer gjennom gatene.


                  


                          


                                      Har du vært på et stort karneval noen gang?
  Hva synest du om karnevalet i rio?
  Pleier du å dra på karneval og kle deg ut?
  Er karneval bare for barn, eller mener du det er for voksne og?


  JA - vi elsker Carlos'n Charlie's!

  Er dere noen gang i Mexico ta absolutt turen innom Carlos'n Charlie's i Quinta Avenida - de er herlige!  Maken til restaurant skal du tro du meg lete lenge etter. De er sinnsykt morsomme og alt er bare en stor vits der oppe. Maten er kjempe god og du får en opplevelse du sent vil glemme. Er de i godt humør tar de mer enn gjerne og heller en bøtte vann over stakkarene ute på gaten som ikke kommer inn, og switcher de over til rolig musikk over høytalerene er det slow motion for alle penga. For å ikke snakke om menyen, bare den er en begivenhet for seg selv.

  Take a look!


                                

                                           Duken er til for å tegnes på!                                 
                                                                                             anette ♥ brody
                                    Har du vært på Carlos'n Charlie's?
  Kunne du tenke deg at det var flere ''ikke fullt så høytidlige restauranter'' som C&C i norge?
  Hva bestiller du deg helst når du er ute å spiser?


  tante på sjekker'n i mexico

  Med valentines day for alle penga og en singel tante på tur til mexico måtte det bare bli noe romantikk - men strengt tatt. Anette - 5 forskjellige menn på en dag?!

  Er det noen som er interessert i en date med vår kjære tante Anette så ta gjerne kontakt på mail: Cathrine-h@hotmail.com ;)

  Maya ruinene i Tulum

  En av tingene man ikke kan gå glipp av i Mexico er Tulum og mayaruinene. Mexico er verdenskjent for de flotte templene maya folket bygget for over 3000 år siden og idag lever fortsatt over 7 millioner maya indianere i Mexico og områdene rundt. Mayafolket var veldig dyktige i astrologi og matematikk, dere har kanskje hørt om Mayakalenderen som ender vår tidsregning den 21.12.2012 - Kobler man den opp med planet-x som antagelig vil kunne streife jordkloden nettopp i denne perioden kan man kanskje begynne å lure på om det er mer mellom himmel og jord enn vi tror. Men inntil videre tar jeg det hele med ro og nyter den fantastiske naturen Tulum og mayakulturen der har og by på.                                              Ingen sak med sol når tante har solbriller til utlån!                Daniel har ikke så veldig lyst til å ta på seg solkrem og gir oss gjeipen så fort han ser den                                                Litt kos med pappa var det som skulle til

                          

                                                                      Isn't this amazing?
                            
  Hva tror du om mayakalenderen og 2012?
  Har du vært i Tulum?
  Har du hørt om maya indianerene noen gang?
  Kunne du tenke deg å dra til Tulum?
  feliz dia del amor!

  Happy Valentines day kjære lesere! Her i Mexico er det strålende vær idag og vi skal ta turen til tulum for å se på maya ruinene og nyte en av verdens 10 vakreste strender. Det er helt fantastisk der så gled dere på bilderas ikveld!


  Sjekk valetinesrosen jeg fikk av en random mexicaner igår kveld da jeg var på tiendaen og kjøpte cola - how sweet!
  Hva skal dere idag?
  Feirer du Valentine's day?
  Har du fått roser idag?  roxy all over the place!

  Jeg må bare vise dere, det er nemmelig sykt billig her nede! Dette er bare en brøkdel av alt jeg har handlet siden vi kom, men her ser dere roxy delen av handleposen min.
  En ting er iallefall sikkert, jeg trenger en ny koffert, og det blir overvekt, masse overvekt!!  morroklompen
  Er vi ikke herlige? - tullingene på tur ;)


