• oktober 2009

  aloha saltwater!

  Idag har jeg vært med på min første planleggingsdag, med 220 førskolelærere klemt inn i Vågå kulturhus sammen med forelesere fra Dronning Maud i Trondheim, hadde vi en 6 timer lang hyggelig samling. Lærerikt og interessant, selv om jeg tok meg selv i å holde på å sovne av uttmattelse et par ganger.

  Vel hjemme hos godguttene mine dro vi på fredagsmiddag hos svigers, veldig koselig! Dessuten hadde Runes kjære søster, Anette, vært så snill å tatt med en flaske herlig saltvannsspray til meg. Lukten er fantastisk og håret blir supert!


                                


                                             jessjada! nå er jeg klar for beach'en!

                                                              pura vida....  Har du prøvd saltvannsspray?
  Hvilke hårprodukter bruker du?  bolle i ovnen!

  Se hva som ventet på meg når jeg kom inn døren her nå etter en lang og slitsom dag på jobb! Er det en ting min kjære kan så er det å gjøre meg lykkelig! Nystekte boller som lukter over hele huset, mmm!

  Som dere ser er det en stk VELDIG sliten jente på bildet!
  Bollene smakte kjempe godt!! - Nesten litt for godt, for nå har jeg vondt i magen etter å ha forspist meg på den herlige kaloribomben som jeg prøver så hardt å innbille meg selv at jeg bare hadde godt av. 


                                                ... og fra boller til mexico *memories*

                     


  Hender det at deres kjære overrasker dere noen gang?
  Hvilke boller er din favoritt?  jeg er utmattet og har lyst på boller

  Har hatt nok en trivelig dag i barnehagen, hadde heldigvis ikke jobb etterpå idag for jeg sloknet som et lys så fort jeg kom hjem. Nå har jeg spist litt og sett på Greys og lurer på hvor jeg skal sanke energi fra de to neste dagene. Da er det barnehage og jobb rett etterpå, kaffe liker jeg ikke så hvordan dette skal gå får vi nå se. Kansje noen av dere har et godt tips til meg? Hva spiser eller gjør dere for å få mer energi?

  Jeg er så gla for at jeg har Rune, vet ikke hva jeg skulle gjort uten han. Han står på og er den perfekte pappa om dagen, lager mat og steller så pent med oss. Igår fikk jeg til og med litt massasje på sengen, og det er ikke ofte!!
  Elsker deg kjære gode mannen min ♥ Ur my life, my everything!

  Jeg har forresten så sinnsykt lyst på nystekte boller! Men med min max dårlige tid blir det ikke tid til baking om dagen, RUNE!? hint, hint!!

                                                          bridezilla is exhausted...

            


  og tilslutt, verdens vakreste sang til verdens herligste lesere! 


                                                              a puro dolor ♥

                      første praksisdag er unnagjort...

  ...og jeg stortrives! Jeg ble møtt av en kjempe hyggelig gjeng med 4,5 og 6 åringer som tok meg inn i varmen med engang. For noen herlige barn!! Jeg fikk flere fangbån i løpet av dagen, men det var spesiellt to søte små som hang fast i meg gjennom hele dagen. Gullunger♥  Kan ikke huske sist jeg var så aktiv som idag, barna fant fort ut at det var ekstra morsomt å løpe etter å fange meg, for å så putte meg i fengsel - politihøgskolen neste sier jeg bare! UTSLITT.COM!

  Nå er jeg akkuratt hjemkommet etter en utrolig lang dag, er kjempe sliten siden jeg dro rett på jobb etter jeg var ferdig i barnehagen. Så nå skal jeg ta en god og varm dusj, gjemme meg langt under dyna og drømme søtt til jeg våkner av den j*vla vekkerklokken igjen imorgen.


  godnatt alle søte mennesker der ute :)                  


  Tre søte små som har savnet mamma'n sin idag :)  Har du noen gang jobbet i en barnehage, hvordan likte du det?
  Hvilken lek var din favoritt som barn?
  Gikk du selv i barnehage?
  Fortell meg et minne fra barndommen du aldri glemmer.


  busygiiiiiirl!

