• september 2011

  soft autumn

   

   

  Flere som har vært UTE og SLIKKET SOL idag? Bare sier det, jeg og kulde går ikke sammen. Skjer ikke. Trenger vel ikke noen videre forklaring på hvor lykkelig jeg ble av å titte på værvarslet for helgen, jeg er som skapt for solen! Rett og slett. Har skole igjen denne uken, så er i Oslo og nyter siste rest av sommer kombinert med undervisning. Liker'e.

   

  Slenger ut noen bilder av lille D fra i sommer. Se som han koser seg i det herlige været.

   

   

   

  all those yesterdays

   

  Hvis du kunne våkne en morgen og få ett ønske om fremtiden, hva ville det vært? Mange ville nok ønsket seg millioner av kroner, andre ville ønsket en som sto dem nær frisk fra kreft eller andre sykdommer. Noen ønsker seg mat på bordet, en utdanning og fred på jord. Noen en ny bil, kanskje et nytt hus eller enkelt og greit en enklere fremtid. Noen ville bedd om lykke, glede og kjærlighet. Bare et smil og en bekreftelse fra noen som betyr noe ville vært mer enn nok for mange. En annens høyeste ønske er en liten baby som aldri kommer, og en annen ber om å komme seg gjennom depresjoner, angst og fortvilelse. Andre sitter sliter med alkoholproblemer og ønsker seg tilbake til det som engang var livet. En liten typisk gutt fra norge ville kanskje ønsket seg en traktor, en lekebil eller en pose med godteri. Mens en liten pike på andre siden av kloden ville ønsket seg et sted å sove, et tak over hodet og en mamma å være gla i. Andre kunne mest av alt tenke seg en god karakter i naturfag og andre vil ha vafler til middag. 

  Vi er alle forskjellige og har alle en grunnleggende fortid som dermed gir oss alle en individuell oppfattning av hva som ville vært vårt største ønske. Selv er mitt største ønske å kunne åpne en barnehage i Mexico tilrettelagt for barn med spesielle behov. Alle fortjener en sjanse i livet, fattigdom eller ikke. Selvfølgelig ønsker jeg også alt bra for Daniel og livet vårt, men jeg tror vi vil klare oss veldig bra, så det er ikke en bekymring for meg. Han har et bedre liv enn mange, mange andre barn og kommer til å få en oppvekst andre bare drømmer om. Likevel er han hovedgrunnen til mine ønsker og valg i livet, det er han som har lært meg å bli et nytt menneske med helt andre forventinger, inntrykk, oppfattninger og meninger enn det jeg hadde før. Barnehagen jeg vil åpne i Mexico skulle derfor være dedikert til Daniel, han er min største inspirasjonskilde her i livet.
  Han er livet mitt.

   

  Svar gjerne anonymt og fortell hva DITT ønske er i kommentarfeltet så kan jeg samle alle ønskene og poste i ett eget innlegg i løpet av uken.

   

   

   

   

   

   

   

  Karl Lagerfeld

  De frister. De bare ser veldig innbydene ut, rett og slett. Jeg ønsker meg en sånn en.

  ull til de små

   

  Sant han er nydelig? Aner ikke hvorfor, men han har med det å gjøre den grimasen der når jeg tar bilder av han. Og hva annet enn smile kan man gjøre til et ansikt så herlig som det?

   

  Tenkte jeg skulle vise dere den flotte ull-onepiece'n hans. Det begynner å bli kaldere i været og de små som elsker å være ute må kles godt for at de ikke skal fryse. Selv om det kanskje ikke er nødvendig med heldress og lag på lag med ull enda, er det absolutt ikke til å forakte å dra på noe varmt når man ligge ute og sover i vognen sin.

   

   

   

   

  Onepiece'n er fra Name It, tror prisen var 499,-

  Absolutt et kjøp jeg ikke angrer på!

   

      

  Housefashion!

      

   

      

   

      

   

      

   

      

  Spør meg om mexico!

   

  Får en god del mail med spørsmål om Mexico, hvordan det er å ta med baby til Mexico, hvordan det er å leve i Mexico etc. Lager derfor dette innlegget sånn at dere kan slenge ut det dere lurer på om Mexico i kommentarfeltet, så skal dere få svarene deres i løpet av helgen.


  Legger ut litt random pics fra livet og vennene mine på den andre siden av kloden til dere nedenfor!

   

   

   

   

   

      

   

  made of me

   

   

                                  Bukse: H&M              Genser: H&M              Lue: Vossatassar

   


  Er han ikke herlig? Sitter liksom bare der og smiler, tøyser og er sukkersøt uten en eneste sur mine om munnen. Ja, bortsett fra da jeg sa han ikke fikk mer bringebær på brødskiven sin da. Mulig han brøt lydmuren et par hakk da.