  photoshoot i mexico

  Idag må jeg bare ærlig innrømme at jeg har vært ekstremt klein og har holdt på å gå i bakken x-antall ganger. Ikke et bra forbilde med andre ord (!!) Igår mens vi var ute å gikk i 5th fikk jeg nemmelig en telefon med spørsmål om en photoshoot for et hotell like ved quinta - og jeg takker sjeldent nei til en shoot - så vi spurtet hjem med barnevogna på slep og raste inn i kelsskapet for å finne noe jeg kunne ha på meg. Megastress.
  Etter litt om og men fant jeg noe å ta på og dro avgårde for å møte de andre jentene som skulle være med. Det var et hotell utenom det vanlige, men det var veldig fint og et kult sted. Vi ble servert drinker (les: tequila og jäger shots!!) under shooten så vi ble veldig øre tilslutt. Men vi hadde det veldig gøy og eieren virket veldig fornøyd siden han ga meg nummeret sitt og ville ha med meg og Barb på en shoot til før jeg drar hjem. Dessverre har jeg ingen bilder fra shooten enda, men neste lørdag skal vi tilbake og bildene skal publiseres så dere skal få se dem da.  Ville du stilt opp på en shoot i mexico?
  Har du vært på shoot noen gang?
  Isåfall for hva/hvem?  Daniel sier god morgen!

  Ny dag og muligheter! Nå skal vi på Wallmart og handle litt, men først må jeg innom Subway og sluke en italiano b.m.t. Jeg har egentlig ikke lov å spise normal mat igjen før i morgen pga antibiotikaen jeg går på, men nå jeg bare ha mat!! Im staarving!!


           Her kommer en hilsen fra en veldig blid Daniel - BUENAS TARDES TODOOOS!!  :D
  pobresiiita

  Syk som jeg er måtte jeg tilslutt overgi meg og krype til korset først som sist denne gangen og. Heldigvis er Dr. Gustavo Ambriz en veldig hyggelig mann så timen gikk smertefritt og greit. Men, det skal nå alltid være noe da. Lucky me har nemmelig fått halsinfeksjon og mageinfeksjon - samtidig!! Etter å ha klemt og lyttet på magen min i alle mulige vinkler kom han frem til at jeg hadde en hevelse inne i magen og jeg burde ha kommet til legen mye tidligere - som alltid. Og for å toppe hele driten sendte han med meg ikke mindre enn 4 (!!) forskjellige medisiner og antibiotikaer. Men som om ikke det var nok har jeg verken lov til å bade, sole meg eller spise mat! Jeg får kun lov til å spise ris, pasta og poteter, og må drikke minst 3 liter med vann hver dag. Jeg kommer til å drukne meg selv. Klarer aldri å helle innpå så masse vann.                         


  Natta alle sammen - nå skal jeg og den grønnsåpe lignende antibiotikaen min kose med puten i mexico!


  a dream came true

  De aller, aller fleste av oss har en drøm i livet. Noen har store drømmer og andre har små - men en ting har de til felles alle sammen, vi ønsker alle at de skal gå i oppfyllelse. Selv har jeg hatt mange drømmer og jeg har vært heldig, for de fleste av dem har blitt til virkelighet. Jeg føler meg heldig og jeg er veldig takknemmelig. Jeg har en helt perfekt familie, en nydelig liten sønn, en stor blå/gul ara papegøye og 3 små chihuahuaer samtidig som at jeg har fått reist en hel masse og bodd i mexico. Hva mer kan man egentlig ønske seg? ..Vel, sannheten er at det er masse. Vi er litt sånne, vi mennesker. Vi tar ting for for gitt og kravene våre blir større og større, tilslutt glemmer vi helt å sette pris på det vi har fått fordi vi blir så egosentriske og dermed blir gløden borte.

  Derfor vil jeg ta dere med til min drømmeverden og vise dere en av drømmene mine som gikk i oppfyllelse, jeg vil vise dere hvor gøy vi hadde det, hvor glad jeg ble og hvor mye jeg faktisk setter pris på det.

  På bildet under ser dere delfinen Baloo, hun er nydelig jente som elsker å svømme om kapp med klovnefiskene som gjemmer seg i det vakre paradiset Mexico skjuler under vann.

  Jeg har vært ekstra heldig og drømmen min har gått i oppfyllelse - twice. Jeg har dessverre ingen bilder fra første gangen jeg svømte med delfiner, men jeg legger ut noen av dem vi tok da vi var å svømte med delfinene her igår under.


    

  Har du noen gang badet med delfiner?
  Hva er din største drøm?
  Har noen av drømmene dine gått i oppfyllelse?  Mummy!

  Som de fleste vet er ikke den eldre generasjon så veldig flinke på pc'n - iallefall ikke mamma. Men nå må jeg si hun har tatt seg opp betraktelig for de siste dagene har jeg fått hele to kommentarer av henne her på bloggen - og det belønnes!


