• mai 2012

  # summerlovin

  Ettersom jeg nå stolt kan fortelle at jeg har alle eksamener i boks og er ferdigutdannet førskolelærer, er det vel ingen unskyldninger for å ikke blogge fremover. Daniel nyter hvertfall godt av sommerferie-tilværelsen til mamma, hvor pannekaker og kos står høyt på listen. Ukene fremover skal brukes til å få ferdig siste rest på huset, hagestell og kos før min kjære omsider går av jobb og vi stikker en tur til varmere strøk. Ah, det kjennes fantastisk å vite at man faktisk kan unne seg selv å nyte livet litt igjen uten å ha bacheloroppgaver & arbeidskrav hengende over seg. Jeg ser frem til lukten av solkrem, myggstikk, vannballonger, måneskinnsturer med bikkja, is i parken, lange turer på fjellet, fisk i elva, sisten i hagen og masse, masse SMIL! Jeg vet dere alle har hver sin enestående måte å feire disse små øyeblikkene med familie og venner på. Sommeren med sine lange, varme, late dager er rett om hjørnet, hvordan har du tenkt å omforme hverdagen til uforglemmelige anledninger og begivenheter? Del gjerne planer eller tidligere minner i kommentarfeltet - jeg vet dere er mange som leser bloggen, hva om hver og en av dere la igjen noen tanker?  Har kjempe lyst til å høre, dessuten er det mye morsommere for meg å blogge når dere engasjerer dere litt også! :)

   
   
  What we learn with pleasure we never forget

  Beklager lite blogging, men jeg er begravd i eksamensforberedelser om dagen og har igjen en aller siste prøvelse før jeg endelig kan lene meg tilbake med vitnemålet i hendene. Nå er jeg av typen som nyter å sitte med nesa i bøkene og lese til krampa tar meg, så jeg må innrømme jeg liker det jeg holder på med. Men samtidig så kjenner jeg det ikke kommer til å bli helt feil med ferie eller. Jeg er veldig gla i skolen og alle mulighetene den gir meg, men med en liten gutt som trenger sitt er det ikke alltid tiden strekker til sånn som jeg gjerne skulle ønske. Så litt sommer, sol og fokus på andre ting enn pensum skal komme godt med for et par mnd.

   

   

   

  ...med denne vakre melodien i bakgrunn kan man jo ikke annet enn å nyte det man prøver å lære før eksamen

   

                       

  Gratulerer med 3 års dagen Daniel!

   

   

                                   If I was sitting down to write
                                   A birthday card to you today
                          I would search my heart to find the words
                                         I'd really like to say 

                                 From the moment of your birth
                            You've been the treasure of my heart
                                You are my son, my dearest one
                              The best that heaven could impart

                                No greater joy my life could bring
                                     Than to give my life away
                                    For all I give, is then to you
                                My heart of love on your birthday

                                     God bless you my dearest
                                   On this your special birthday

                                 

   


                                          mamma elsker deg 

   

     en liten videohilsen fra daniel

  Håper alle har hatt en nydelig 1.mai, her kommer en liten hilsen fra Daniel som ivrig danset til orkesteret borti veien idag! :) Legg merke til hvordan han fornøyd klapper til seg selv når han er ferdig. Er han ikke herlig?  

   

  hits