  Hei og hopp alle sammen! Her kommer et sent men godt innlegg - vært litt sløv med bloggingen i det siste. Men jeg har jobbet hver kveld hele uken, så dagene har gått med til søvn og pleie av ingen ringere enn meg selv og verdens beste baby. Jeg må si jeg merker forskjellen fra å være hjemme å dulle med Daniel hver dag til å plutselig være opptatt 24/7. Imorgen begynner jeg med første praksisdag i barnehagen klokken 09.00 og går rett på jobb etterpå frem til klokken 22.00 - STRESS! Skjærer i mammhjertet gjør det og, men jeg prøver bare å holde hodet kaldt å tenke utdanning og penger! Little D. har jo pappa'en sin, og de klarer seg kjempe bra, nesten for bra noen ganger egentlig. Hadde kanskje håpet på at de skulle savne og trenge meg liiiiiitt mer enn de gjør, men :p

  Slenger inn et bilde fra uka som gikk - meg og verdens beste hest :)


            Jobber du mye?
  Hva gjør du på fritiden din?  the beach..

  Planer for helgen sa du? Jobbe, jobbe og atter jobbe! Men sånt blir det penger av så jeg klistrer på et smil og fortsetter med happyface tilværelsen min jeg! Jo mer jeg jobber jo større drømmer og amisjoner får jeg. Skulle tro jeg hadde millionær lønn med alle målene jeg setter meg, men det er dessverre ikke fakta. Dog, et fakta er at snuten min har limt seg fast i Thailand om dagen (-neida, har ikke glemt mexico, men fikk beskjed om å prøve noe nytt!) Men hva vet vel jeg om o'store Thailand? Nada! Jeg tror Krabi er et fint familieparadis, mulig jeg tar feil. Men kansje noen av dere søte lesere kan hjelpe meg litt? Hjernen min har iallefall zoomet seg inn på Krabi og en tur over til Phi phi island♥


                        
                         

                                                            moby - porcelain

                    
  Har du vært i Thailand?
  Kan noen av dere fortelle meg hvor i Thailand de har hvitest og vakrest strender?
  Hvor i Thailand kunne du tenke deg å dra, og hvorfor?
  Done!

  Endelig hjemme fra jobb! Nå skal jeg kose meg med Pico de gallo og pistasje nøtter + en film sammen med Rune♥
  Har ennå ikke sett en eneste film med Zac Efron, men nå skal vi finne ut om flørtepusen er så bra som de skal ha det til. Live your dream it is!! (- Selvfølgelig bare fordi det handler om en hest!)


       Har du sett Live your dream?
  Liker du Zac Efron?
  Hva er din yndlingsfilm?
  Hvem er din yndlingsskuespiller?


  Trekk et kort og fortell meg hva som skjer imorgen.

  Nå er jeg hjemme fra den svært hardtarbeidende jobben min og har som vanlig plassert meg godt bak i sofaen med en stor tallerken med ris og lurer på hva livets kvaler har planlagt for meg next. Ikke særlig mye regner jeg med. Livet mitt består for det meste av dagdrømmer og planer, planer og atter planer. Jeg har så mange av dem at jeg går snart i surr, men jeg liker det. Jeg liker å ha kontroll over livet mitt og jeg liker å lage meg mål. Jeg lever tross alt bare en gang, og jeg kan love deg at er det noen som skal utnytte livet til det fulle så er det meg. ..Må bare komme meg opp og vekk fra den jævla sofaen først...  ;)

  Tenk hadde det vært så enkelt at jeg trakk et kort og dermed var skjebnen avgjort. Kortet forteller alt og jeg kan bare bla gjennom hele kortstokken for å finne svar. Jeg kan jo prøve. 


         


  Jeg fikk et ess, begerenes ess. Det kan bety mye, men kansje mest en begynnelse. Det symboliserer muligheter og åpner nye veier. Kortet fører med seg kjærlighet og glede - og som den lille arkana forteller oss vil du bli inspirert når du får begerenes ess. Inspirasjonene kan oppstå ved en kjærlighetshistorie eller utløses av livaktige drømmer.
  Er du seriøst engasjert kan kortet fortelle deg om et lite barns unnfangelse eller fødsel. Kortet er fylt med kjærlighet som flommer ut av begeret.

  Det rart med de kortene hvor godt de alltid stemmer. Skremmende noen ganger.