  Her kommer dine etterlengtede bilder - vi savner deg!


                          

                               


  Vi har det kjempe fint og koser oss masse! Daniel elsker mexico like mye som meg og har fått sin egen Señor Frog's caps av tante Anette som han elsker å dra ned i ansiktet for å så brase ut i høylytt latter. Han er en herlig baby å ha med på tur, ikke vært noen problem enda :)  Bruker foreldrene dine pc - blogg, facebook, hotmail etc?
  Hva med besteforeldre?  xcaret

  Nå har vi akkuratt kommet hjem fra en svær eco park her i Mexico som heter Xcaret, den er full av tropiske fugler, apekatter, geoparder, pumaer, delfiner, hester -  u name it. Jeg kødder ikke når jeg sier vi brukte hele dagen på å traske igjennom parken og ble enda ikke ferdige. Men latskapen tok tilslutt overhånd så vi dro hjem, får være måte på til maraton i solsteiken og.


              


                      Slenger inn en hel masse bilder fra dagen vår til dere under, så enjoy
                                                               - det gjorde ihvertfall vi!
   

  Her ser dere en typisk mexicansk grav - skal lure på om avdøde var en dranker - hele graven er laget av Corona korker


                                 
                                 

                                        Her får dere bli kjent med den virkelige meg - the prayer!

                                 

                   Dette korset var sinnsykt høyt!! Jeg måtte ned i liggende stilling for å få med hele!

                                 

  Før dere tror jeg har konventert helt til katolismen får jeg vel nesten gå over til de andre bildene fra Xcaret


                         

                                                            Er det ikke fint her?


  Hahahhha!! Dere skulle hørt lyden som kom ut av rautende Mr. Burrito under her - Det var eselet sitt det! Trodde han var alvorlig syk eller noe da han skrek på det værste jeg!  Jeg savner selvfølgelig gøya mi som står igjen i kalde norge så fælt at jeg måtte bort og hilse på de x-antal hundre papegøyene som er i Xcaret

                             

                               

                                              Sjekk, de har åpnet en egen restaurant for meg i Mexico!                               
                           

                       

  Gjestfrie som de er her nede fikk jeg med glede komme inn og beøke en hyggelig mexicansk familie midt under frokost og morgenbønn - se så hyggelig jeg er som tar del i hverdagen deres!                                         

  Hvilken er den største parken du har vært i?
  Har du vært i Xcaret?
  Hvilke fornøyelseparker liker du best?


  mamitas y casa adela

  Livet i mexico er herlig. Idag har vi bare læxet på mamitas og kost oss masse! Alle untatt meg begynner å bli brune - til og med baby D som er hvit som et laken har fått farge. Men jeg?! Nada!! Tenker det kanskje kan være at det virker sånn fordi jeg hadde en del farge før jeg kom, så jeg har ikke gitt helt opp håpet om en tæn farge til vi kommer hjem enda, men det er dødssurt å se de to travelmates'ene mine gå fra ingenting til det skillet på få dager!
  Nå har vi akkuratt vært ute å spist på Casa Adela igjen - litt dyrt, men veldig god mat! Og apropo mat og mexico. Hva er greia med at man legger så sykt fort på seg her nede?! Jeg SER kaloriene legger seg rundt hoftene mine, trenger ikke svelge maten før de er på plass engang. Helt jævlig.

  Kanskje jeg snart ska begynne å åpne øynenen og slutte å se bort ifra at det er mine to daglige inntakskilder som står bak - pico de gallo og en drink er ikke til å forakte i livets glade mexico dager vettu.
  Se så herlig det er her - ikke det beste bildet, men her ser du litt av hovedgaten - la quinta, eller 5th om du vil - hvor vi løper føttene av oss på shopping og restaurant besøk hver dag 

  Har du smakt pico de gallo?
  Hva er din yndlingsmat?
  Blir du fort brun?  shop till you drop in cancun

  Overskriften taler vel egentlig for seg. Det er svære kjøpesenter her, og igår var vi innom tre av de og ble ikke halvferdig med det ene engang. Jeg har kjøpt meg sykt masse her nede, 10 par sko (!!!!), 4 bukser, t-skjorter, topper, smykker, vesker, øredobler, u name it..  En ting er ihvertfall sikkert, jeg trenger en ny koffert!


