• februar 2011

  she's back in the year of magic

  Fra å være en aktiv blogger som pleide å dele omtrent hele livet mitt med en verden full av ukjente ansikter gikk jeg til å bli et ukjent fjes ingen visste hvem var på den andre siden av kloden. Tiden jeg har vært borte har gitt meg flere nye syn på livet. Jeg har møtt masse nye mennesker som har gitt meg innblikk i en verden langt fra den vi lever her i norge. Innblikk i en hverdag der vekkerklokken er apene som hyler ved morgengry og middagen lages ved et bål midt ute i jungelen mens de tre små barna løper rundt med kvister og leker som det var den største gleden de hadde har satt sine spor.

  Det har føltes godt å kunne trekke seg tilbake og bare være seg selv igjen. Å være den eventyrlystne, målbevisste og nysgjerrige jenta jeg faktisk er. Å oppleve verden og nyte tiden sammen med Daniel - han er det kjæreste jeg har. Vakre lille gullklompen min.

  Jeg vil ikke love dere tre faste innlegg om dagen, men jeg kan fortelle dere at jeg er tilbake. Det blir nok smått om godt i begynnelsen, men dere skal få bilder av både meg, Baby D og Mexico. Jeg skal oppdatere dere litt og la dere sakte men sikkert få begynne og følge meg og livet mitt igjen.

  Vi har det godt, lille Daniel og jeg. Vi smiler til verden, og verden smiler til oss. Likevel vil jeg takke dere for all omtanken, rosen og støtten dere har gitt meg. At så mange ukjente mennesker kan bry seg så utrolig masse varmer nok mer enn dere tror. Jeg har lest hver en bokstav dere har sendt meg om det enten er her inne på bloggen, facebook, postkassen, mobilen eller på mail. Vit at selv om jeg ikke svarer så har jeg opp til flere ganger hatt tårer i øynene og sommerfugler i magen av de gode ordene dere har gitt meg.

  Tusen takk, dere er vakre mennesker alle sammen!

   

   

  hits