  Er nesten ferdig med praksisen min, så dagene går med til lesing, oppgaveskriving og pugging av religiøse emner og pedagogiske teorier. Jepp, vi har religion, livssyn og etikk på timeplanen i år. Men jeg liker det, alle må få lov til å ha sin tro. Og for noen er jo troen det viktigste de har, så det skulle bare mangle om ikke vi som førskolelærere hadde det på pensum. Er egentlig litt stolt av yrkesvalget mitt, føler det er viktig. Vi er med på å forme den neste generasjonen med synspunktene og verdiene våre, vi er med på å bygge fremtiden for disse små toddlerne. Det er stort.

  Mulig jeg er litt klisje, men jeg kan faktisk ikke få understreket nok hvor viktig det er med utdanning og et mål for fremtiden. Jeg kjenner jeg virkelig gleder meg til våren og stolt kan si jeg er utdannet førskolelærer. Kommer vel ikke som noe sjokk at ferden min ikke stopper der, og at hovedgrunnen til at jeg gleder meg sånn er at jeg kan ta fatt på videreutdanningen min. Planen er å ta spesialpedagogikk, GLSM (Grunnleggene Lese, Matte og Skriveferdigheter), psykologi og personlig trener med et videreutd.kurs på barn med psykisk utviklingshemming. Når jeg har alt dette i boks tror jeg jeg kan lene meg fornøyd tilbake å føle jeg begynner å få en relativt god kompetanse innenfor faget.

   

  Hvilke mål og planer har dere for fremtiden?

   

   

   

  lesehest!

  Mulig matvrak ville vært en bedre betegnelse. Føler jeg ikke gjør annet enn å spise,diske opp og pynte opp kjøleskapets skjulte skatter. Men jeg liker det, mat skal se bra ut. Om ikke annet innbydende og lage vann i munnen på deg. Smaker bedre da. Når jeg tenker meg om kunne jeg trenge en biinntekt, vafler på hjørnet av nærmat butikken er kanskje svaret. Kan jeg legge syltetøyet i forskjellige mønster for å friste de forbipasserende. Veldig mulig at det ikke kommer til å skje for å si det sånn, men tanken var supposed to be good da!

  Anyway, tipper vertfall 90% av dere får lyst på toasten min bare ved å se på bildet under. Kanskje jeg skal ta betalt for å la dere se på maten min istedenfor. DET kunne jeg jo faktisk blitt rik av ;)

   


  Er en sånn typ sykt dårlig blogger om dagen. Har lovet dere et par innlegg, og de kommer. Men jeg har så utrolig mye å gjøre. Innleveringer, praksis, skole, møter og selvfølgelig lillegull. Han må jo få sin del av tiden min også. Selv om jeg har veldig lyst kan jeg ikke prioritere bloggingen når det foregår så masse annet viktig rundt meg.

  Sitter med skoleoppgaver til langt opp etter ørene idag, skikkelig stress. Kjenner det er på tide med ferie snart, for på tross av hvor interessante og viktige studiene mine faktisk er for meg, kan jeg vel bare si med engang at det stoffet jeg henger med hodet i nå er langt ifra noe høydare greier. Men utdaninng er nøkkelen til fremtiden, og med så store planer jeg har er det ingen tvil om at med mindre du heter Hilton eller Kardashian til etternavn, er det bare å sette igang.

   

   

  Nøtter derimot er veldig høydare. Føler inntelligensen bare styrkes for hver nøtt jeg spiser. Harvard next liksom!

   

   

   


   

  Comfort me!

  God morgen alle vakre mennesker!

  Sitter i skrivende stund på toget, har hatt en hyggelig helg i byen med jentene. Bare masse kos, fryd og gammen! Daniel har vært hos sin kjære pappa i helgen, og ingenting kan vel kurere ensomheten som å slå håret litt løs? Anyways, kjenner jeg virkelig gleder meg til å komme hjem til lillegutt. Skikkelig hater å dra fra han. Ikke han som er mammadalt nemmelig, derimot er jeg en skikkelig klarer-meg-ikke-uten-lille-vakre-gode-gutten-til-mamma. Noen som sa needy? Næhh..

  Kommer forresten med et innlegg om mexico og vinnerene av konkurransen senere idag. Beklager dårlig updates men mitt andre navn er vimsy og denne personen som utgir seg for å være meg klarte å miste minnebrikken til kameraet mitt. Ergo, noen der ute har det veldig morro med å se på mine x-antall syke selvportrett til ære for bloggen, mens dere pent har måttet leve en hel helg uten meg. So not fair.

  step up!

   

  Slenger inn en av mange fengende låter som er å finne på ipoden min om dagen. Skal ta en rask treningsøkt før jeg kommer jeg tilbake med vinnere av de flotte rosary armbåndene og svar på noen mail jeg har fått!

   

  Enjoy!

   

   

   

   

  fake a smile and be happy!  God morgen lille, store verden! Her har dagen rullet og gått et par timer allerede, det er fyr i ovnen, frokosten er fordøyt, Pippi filmen er snart slutt, og det er straks på tide med barnehage og praksis. Tenkte jeg bare skulle stikke innom, si hei og ønske dere alle en herlig dag før dagen setter igang for fullt!

