• august 2011

  Hællæ

  Tenkte jeg skulle si hei og vise dere hvor flinke vi er. Sitter i skrivende stund midt i pedagogikk forelesningen min (har selvfølgelig en velfortjent break akkuratt nå, driver jo ikke med forstyrrende elementer som blogging i undervisningen liksom) Har forresten sugd meg fast i den eneste kaffen jeg klarer å få ned, selvfølgelig en kaloribombe jeg absolutt ikke trenger. Men dere forstår selvfølgelig nødvendigheten i det uten at jeg må forklare mer rundt det. Viktig med koffein for å oppretteholde konsentrasjonsevnen vettu ;)

   

                            

   

                 

  God kveld!

  Skal innrømme jeg egentlig ikke har den minste peiling på hva jeg holder på med nå. Men siden iphonen min er så genial at den har en egen app for blogging, må jeg jo teste ut saken. Greia er uansett at jeg har skole igjen imorgen og har derfor satt igjen lille D. hjemme hos pappaen hans for en uke. Jeg synes selvfølgelig så synd på meg selv fordi jeg skal være borte fra han at jeg innså at det måtte noe trøst til. Selv om jeg må medgi at jeg føler meg som en pigvin i en microbølgeovn akkuratt nå, så er det likevel ikke så aller verst trøst å få fikset litt på fargen inne i ett av solariumene på Brun og Blid. (dere aner ikke hvor mye jeg har flasset etter jeg kom hjem fra Bulgaria, skabben ville vært et passende navn)


  ...er jo egentlig ganske fortryllende å ligge her å bare nyte hele greia, sender over litt varme til dere og håper dere har en fin kveld :)

   

                               

   

                   

  the sunshine in my life

   

     Skal innrømme jeg har hatt bedre dager enn denne, noen ganger lurer jeg på hva som egentlig er meningen med livet? Jeg trodde det var å leve, vokse opp, bli voksen, treffe en partner man ikke vil være for uten, få barn og skape en familie man vil leve med resten av livet. Jeg er sannelig ikke så sikker lenger. Heldigvis bor jeg sammen medverdens største solstråle, og man kan vel ikke annet enn smile når dette skjønne fjeset ser opp mot deg, tross alt?

   

   

   

   

   

  eat till you drop! ..or not...

                             

   

  Seriøst. Meg, alene, på en lørdagskveld. Det funker bare ikke. Etter at Daniel sovnet har jeg gått til angrep på alt av kaloribomber i huset her, og tro meg - jeg spiser til det er tomt! Føler meg som en hevet bolle her jeg sitter. Mulig jeg er litt too much into det å trøstespise, men jeg måtte bare teste den nye Daim'en som har slengt slengkyss til meg fra butikkhyllene i flere mnd nå. Dog må jeg medgi at jeg ble kind of disappointed, ikke som forventet. At all. Egentlig en ganske ergelig ettertanke, jeg ble jo faktisk forført og lurt - og det av en pakke sjokoladekjeks med 130 kcal per kjeks (!!)

  Anyway, a woman have do to what she have to do to survive the loneliness..

      

  Regner med dere har en litt mer spennende lørdagskveld enn meg, så gi meg gjerne noen underholdningstips som ikke innebærer sjokoladekjeks!

   

   

   

  life as it should be

   

   

  Etter tre runder med Pippi Langstrømpe og en frokost bestående av tante's nystekte rundstykker, deilige kokte egg og varm kakao kan jeg ikke annet enn si at det har værten perfekt start på dagen. Daniel stakkar har ikke vært helt i form, med flere prikker på overkroppen enn Lilla Gubben denne uken ble det en tur til doktoren. Det viste seg at han hadde fått den fjerde barnesykdommen. Heldigvis er han på bedringens vei og føler seg mye bedre , men hva annet enn å lage en bedre frokost og vie dagen til lillegutt kan en mamma gjøre når gullklompen hennes ikke har vært i form? Vi har ihvertfall storkoset oss, og selv hvor ofte Pippi faktisk er å se rullende over skjermen, må jeg medgi at jeg faktisk ikke vet om noe koseligere enn mamma, Daniel og Pippi tid  ♥

   

                                                           Ser det ikke deilig ut?