         Under ser dere Cancun, et virkelig paradis når det gjelder både omgivelsene og kjøpesenterene.

    


  Slenger inn et par bilder av den fantastiske handleturen vår under. Her ser dere meg utenfor Luxury Avenue i Cancun. Masse store og dyre butikker. For å si det sånn, jeg følte ikke jeg glei rett inn der.

                             

  Rune prøver seg på en pose og prøver visstnok å etterligne meg - sjønner ikke hva han mener med det!  Sjekk fangsten! Heeeeerlig!  Har du vært på shopping i Cancun?
  Hvor er ditt favoritt shoppingsted?
  Er det bra shoppemuligheter der du bor?


  jeg er syk

  Når man er i mexico forventer man at det er varmt og godt hele tiden, til og med sent på kvelden. Og det pleier forsåvidt også å være det, så jeg slengte på meg en kjol og høye heler og vi tuslet ut for å spise. For å si det sånn. Det skulle jeg ikke ha gjort. Kvelden ble lang, og etter 2 strawberry daiquires som fikk pelsen min til å stå ut av kroppen ble jeg både kald og guffen. Men pågangsmot har vi nok av så jeg trosset alle gode råd om å ha på meg en bukse og fortsette natten i ført min lårkorte kjole. Enden på visa ble selvfølgelig at jeg våknet med sår hals og en veldig hås stemme idag tidlig. Men opptimist som jeg er dro jeg på meg bikinien og la meg rett ut på mamitas for å slikke sol i håp om å bli bedre. Det som var så veldig synd er at istedenfor at jeg ble bedre er jeg nå blitt mye værre - til tross godt over 30'C og skyfri himmel idag sitter jeg nå godt gjemt under dyna (les: pleddet og det usle lakenet de kaller dyne her nede) og slurper i meg suppe og paracet mens jeg begynner å lure på om det egentlig er noe annet som står bak. Jeg er nemmelig helt tett i halsen og opphovnet i hele luftrøret, jeg klarer nesten ikke å puste og det føles som om jeg har magen full med sjøvann. Men, jeg har ikke opphovnede mandler eller noen tegn på forkjølelse i den forstand, så hva som feiler meg har jeg rett og slett ikke peiling på.


  Er vi ikke herlige?
  shoes baby, shoes!

  Var det noen som sa sko dilla? Jeg elsker elegante sandaler og høye hæler, så jeg føler virkelig jeg er kommet til rett sted, for på 5 dager har jeg ikke kjøpt mindre enn 5 par sko og ett Squalo flipflopper (som faktisk var ganske så fine selv om de ikke egnet seg på bilde)

  Take a look at my new puppies!


  ...enda har jeg allerede ett par til i kikkerten, og fler skal det nok bli når vi kommer til Cancun og på Isla på shopping!


  Har du skodilla?
  Hvilket par likte du best?
  Hvor mange par sko har du?  et hyggelig møte

  Her kommer noen updates fra gårdagen. Etter nok en riktig herlig middag i 5th møtte jeg på Rubie borti gaten - en gammel ''norsk-mexico'' venninne. Veldig koselig! Jeg syns det er så kos og komme tilbake å treffe alle menneskene jeg har reist fra her, det føles liksom så riktig. Liksom sånn ''hjemme''. For playa har virkelig blitt mitt andre hjem, og jeg gruer meg voldsomt til vi skal til norge igjen. Sjønner faktisk ikke hvordan jeg skal kunne holde ut i den grusomme kulden og det dødskjedelige livet som venter der. *grøss*


     


  Nå skal jeg ordne meg før vi drar ut en tur - kommer tilbake med flere bilder i løpet av kvelden! :)


  Har du et ''andre hjem'' ? - Hvor?
  Hvor ville du helst bodd i verden?
  Har du venner du har måtte reist ifra i andre land?


  this is life!

  Nå har vi akkuratt kommet opp igjen fra stranden, har ligget der og slurpet i oss tequila og kost oss i flere timer. Har vært litt overskyet og en del vind her idag, men det gjør ingenting, for det er like varmt og solen tar like godt uansett. Været er helt fantastisk her nede, ingen sure briser eller dårlige dager. Bare good life all the way! Og lille Baby D, han storkoser seg som aldri før. 


