• juli 2009

  Bordpynt til dåp x2 og bryllup

  Idag har jeg og Veslemøy - en god venninne av meg (Har bilde av henne lenger ned på bloggen)  - vært og handlet litt uten barn. Det var første gangen jeg har reist fra lille Daniel sånn, bortsett frå når mamma har hatt han et par timer fordi jeg har vært hos tannlegen, og det var gruuusomt! Jeg tenkte på han hele tiden, savnet han vært sekund og drømte om å holde han i armene mine. Buhu!! Ikke noe gøy! Jeg visste jo at han hadde det bra, men det var skikkelig uvant å dra uten han. Uvant og trist. Men jeg måtte handle inn til dåpen og litt diverse så da var det lettest å gjøre det uten barnevogn, og søsteren til Rune, altså tanta til Daniel, ville gjerne passe han så da lot jeg hun gjøre det.
  Hun er så flink med barn, skikkelig tante emne! :) Så jeg vet han hadde det veldig godt hos henne. Men jammen er det tøffere enn man tror å reise fra babyen sin sånn skikkelig første gangen ja.
  Jeg fikk ikke handlet all verdens ting, men fikk tak i litt pynt til å ha på bordene i dåpen vertfall, Nille er tingen! 

                                                         Blir det fint tror du?

               
  Tenkte jeg skulle dandere litt med det perlebandet langs bordene, og ha noen ''stoppepunkt'' med lys og litt dill dall rundt. Tror det blir fint, gleder meg til å begynne å pynte! Er så gøy når man ser resultatet blir bra, herlig følelse!
  - Jepp, jeg er ganske sikker i min sak, det kommer til å bli bra!! :D

  Jeg klarte jo ikke å dy meg idag da, siden vi skal gifte oss så mååå jeg bare titte på alt jeg ser. Og jeg fant jo selvfølgelig noe pynt som tilfeldigvis ble med i handlekurven. Skader jo ikke å begynne tidlig, da får man ikke alle utgiftene på engang og da føles det billigere, hehe.
  Er de samme som jeg har i blått, bare i hvitt.

          
  Men tro ikke at jeg stoppet der. Når jeg først er på handel så er jeg på handel! De har alltid så masse fint i rosa, enten det gjelder baby klær eller andre ting. Hele tiden mye mer som er fint til jenter enn gutter. Veldig dumt, for det er like gøy å handle inn til gutter som jenter. Og siden jeg har en sønn blir det ikke så mye av alle de sukkersøte produktene som er å få til jentene. Men det stoppet ikke meg, jeg tenkte som så; En dag får jeg kanskje en jente selv, og da kommer jeg til å tenke tilbake på denne dagen og angre på at jeg ikke kjøpte den rosa pynten som er så fin! Så da kjøpte jeg jammen litt jente pynt og jeg..Hoohoo:p
  Du skal se jeg endre opp med 4-5 sønner og ingen døttre, så pynten aldri blir brukt! Hahaha :D

          

  Skal du døpe dine barn når den tid kommer?
  Er du enig i at det er mer dill dall til jenter enn til gutter?

  - Cathrine -

  Tequila

  Jepp, du leser rett!
  Det har seg sånn at jeg eier en nydelig blå gul ara papegøye ved navn Tequila. Hun er 4 år gammel og en herlig skapning full av entusiasme! Husker den dagen jeg fikk henne som det var i går, jeg var så lykkelig. De som kjenner meg vet jeg er en skikkelig dyreelsker, så på dem kom det nok ikke som noe sjokk at jeg plutselig kom hjem med en papegøye en dag. Jeg dro helt til Karmøy for å hente henne, det tok 9 lange timer en vei - men hun var abselutt verdt det!
  Hva skal du med en papegøye, tenker kanskje noen av dere nå. Ja, det er et godt spørsmål, er jo ikke akkuratt det folk flest kjøper seg når de vil ha et dyr. Men jeg er ganske fasinert av tropiske dyr. De er så vakre, og det er ikke så mange her til lands som har dem, noe som gjør det litt mer spennende enn en katt.
  Dessuten liker jeg fargene og at de er så fantastisk smarte. Tenk at et dyr kan snakke, det er jo helt utrolig egentlig.