   

   

   

   

  alternativ til kaffe

  Virkelig, jeg trenger å lære meg å drikke kaffe. Føler meg like våken som en neddopet sjimpanse. Henger liksom bare å slenger med armene og veiver frem og tilbake mens jeg stolt prøver å overbevise meg selv om at jeg ser hvor jeg plasserer beina fremfor meg. Sannheten er vel egentlig at både jeg og Daniel er så slitne vi har dannet handleposer på størrelse med de fra Ikea under øynene. Glemte kanskje å informere dere om det, men han er hjemme fra barnehagen idag. Eller det vil si, vi er begge hjemme fra hver vår barnehage idag. Han er ikke helt iform, full av røde prikker og høyt blodsukker. Kan skrive et eget innlegg om det senere. Uansett, greia med kaffe er bare det at det smaker like bra som tørt laksefor. Bottom line, det funker rett og slett ikke. Nå har vi jo selvfølgelig vår fantastiske Starbucks, men med et slikt kaloriinnhold ender jeg mest sannsynlig opp med å bli fat istedenfor fit -og det var jo ikke helt med i planen.

   

             

   

  Sååh, hva gjør jeg da? Føler jeg liksom står ved et vegskille. Jeg har to valg, a) Lære meg å drikke kaffe eller b) Finne på en bedre ide. Egentlig synes jeg begge ideene er litt høydare og har lyst til å både drikke kaffe OG finne på en bedre ide. Med andre ord - få i både pose og sekk, igjen! Liker det nemmelig, alt blir liksom så bra da. Føler ikke jeg går glipp av noen alternativ liksom.  Men det kommer jo ann på om plan b faktisk blir så vellykket som jeg ser for meg. Uansett, plan b går ut på å kjøpe koffeinpulver (som forsåvidt må være en av Gud's mange gaver til meg selv). Så skjønner dere, da tar vi en liten dose koffeinpulver og blander opp i min hjemmelagde frokostshake, og voilà - vi har en riktig fantastisk oppkvikker som vil få Ole Lukkøye til å gremmes over jobben som søvndysser.                 

  Om det faktisk vil funke er jo en helt annen sak, men liker tanken på å blande bananaen over med litt supermannpulver. Regner forresten med at de fleste av mine oppegående lesere er koffeinslaver selv, del gjerne litt tips med meg. Hvilken kaffe ER god? Og hva gjør dere for å holde energinivået på 110 fra morgen til kveld?

   

   

   ...Søren, vil drikke kaffe! Ser så kult ut å fly rundt med en kaffe i hånden, eller bare kunne si at jeg ''drar bare ned på hjørnet og kjøper en cappucino'', eller ''møtes og ta en kaffe?'' Kan jo aldri si det jeg.. ender jo alltid opp med en kopp kakao istdenefor, kan jo like gjerne dra på fjelltur med barnehagen enn på kaffedate. Ikke fullt så kult liksom.

   

   

   

  lille negrita's palace - the gym!

  Må bare si det, vi er helt fantastiske. Aldri møtt mer sporty mennesker, og for all del - LEGG merke til bicepsen min! Den ER større enn Remi sin, sant?

                      

   

  Vel, sannhetens time er kommet og om det ikke er hundre prosent slutt med sjokolade og snop, så er det iallefall hundre prosent inn med ny og sunn livsstil. Og treningskamerater får man aldri nok av, viktig med inspirasjon av både store og små vet dere!! (Les: Daniel får selvfølgelig være med)


   

  Kan ikke få sagt nok hvor viktig det er med gode venner, og enda bedre at man nødvendigvis ikke bare trenger å gå på kafe og hale innpå med kaloribomber, men istedenfor kan samles og slå av en herlig trening med masse humor og gøy istedenfor. Da får man det jeg liker best - nemmelig i pose og i sekk! ;)


   

  Kjenner energien strømmer på av å se Line på bildet under, regner med dere føler det samme?