                    

         


  Da vi lå på Mamitas var det en gjeng mexicanere som lokket til seg duer - og de er det mange av når de først kommer!!! - så vi lå og stirret fasinert på alle fuglene de faktisk klarte å trekke til seg med litt orange ostepop mens vi snakket om hvor gøy det hadde vært om en av fuglene hadde driti på dem. Guess what happend next. Neida, jeg slapp faktisk unna, men Anette (søsteren til Rune) derimot fikk ett skikkelig splæsj rett på seg, og vi braste ut i høy later. HAHAHA!!! Det skulle dere sett! Panisk dro hun med seg lille Baby D ut i vannet for å late som han trengte en dukkert  mens hun febrilsk prøvde å få av seg dritten. HAHAH, lættis!! Bare synd vi ikke fikk det på film.


  Hva er din største tabbe?
  Hvilke drinker liker du best?
  Har en fugl driti på deg noen gang?  buenas tardes todos

  Da var vi gode og mette alle mann! Vi har vært en tur i 5th og spist på en restaurant. Og tro du meg, det var ikke noe fredfullt sted for å si det sånn. De mexicanske trubadurene er jo alle steder her nede, og de synger værre enn kråka hos naboen. For å ikke snakke om hvor høyt det er, vi måtte rope over bordet til hverandre for å kunne ha en minste sjans til å føre en samtale - noe vi fort ga opp. Men maten var god og vi kom oss fornøyde ut derifra.


  Sjekk hælene mine - det var bare såvidt jeg ikke velta over ende midt i 5th isted. Burde egentlig tatt meg betalt for det showet jeg holdt på å lage der. Lenge leve flipflops!                                
                               


  Pleier du å gå med høye hæler?
  Hvilke type sko syns du er finest?
  Hvilke sko har du?


  watermelon it iiis!

  Hva er vel bedre enn å sette seg ned etter en lang dag med sol og fint vær på stranden for å kose seg med vannmelon ved basseng kanten? Jeg får ikke sagt det nok, det er helt fantastisk her. Vi har det kjempe fint og været kunne ikke vært bedre, godt over 30 varme og sol hver dag. Daniel storkoser seg og er så blid. Han har sjarmert den mexicanske vaskedama vår i senk og hun spør etter han hver gang hun kommer inn. Vi elsker mexico og vil ikke hjem! :)


              Ser det ikke deilig ut?
  Hva pleier du å kose deg med når du er i varmere strøk?                 

  beachlife

  Vi klager ikke! ;)

                           


  Vi storkoser oss her nede, det er så fantastisk - kan ikke beskrives, må oppleves!! Og solen tar så bra, man får farge med engang! Herlig!! Cathrine + beatkaroten + mexico sol = BRUN!


  Syns dere det ser fint ut her?
  Liker du Corona?
  Hvilket øl liker du best?

  bassengliv

  Med hånden på hjertet kan jeg si at nå har jeg det helt perfekt. Jeg elsker playa og vil aldri hjem. Vi storkoser oss, og nyter det herlige livet her nede. Man kobler jo totalt ut når man er her, det er en helt annen verden.

  Sjekk holdningen!


                               Hvordan er det hjemme om dagen, kaldt og guffent, eller er livet på topp?


  mamitas

  Kan det bli mer fantastisk? Kritthvit strand med palmer og turkis hav 50 meter fra leiligheten. Dont think so - AND WE LOVE IT!


                


                                               


                 


                 


                 


  Vi har det helt herlig her, Daniel storkoser seg og har ikke vært sint en eneste gang siden vi dro. Akkuratt nå er livet helt fantastisk - vi kunne ikke fått det bedre!


  ''photoshoot'' ved bassenget

  Tenkte jo jeg måtte ta en liten session ved bassenget når jeg først fløy rundt å sprada i høyhælte sko ute her likevel da. Bare flaks jeg i datt rett ut i bassenget, for jeg og høye hæler = one big miss! Flaks for meg, og synd for dere :p For det kunne blitt noen festlige bilder vil jeg tro!