                                                      Er hun ikke vakker?
       

  Men, her vi leier nå er det ikke lov å ha papegøyer, var bare så vitt vi fikk ha hundene her. Så jeg måtte finne et sted å ha stakkars Tequila inntil vi finner et annet sted å bo - noe som ikke er lett her oppe i dalen. Så Tequila havnet hos min gode bestemor. Det er bare ett problem, bestemor hater fugler.
  Det sier seg selv at det ikke var en optimal plass for henne da, så vi var på utkikk etter et nytt sted å ha henne. Sønnen til mammas samboer tok da kontakt, han ville gjerne ha henne, han var veldig glad i fugler og kunne godt tenke seg å passe henne. Vi sa selvfølgelig ja, hun kom jo til å få det kjempe bra der. Dette var supert!
  Så Tequila ble med til Trondheim og hjem til Steinar. Tror de har hatt det veldig fint sammen, dusjet og lekt og vært ute. Et perfekt papegøye liv!

               Her flyr hun rundt i leiligheten vi bodde før. Hun elsket å flyve frem og tilbake sånn.

  Men, idag ringte mamma meg. Første hun spør om er  ''Er du sur idag?'' Nei svarer jeg, hvordan det?? Jooo..neii...Steinar har blitt anmeldt for barnemisshandling!  - What!?? Jeg skjønte ingenting! Politiet hadde visst akkuratt vært på døra der og saumfart hele leiligheten hans. (Hun spurte om jeg var sur, fordi om jeg hadde vært det hadde hun ikke turt å sagt det sa hun :p )
  Det viste seg da at naboene hadde hørt Tequila skrike når han hadde vært på jobb (Det hender hun gauler noe stygt visst vi går fra henne, hun liker ikke å være alene, og da høres det virkelig ut som mord noen ganger) Så de stakkars naboene hadde trodd han drev med barnemisshandling!!! De fikk selvfølgelig oppklart det hele da de såg Tequila, men nå kan hun ikke stå der lenger.
  Så jeg har vel egentlig ikke noe annet valg enn å selge den lille jenta mi. Det gjør meg veldig trist for det er det siste jeg vil, men nå vet jeg ingen annen råd :( ..Hadde jeg enda bare hatt et eget hus med stor gårdsplass.. sukk...

                                                   Pause på veggen
   

  Jeg kommer til å savne deg så fælt gode jenta mi! ...Jeg tenkte det da at jeg kunne prøve å kjøpe henne tilbake når jeg får meg hus og sånn og god plass til henne. Så jeg håper det lar seg ordne. Men først må vi finne noen som klarer å at vare på henne og gi henne det gode hjemmet hun trenger.

     
  - Cathrine -

  Super mamma?

  Alle vil jo være den perfekte mamma, men hva er egentlig en perfekt mamma?
  Er det hun som står opp klokken halv 6 hver morgen, skifter bleie og gir pupp, for å deretter vaske hele huset så det er skinnende rent. Når hun er ferdig med det lager hun mat til hele familien, baker noen kaker for å ha i fryseren og tar klesvasken. For og så skulle mate og skifte bleier et par ganger til i mellomtiden, før hun leker og synger pedagoisk korrekte barnesanger rett før hun gir ungene et varmt og deilig bad?

                       
                                          
  Eller er det hun som våkner av en illsint baby klokken 5 og blir forbanna og visker noen gloser før hun slenger ut puppen og sovner mellom hver gang babyen suger. Når hun endelig står opp klokken 8 drar hun frem pc'n og setter på mikke mus til de eldste barna mens hun skynder seg på badet uten å rekke så mye som en matbit, for å så bli avbrutt av en rakker som vil inn mens hun gauler '' Går det ann å få bæsje alene her i huset eller??!!!'' 