  Kjenner jeg fryser skikkelig idag, så stilongs og gode klær er på. Hater å fryse, føler meg som en kamel på grønland noen ganger. Skikkelig ille med andre ord!

   

   

   

   

   

  mandagsstress!

  Seriøst?! Skjer med den bildepplastingen her, man kan jo bli gal av mindre! Tuller ikke om jeg har plundret med å få ut det bildet i en time nå! Hadde tatt et skikkelig delikat bilde til (viktig å få frem hvor ekstraordinær mat jeg spiser og skape vann i munnen på hver og en av dere), men jeg gir opp jeg. Helt umulig å få ut fler!

   

   

  Anyway, er hjemme idag. Daniel har hatt skyhøye blodsukkerverdier, de tok skikkelig av på kveldningen i går for å si det mildt. Veldig ubehagelig for man føler man mister kontrollen og blir så redd for at noe skal være galt. Men etter litt om og men ha jeg fått stabilisert det. Har en misstanke om at slangen hadde tettet seg sik at insulinen rett og slett ikke kom ut og inn i kroppen hans. Veldig ubehagelig, for det er faktisk nok at han leker og får en brekk på slangen så er uhellet ute. Det er heller ikke så lett å oppdage, man merker det gjerne ikke før man ser utslaget i blodsukkeret, og da er jo skaden allerede gjort.

  Mammahjertet mitt forbød meg hvertfall fra å dra fra han når han har vært så høy, er ikke noe kos å måtte være i barnehagen hele dagen og ikke føle seg vel. Det samme gjelder jo for meg selv, er vanskelig å konsentrere seg om det man skal når man går med en redsel for at noe skal gå galt med junior hele dagen. Så idag blir det hjemmekos og muligens litt bollebaking som plaster på såret for at han må være hjemme og har hatt en veldig ubehagelig natt.

   

   


   

  u gotta love her, simply as that!

   

  haha!!

   

   

   

   

   

   

  Intervju med studenttorget

  Ble nylig intervjuet av studenttorget angående det å være student, ha sommerferie og finne motivasjon til å komme igang med studiene igjen. Intervjuet er nå kommet på trykk og hva er vel mer passende på en søndag enn å manne seg opp til mandag, skole og jobb?

   

   

            

   

  Les intervjuet med meg HER!

   

  Enjoy!

   

   

       (Merk trykkfeil; Jeg studerer ved Høgskolen i Hedmark, IKKE Telemark.)

   

   

   

  sometimes its better off alone..

  ...nåja, ikke helt alene da selvfølgelig. Er veldig greit å ha Line, skal innrømme det. Når jeg tenker meg er det vel faktisk ikke så veldig kult å være alene i det heletatt, spesielt ikke når man er vant med å alltid ha noen rundt seg og har blitt veldig gla i den noen. Dessverre er det bare slik at noen ganger funker det bare ikke. Man tror man er ment to be og ser for seg gull og grønne skoger. This is the one liksom, man planlegger en fremtid uten bekymringer, så kommer plutselig virkeligheten for en dag, hjerter ditt hopper over noen slag som en reaksjon på sjokket, og vips..du er alene.

  Tragisk? Jepp, veldig. Jeg likte tanken på å endelig ha funnet en som var rett for meg, en som var gla i Daniel som det skulle vært hans egen, en jeg virkelig hadde troen på. But nobody said life was easy..they just promised that it would be worth it..

   

   

   

  Selv om det sikkert ville vært veldig passende å skrevet at det går jævlig bra med meg og at jeg syns det er helt topp å være singel og fri som fuglen. Virkelig prøvd å fremstå som en sterk person som ikke lar seg knekke av en gutt, så ville det bare vært en eneste stor klisjè av en løgn. Jeg er intet mer enn noen av dere. Jeg er et menneske med følelser som alle andre, og jeg syns det er både tungt og vondt - å klistre på et smil å late som ingenting ville for meg blitt helt feil. Derfor er det veldig godt å ha gode venninner som stiller opp og tar vare på meg når jeg trenger det som mest  ♥

  Har hatt en bedre kveld med taco, søtsaker, Idol og ikke minst Line. Tusen takk for at du får lille negrita til å smile igjen når hun har det vondt :)

   

   

   

   

   

      

  God morgen

  Beklager litt dårlig blogging, men er usikker på hvor gøy dere egentlig ville syns det var å høre om mine 8 timers dager med pedagogikk og religion. Sitter i skrivende stund på toget og er om ikke helt, så hvertfall noenlunde klar for siste dag med undervisning for denne gang. Gleder meg egentlig bare til å ta fatt på helgen, komme meg hjem og hente lillegull. Hater å være borte fra han sånn, er jo så knyttet til den lille sjørøveren min <3


  Er han ikke herlig?

  hits