                               
  Noen som vil være med å bade? ;)

  shopping i 5th avenue

  Vi skulle bare en tur på subway og oxxo for å kjøpe en mexicansk telefon så jeg får kontakt med omverden her nede.. Men vi endte opp med en lang tur i 5th og en enda lenger tur på Roxy butikken. THUMBS UP FOR GOOD LIFE! :D  Det er så varmt her, så nå må vi ha en liten basseng pause før vi fortsetter shoppingrunden etterpå - hvem kan vel mottstå en Roxy butikk med med mexicanske priser OG 40%?!!! Iallefall ikke vi!!! :D


  Hvem av plaggene likte du best?
  Hva syns du om skoene?
  Liker du Roxy?
  Hva er yndlingsbutikken din?


  MEGA!

  Mega i mexico er ikke som Mega i norge - det er iallefall sikkert. For her ligger det fakitsk i navnet! Det er svæææært, og de har alt! Nå har vi vært og fylt en god og full handlevogn med varer og betalte rundt 500 norske kroner - for en FULL vogn! Hadde vært no det, om det hadde vært slike priser hjemme.

                              

                                      


  Hvilke matbutikker pleier du å handle på?


  God morgen alle sammen!

  Buenas tardes todos! :D

  Nå er klokken straks 09.00 og vi er selvfølgelig oppe og nyter god været! Det er helt klar himmel, kjempe varmt og sol her idag. Nå er vi i full gang med å smøre inn Baby D med sunblock og er klare for en tur på Mega for å handle mat.


  (Fotografen har ikke hørt om blitz så dere får nøye dere med ett stk veldig mørkt bilde)                             Now life is amazing!

  ENDELIIIIIG!!!! Jeg er tilbake i Magic Paradise!!! Herregud for en følelse! Jeg må klype meg i armen for å tro det er sant, helt uvirkelig!! Etter å ha måttet vente en time ekstra i New York føles dette virkelig som en drøm, det er fantastisk her! Det er akkuratt som da jeg dro herfra - paradiiiiis og kjempe varmt!! ♥

  Vi ligger 7 timer bak dere og klokken er nå litt over 02.00 om natta og jeg føler virkelig for å ta en velfortjent natts søvn i verden herligste seng. Gleder meg til imorgen!! :D


              Noen som missunner meg?? Under ser dere the place to be - og der er JEG! :D
                       

                        

                      


  Hva syns dere om bildene?
  Er det noe spesiellt dere kunne tenke dere at jeg blogget om fra her nede?


  New York baby!

  Etter å ha blitt plassert ombord på et Continetal propellfly er vi nå vel fremme i New York. Turen gikk kjempe fint, Baby D er en eksemplarisk baby! Han var kjempe flink og rolig hele turen og har ikke grått en eneste gang siden vi dro. Nå sitter vi på Newark og venter på neste flight til Cancun - noen timer til enda, men vi har jo Tax Free og Starbucks her så vi klager ikke! Det er foressten VARMT her!! Puh! Vi var ute og gikk en liten tur i New York isted, for å si det sånn. Det er ikke som den norske vinteren vi har hjemme! 


                                             Her kommer et lite bilderas fra turen
                           


                                                           
                            


                                     

                                


                                 


  Hasta la vista - ser dere i MEXICO! :)

  gardermoen it is!

  Da sitter vi godt plantet med rævva fremfor pc'n på gardermoen og venter på å få sjekke inn - F-U-N! ;)


                  


                                  CONTINENTAL AIRLINES & NEW YORK NEXT!

  Adios - Oslo, New York and Cancun next!!

  Adios herlige mennesker! Neste gang dere hører fra meg er jeg forhåpentligvis i New York og nyter livets glade dager - satser på at flytruen går bra og at vi kommer helberget frem :)

                                                    ØNSK MEG GOD TUR!!! :D  Slenger med et lite gullkorn fra før ikveld når vi var og tok farvel med mamms'en og dem ♥


  Familien har akkuratt snakket om hvordan fly og båter blir sporløst forsvunnet over Bermudastriangelet pga magnetisme i havbunnen.

  Mamma: Du får passe deg når dere flyr over der da
  Cathrine: Dohh, vi skal jo ikke den veien - vi flyr om New York
  Mamma: Takk Gud. En bekymring mindre.

  - Cathrine og Rune drar - samtalen fortsetter i bilen -

  Cathrine: Tenk på det Bermudastredet da..skikkelig skummelt..
  Rune: Ja, skummelt det der.
  Cathrine: Ja, men herregud, tenk på alle fiskene da!!  Bare synker de ned i havbunnen og blir borte de da?? Stakkars..
  Rune: ..... (!!)  hits