                                       
  Min oppfattning av dette er at ingen er den perfekte super mamma'en, men! JEG er den beste mamma'en Daniel noen sinne kunne fått, ingen kunne vært en bedre mor for min sønn enn meg selv!
  Det gjelder selvfølgelig alle andre mødre der ute og, vi ER de perfekte mødre - alle sammen!
  Barna våre ville ikke hatt noen bedre mor enn det vi allerede er, det er oss de elsker, og vi elsker dem.
  Og er ikke det herlig? :)

                         


  Ser du på deg selv som en perfekt mor?
  Evt. en fremtidig perfekt mor?
  Hvordan er en vanlig dag hjemme hos deg?


  - Cathrine -

  Nostalgiske bøker på tur til mitt kjøkken

  Nå har jeg akkuratt bestilt meg to nydelige notatbøker jeg skal pynte opp på kjøkkenet mitt med! Jeg syns de var så fine at jeg vil dele dem med dere. Det er en dame som lager dem for hånd, jeg kom tilfeldigvis over salgsbloggen hennes da jeg var og snoka litt på noen interiørblogger. Liker veldig godt sånne blogger, får så mange lure tips til hjemmet + at det er så koslig å se hvordan andre har det.

  Her har dere link til salgsbloggen hennes om dere vil ta en titt, billig er det også!!! :)

  http://minsinbutikk.blogspot.com/


  Og her er de to nydelige bøkene jeg kjøpte av henne! Fine eller hva? :) ..Flotte gaver er det også!  - Cathrine -

  Primadonna av en chihuahua!

  Idag har mamma og lillebroren min Henrik vært her. Veldig koslig! Vi var å gikk en tur med Daniel og mine tre søte små chihuahuaer - Nala, Simba og Nikita. Herlige vesen! De er så utrolig små, men har en personlighet så stor.

  Simba er liksom klovnen i familien, bare tull og tøys med han. Han har en egen bambse - en WWF bamse til 500kr som er veldig naturtro - Skal forstille en puma, og han har slått helt eie på den. Det har blitt Simbas faste følgesvenn! Han slikker og koser på den, han har faktisk slikket så mye at bamsen har fått hanekam sidelengs på hodet! OG etter slikkingen, jo, da parrer han den! Masse! Og voldsomt! Veldig komisk å se på, for han hopper opp og ned og er helt syk.. hehe.. Dirty dog!!
         
  Så har vi Nikita - nykomlingen. Hun er skikkelig guttejente - helt vill! Veldig tøff og henger i ørene på Simba dagen lang. Elsker å leke å ha det gøy, ingen bekymringer der i gården nei.
  Hun er veldig vakker da, fin pels og et nydelig ansikt. Minner om en sommerfugl, høres kanskje rart ut, men ørene hennes ser ut som vinger. Søtnosen vår.
            
  Så har vi sistemann. Dronninga på haugen - Nala. Maken til primadonna skal du lete lenge etter! Hun hater regn og kaldt vær, da nekter hun å gå ut. Har hun lyst på noe setter hun på oss det vakreste ansiktet du kan tenke deg og smisker som bare fy!  Sier vi at hun er pen da stråler hun, du ser på henne at hun skjønner hva som blir sagt, for hun gjør seg til. En gang vi var ute og gikk tur kom vi til en søledam, da nektet hun å gå oppi den - enda hvor lite vann det var - og jeg måtte bære henne over. Mens Simba hoppet rett oppi og spruta vann.
  Og idag da hun var med å gikk tur fant hun plutselig ut at hun var kald og sliten, da la hun seg i vogna til Daniel, under der liksom, der man kan ha ting,, og dullet seg ned i en genser mens vi trillet vognen.
  Hun er veldig prippen og vet akkuratt hva hun vil, skal alltid ha de beste plassene og knurrer om noen av de andre kommer og vil ligge der. ...Visst dere har sett Beverly Hills Chihuahua så ligner Nala veldig på Chloe..hehe.