   

   

  Og som dere der er det ingen unskylding å være alenemamma, sofagris har man tid til å være når man er gammel! Hvorfor ikke bare inkludere de små, Daniel elsker å få være med oss å ha litt gym. Du ser han virkelig stråler! Får ikke understreket nok hvor gøy det er å ha han med på ting, setter han svært, svært, skjelden igjen når jeg er ute på ting. Det gjelder bare å legge opp løpet og tilpasse aktivitetene slik at han får litt morro ut av det og. Dessuten, hvor herlig er det ikke å ha mamma og baby D tid HELE tiden? Elsker den lille godklompen min over alt på jord!!


   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Oh, happy day!

  Skal innrømme det er tonen til Jan Thomas som klinger i ørene mine når jeg leser overskriften min idag. Han er jo bare helt fantastisk, tenk å få en happy day hos han da. Tenker mange av verdensproblemene oppe i hodet mitt fort hadde sett en annen vei. For min egen del skal denne happy day'en består av å vekke Daniel, få i han litt frokost og få både han og meg til hver vår barnehage.


  ..Hvordan jeg faktisk skal få opp det lille dovendyret mitt er dog en helt annen sak, sjekk sovestillingen!

   

   

   

   

  VINN ett av de flotte Rosary armbåndene!

   

  Personlig elsker jeg disse herlige armbåndene som opprinnelig er katolske bønnearmbånd. Jeg bruker dem til alt, enten om det er til hverdag, stranden eller til en fest. Ved å pynte dem opp sammen med andre armbånd som på bildet nedenfor, får du også litt variasjon om du syns det blir kjedelig med bare det ene armbåndet. Uansett er de skikkelig høydare og er like perfekte til varmt strikket tøy nå på høsten som de er til bikinien om sommeren.

  Det du må gjøre for å bli den heldige eieren av et Rosary armbånd, er enkelt og greit å legge igjen en kommentar, samt mailadresse, og svare på følgende spørsmål; Hvilket latin amerikansk land har jeg bodd i?

   

  Lykke til! - NB! Husk å oppgi om du vil ha sort eller brunt armbånd.

   

   

   

                                  

   

   

      

  Autumn is a second spring where every leaf is a flower

   


  Jeg virkelig storkoser meg om dagen, selv om høsten sprenger på klarer jeg ikke la vær å nyte de flotte fargene som spretter ut som knopper på trærne og sprer varme og glede rundt oss alle steder. Det er en nydelig årstid, en årstid jeg faktisk liker bare bedre og bedre kjenner jeg. For min egen del begynte jeg i praksis igjen forrige uke, og jeg bare sier det. Hva er et liv uten barn? Aldri møtt noen som sprer så masse glede som de herlige små, kjenner jeg virkelig har det bra og kan nyte det at jeg vet med sikkerhet at jeg har valgt riktig yrkesrettning.

  Fikk forresten en kommentar på fortsettelsen av spørsmålsrunden, skal se om jeg ikke får puslet sammen de siste spørsmålene med svar til dere idag. Beklager at det har tatt litt tid, men det ble en god del spørsmål.

  Kommer muligens med en liten konkurranse til dere ikveld også, så følg med!

   

   


   


   

  Treningsveiledning, svette og tårer!

  Pain is temporary, pride is forever! Jeg er dødssliten, ingen tvil om at det er stor mangel på muskler av stål i denne kroppen for å si det sånn. Har jogget en lengre tur opp fjellknauset bak huset her og trenet styrke, det verker i kroppen men man må slite for skjønnheten, sant? Dessverre er det ikke mett av treningssentre i den lille bygda jeg bor i, noe som forsåvidt også er ganske greit da jeg mest sannsynlig ville følt meg som en elefant på en veddeløpsbane om jeg dukket opp der. So not gonna happen.

