• mars 2012

  frozen frappé

  Ingredienser, 4 porsjoner:


  4 ss sjokolade sirup
  4 ss sjokoladebiter
  4 kopper nytraktet mørkbrent kaffe
  Hakket eller knust is
  Pisket krem (valgfritt)
  Sjokolade sirup (valgfritt)


  What to do:


  Fyll blenderen halvfull med hakket eller knust is. Legg alle ingrediensene (unntatt pisket krem) oppi og kjør til du får en tykk milkshake lignende blanding.  

  Hell i 4 høye glass, topp med pisket krem og drypp sjokolade over kremen.
   

  Slenger inn en bedre oppskrift på frappé før jeg kryper til sengs, anbefales på det sterkeste til alle kaffe eller ikke kaffe elskere der ute. Himmelsk!

   

   

                                                                                                                          Bon provecho! 

   


  DA er vi tilbake!

  ..og jeg gleder meg stort til å begynne å blogge for dere igjen! Nest etter Daniel og har jo det å skrive og tegne alltid vært en stor hobby for meg. Det er noe jeg har kost meg masse med helt siden jeg var liten, og jeg kjenner jeg virkelig gleder meg over å være tilbake på bloggen hvor jeg kan dele alt det herlige skrivingen fører med seg!

  Dagen har egentlig gått med til bare kos. Det går omgangssyke i barnehagen og siden oppkast og diare fører til at svært lite næring blir igjen i kroppen, vil det til motsetning fra annen sykdom hvor blodsukkeret ofte stiger, istedenfor føre til lavt blodsukker. I slike tilfeller er det viktig å måle blodsukkeret litt oftere, og det kan være behov for å redusere insulindosene slik at Daniel ikke får føling og blir syk. Dette kan selvølgelig være veldig skummelt, noe vi fikk erfare forrige gang hvor det hele endte opp med sykehustur og en stk veldig bekymret mamma. Derfor har jeg valgt å holde han hjemme og ikke ta noen unødige sjanser denne gangen, og det har vi selvfølgelig utnyttet med å bare gosse oss med bøker, leker og hygge i hele dag 


   

   

   

  Ellers vet jeg jo nesten ikke hvor jeg skal begynne. Det har skjedd ganske mye siden sist, men stikkordsmessig og veldig kort fortalt: 
   

  - Jeg har satt igang med personlig trener utdanningen min

  - Skaffet leilighet i Oslo

  - Er ferdigutdannet førskolelærer om nesten 2mnd

  - Jeg har søkt på viderutdanning/master

  - Jeg har vært "hjemme" i Mexico igjen

  - Oppussingsprosjekt baderom er nesten ferdig

  - En bok idé nummer to er oppe og går

  + en hel del andre små og store ting som jeg kommer til å nevne når tiden er inne for det!

   

  Kommer til å begyne å blogge igjen som vanlig fremover, og ta litt av "nyhetene" etterhvert. Skulle det være noe dere lurer på angående diabetes, Daniel eller Down syndrom er dere hjertelig velkommen til å spørre - ingen spørsmål er dumme og jeg svarer mer enn gjerne på hva enn dere måtte lure på 
   

  hola fra mexico!

  Planen var egentlig å gjøre om designet og oppdatere bloggen noe før jeg begynte å blogge igjen, da veldig mye nytt har skjedd og infoen på bloggen er utdatert. Vi er jo allerede på måned nummer tre inn i det nye og fantastiske året, så hva om jeg lover å være fullt tilbake innen denne mnd er omme - så får dere stay tuned bittelitt til imens?

  Og til alle dere som legger igjen så utrolig masse varme og herlige kommentarer, jeg har lest hver eneste en og jeg er utrolig takknemmelig for at så mange av dere har tatt seg bryet med å være innom her hver eneste dag selv om ingenting har skjedd. Dere er noen engeler alle sammen ❤

  ...og Daniel har det kjempe bra!! Men noe nytt har skjedd også med han, så oppdateringer kommer!

   

                                                                                    photoshoot: riviera maya, marzo 2012


   

   
   

  hits