  Nei, de er så fulle av personlighet at dere aner ikke. Jeg kunne fortsett i en evighet å snakke om dem, de er tre totalt forskjellige individer. Men samtidig tre veldig gode venner som er sammensveiset livet ut.
  Elsker dem kjempe masse, dyr har så mye godt å tilføye livene våre. Et liv uten de tre krabatene mine hadde blitt et veldig tomt og kjedelig liv - de skal ha æren for mye av gleden rundt meg. 
  Dessuten er de så søte, de passer på Daniel som om det skulle vært valpen deres. Simba spessiellt, han begynte med det da han enda var i magen. Da snuste han på magen min og koset den og lå alltid ved den. 
  Ligger Simba ved siden av Daniel og slapper av og en av de andre hundene vil komme bort, da knurer han og glefser dem vekk. ''Daniel er lillebroen min!! Stay away!! ''  :)

                                         

  Har du noen dyr? Hvilke?
  Hva syns du om chihuahuaer?  - Cathrine -

  Hva hadde DU gjort om du fikk et barn med Down Syndrom?

  Jeg er 20 år, uten utdanning og som mange andre hadde jeg så utrolig lyst på et lite kjærlighetsbarn med forloveden min. Jeg var i en lykkerus i 8mnd - så kom dagen og vi fikk våres livs største sjokk. Han har down syndrom.

  Det føltes som hele livet mitt bare raste sammen. Hadde aldri i mine villeste fantasier trodd dette skulle skje meg. Jeg så på det som noe negativt og ble veldi ulykkelig. Det som skulle bli den beste dagen i livet mitt ble den aller aller værste.

  3 lange dager gikk og underlig nok - med tanke på min reaksjon - ble all sorgen snudd til glede. Den gleden jeg skulle hatt da han kom til verden, som jeg ikke fikk.
  Det gjelder å se det positive i ting. Tenke at det kunne vært så mye værre.
  Jeg er overlykkelig for at jeg fikk lille Daniel. Et liv uten han er utenkelig, han er det beste som har hendt meg. At han downs gjør meg abselutt ingenting. Han er en herlig gutt som har smeltet hjertet mitt, og det beste av alt - Han er min!!  

  Jeg trengte bare litt tid på å la det synke inn, for det ble jo ikke som forventet. Men det er lov! Jeg tillater meg å ha lov til det, for dette er ikke noen lett beskjed å få. Å da trenger man å være alene og tenke litt.

  Jeg føler folk er generellt lite opplyste om down syndrom (og ande ting som kan skje i et svangerskap)
  De fleste forventer å få et friskt barn, akkuratt som meg selv, men man skal hele tiden ha i bakhodet at sjansen er der, og kanskje er akkuratt du den neste. Så jeg vil veldig gjerne høre hvilke tanker folk har om nettopp dette.

  Så mitt spmål til dere er;

  Hva hadde du tenkt om du fikk vite at ditt barn har down syndrom rett etter du hadde født?
  Hva hadde du gjort?
  Visst du fikk vite at ditt kommende barn har down syndrom og du hadde sjansen til å ta abort, hadde du fjernet det?
  Og hva er dine synspunkt rundt alt dette?
   
  Og jeg vil ha ærlige svar  - Cathrine -

  2 mnd og stor gutt

  Idag er Daniel hele 2mnd! Tenk på det da! Det har gått så utrolig fort. Det følels ikke så lenge siden jeg var høygravid og ventet og ventet på den lille.
  Han vokst så utrolig masse og, da han kom til var han jo biiiitteliten, nå er det blitt skikkelig kraftkar ut av han! Hehe :)
  Er så kos å se hvordan han forandrer seg dag for dag. Husker da vi kom hjem fra sykehuset - han sov hele tiden. Var så fredfull der han lå. Mens nå er han våken og er med på alt hele tiden. Ohh som jeg elsker å være mamma :D
  Jeg er så stolt av den lille krabaten. Tenk at JEG har født han, JEG har faktisk klart å gi liv til en så skjønn liten gutt. Ikke til å tro egentlig, verden er fantastisk!

  Mamma elsker deg så utrolig høyt Daniel :)

  Bildet er fra da vi var på sykehuset og han fikk mat gjennom sonde :)

  Kontakte meg?

  Har du noe på hjertet du kunne tenke deg å dele med meg, eller noe annet du gjerne vil fortelle eller spørre om? Kanskje du har lyst til å sende meg noe? Jeg prøver å svare alle som skriver til meg, men visst du sender en mail er kanskje sjansen for et raskere svar litt større.

   

                                                            Cathrine-h@hotmail.com

   

   


  hits