  Nå har det seg sånn at jeg er ombringet av personlige trenere og treningsveileder på alle kanter, jeg er liksom femte hjulet på vogna som slantrer etter og prøver nå og da. Dette må vi jo få en total slutt på - en god helse er nøkkelen til et godt liv, og hvem vil vel ikke ha et godt liv. Jeg stiller iallefall fremst i køen, og har store planer om å benytte meg av kunnskapene til både kjæresten og vennene mine og tenkte jeg skulle dele litt av godene med dere her på bloggen.

  Over ser dere side en av tre på treningsprogrammet Linn har satt opp til meg. Det er hovedsakelig et styrkeprogram med øvelser for hjemmebruk - genialt for dere som ikke har treningssenter der dere bor, eller rett og slett bare er som meg og ikke er helt der enda når det gjelder treningssenter.

  Øvelsene vil få dere til å svette som en uttørket kamel i Sahara, og følger dere opplegget fra punkt til prikke kan jeg love forandringer som får nabojenta til å se ut som en utslitt røyskatt. Virkelig verdt å prøve, sant?

  Ønsker dere et personlig oppsett spesiellt for deg selv kan dere sende en mail til Linn og hilse fra meg, da vil hun gjerne hjelpe dere. Dessuten er dere også alle hjertlig velkommen ned på Korpus treningssenter i Moss for veiledning og PT timer for å få fart på sakene om det er ønskelig. Mail adressen til Linn: linnandersen185@hotmail.com 

   

                       

   

   ...hvem får vel forresten ikke lyst til å trene når man hører denne musikken? ;)

                        

                        

   

   

   

   

   

   

  hverdagskos

  Uten tvil, sofaen er min yndlingsgjenstand i huset. Jeg bare sier det, etter en dag med full fres i barnehagen trenger du ikke akkurat kart og kompass for å finne meg. Elsker å bare synke ned i soafen å slenge føttene utover sjeselongen, helst med en kopp varm kakao i den ene hånden og fjernkontrollen i den andre. Viktig å surfe gjennom kanalene mellom pausene på Bliss mens Daniel koser seg med lekene på gulvet ved siden av. 

   

   

   

                     Dere må forresten høre på sangen under, er den ikke bare helt fantastisk?

   

                  

   

   

   

   

  Welcome to my living room

   

   


  Det er ikke ofte det er helt tomt for leker her, men akkuratt nå var det faktisk både strøkent og rent. Så jeg tenkte jeg skulle dele litt bilder av stuen min med dere, da jeg vet flere av dere lurer litt på hvordan oppussingsprosjektet mitt med huset har gått. Er fortsatt ikke helt ferdig, mangler noe småplukk, blant annet kunne jeg tenke meg en liten lampe eller noe ved siden av det store bildet over sofaen.Kanskje dere har noen ideer?

  Viktig med fyr i ovnen forresten, høsten har virkelig satt sine spor i halsen min (!)

   

   

   

  iphone og deksler i alle farger og varianter

  Som jeg såvidt nevnte i forrige innlegg har jeg vært en uke i Bulgaria, og med Donald flaksen min kommer det vel ikke som en stor overraskelse at tlf min ble stjålet. Jeg elsker å snakke med folk, elsker å skrive med folk, enkelt og greit; jeg elsker telefonen min. Den er min vei til all form for sosial nærskap med andre mennesker når jeg sitter ensom om kveldene etter at Daniel har lagt seg. - Trenger vel ikke engang si hvor lost jeg følte meg uten telefon nesten en hel uke?!

  Når jeg omsider kom hjem travet jeg ikke uventet gjennom alle Oslo's gater og inn på Eplehuset, ingen tvil om hvilken tlf jeg skulle ha for å si det sånn. Stolt og fantastisk som jeg følte meg med min sydenbrune tæn dundret jeg inn og mot en hyggelig fyr bak kassen, slo på mitt vakreste smil og forlangte en hvit herlighet av en iphone. Vi selger dessverre ikke iphone her, var svaret som fikk meg til å dundre i bakken med et brak. Hvordan i all verden går det ann å ikke selge iphone i en iphone butikk?! Nåja, uansett. Positiviteten blomstret som alltid, og på tross av regnet som høljet ned og med hår som en bakgårdskatte, var det ikke spørsmål. Jeg skulle ha iphone, og den skulle være hvit - om det så var det siste jeg gjorde den dagen. Og med litt effektiv leting og et par gummistøvler senere fikk jeg omsider min hvite herlighet av en iphone. Lykkeligere enn et nygifta brudepar strålte jeg mot verden igjen, viktig med sosialitet vettu.

  Må vel ogå legge til historien at det heller ikke var å forakte at tre skjønnheter av noen iphone deksler hadde dalt ned i postkassen min til jeg kom hjem. Hva er vel mer fantastisk enn å kunne skifte deksler etter humør og gjøremål for dagen?! Dekslene kommer fra www.handelsportal.no og er rett og slett helt fantastiske. Slenger ut noen bilder av dem nedenunder. Det som også er så genialt er jo at for vimsekopper som meg vil disse dekslene ta ekstra godt vare på tlf om du skulle  være uheldig å miste den eller komme ut for en ulykke med den. Dekselene finnes i både myk og hard variant, selv er favoritten den myke som det blå. Men må jo innrømme den rosa hardplastikken også er helt genial for en jente-jente som meg selv.

   

   

   

   

  Har dere lyst på like fine deksler som meg, så ta en titt HER for et svært utvalg av deksler og tilbehør til iphone.
  Hvem likte dere best av det rosa og det blå dekselet?

   

  

   

  isadorasample

  hadet bra sol og varme, og velkommen sår hals og tett nese

   

     Er det noe jeg overhodet ikke har så er det immunforsvar. Har brukt hele natten på hoste, kaste opp og ynke meg over diverse uoverenstemmelser med kroppen min. Snakk om å snu verden på hodet på få dager. Er ikke mer enn en uke siden jeg lå på stranden i Sunny Beach og slikket sol uten så mye som en liten bassilusk i systemet, og nå ligger vi her både jeg og Daniel og hoster om hverandre. Er vel ingen tvil om at høsten har tatt med seg alt av sommerens herligheter og ersattet de med smitte, kulde og surt vær.

  Men dagen skal uansett nytes, imorgen er det tid for første dag i tredjeårs praksisen min, med andre ord - jeg begynner på mitt siste år på førskolelærerlinjen. Er helt utrolig hvor gla man blir i barna man jobber med, så ser veldig frem til å komme igang igjen og har absolutt ikke tid til å være syk. Kommer til å tilbringe resten av dagen i sofaen godt inntullet med dyna, koppen med toddy og herlige Bliss med all verdens fantastiske program for ynkelige skapninger som meg selv akkuratt nå!

   

   

   

  SenSommerKos

  Er det noe som virkelig hører med til sene sommerkvelder og familiehygge med våre nærmeste, så er det grilling og god mat. Stemningen setter seg i kroppen og følelsen av samvær og det å høre hjemme et sted brenner seg fast i minnene våre. Vi har vel alle en sommer, en opplevelse eller en ferietur vi husker ekstra godt? Selv har jeg opplevd mange flotte turer, og har utallige minner jeg aldri vil glemme - men best av alt vil jeg nok huske sommerene med familien og kanskje spesiellt med Daniel. Det er en helt spesiell følelse å være med å se at ens eget barn vokser opp og får ta del i gledene jeg selv minnes så varmt og godt.

  Ser det ikke hyggelig, og ikke minst godt ut?

   


  '

   

  Den lykkeligste av oss alle var nok likevel lille Daniel, som smilte fra øre til øre og koste seg mer enn noensinne♥

   

   

   

  feriemodus

  En riktig god august morgen til dere alle sammen!! Har blitt litt lite blogging i det siste, har ingen bedre unskyldning enn at lengselen etter litt sol tok overhånd. Det at hodet mitt er i feriemodus gjør jo ikke saken bedre. Har omtrent bodd ute de siste ukene, Daniel storkoser seg i det herlige sommerværet og jeg kan ikke annet enn å si meg enig.

  Slenger ut litt bilder av gullklompen nedenunder, se som han koser seg i varmen. 

   

   

   

  hits