  Har du tarotkort?
  Tror du på tarotkort?
  Kan du å legge tarotkort?
  Har du noen gang blitt spådd i tarotkort?
  - Del gjerne spådommen med meg. Gikk den i oppfyllelse?


  bestemte artikler passer ikke sammen med mitt ubestemte hode!

  Aaaw!! Er det noen der ute som er kløppere i spanske verb?! Det er nemmelig ikke jeg, og stupid need some help. Skjønner ikke at det er mulig å ha så mange former og endinger for ett og samme ord, baah! For å si det sånn, Gud stilte meg ikke forrest i køen da hjernecellene ble delt ut iallefall.

  Nok om det, jeg fant ut at jeg fortjente en gave idag. Og siden ingen vil kjøpe en gave til meg, måtte jeg kjøpe den selv. 

                                    


  En stk. herlig rosa DC ski/snowboad bukse - velfortjent!

  Så nå er det bare snøen kommer for fullt så jeg kan teste ski og klær for vinteren! poowoow!

   
              Hvilket språk har du lyst til å lære?
  Kan du spansk?
  Hva syns du om buksa mi?


  Shake it with Zumba!

  Jeg har vel innsett det ganske lenge nå, men det rart hva man kan finne på av unskyldninger når det gjelder trening. Nå skal jeg derimot bøye meg i støvet etter stor inspirasjon av besteveninnen min Nicet. Hun ser fantastisk ut! Selv hadde jeg nok aldri klart det, but she did it!! Etter et svangerskap og mange kilo ekstra som de fleste tvilte på ville falle av igjen lurte hun oss alle med litt Zumba. Jeg er imponert og missunnelig. 


      Man skulle ikke tro denne jenta hadde et svangerskap bak seg vertfall!! :)


                          


  Derfor har jeg nå bestillt min egen Zumba med latinske rytmer jeg skal shake ass'n min til. Det som er så jævlig bra med Zumba er jo at det er salsa, reaggeton, merenge +++ Noe jeg elsker!!! Og med latin amerikanske sanger til så kunne det vel ikke blitt mer perfekt! Nå er jeg nødd til å bli FIT!!! :D


  So hello Mexico, beach and fun! Here I come with my soon to be FIT zumba body!!                   
  Har du Zumba?
  Har du prøvd Zumba?
  Liker du latinske rytmer?
  Trener du? Hva da?  accidental husband

  Nå har vi nettopp sett på The accidental husband, jeg sier bare en ting. Jeffrey Dean Morgan♥ For en mann! Jeg teller ned sekundene til han er på skjermen igjen i Greys anatomy etterpå. - Rune er veldig entusiastisk og støtter meg fullt i sofaen her mens han klager over det kvinnelige utvalget i filmen. Hehe.
  Og for en bridezilla as myself var jo dette en perfekt film, bortsett fra at bruden endte opp med feil mann. Filmen anbefales iallefall på det varmeste, elsker denne typer filmer. De tar meg langt opp av sofaen og inn i en ny verden der fantasier er virkelighet. Sukk.


                                      Ellers ikveld så prøver jeg veldig hardt å være sunn, ikke fullt så enkelt som man skulle tro, men når Rune sitter og vifter med potetgull og Cola rett fremfor gulroten min så kjenner jeg den blir veldig tam på smak. BAH!! Imorgen er det grønnsakssuppe til middag, nam! Da skal jeg spise for 4 uten å ha dårlig samvittighet :D
  Har du sett The accidental husband?
  Likte du filmen?
  Hvilke type filmer liker du?
  Hva spiser du når du skal være sunn?  first day off!

  Til å være eneste fridagen jeg har hele uken må jeg si jeg har utnyttet den vel og bra. Begynnte dagen med å dra i barnehagen jeg skal ha praksis i for å hilse på store og små. Kjenner jeg skikkelig gleder meg til å begynne der, ahhww!! :D Lek, sang og morro dagen lang med verdens beste barn! Kan det bli bedre? Til den lille omvisningen min lånte jeg med meg Malin (en venninne) som jeg absolutt følte at trengte en pause fra pakkingen sin - Lurer litt på om hun egentlig har tid til å pakke ut fra forrige reise mellom hver gang hun er ute og farter, for det begynner å bli litt vel kort tid mellom hver gang nå. Aner vel en liten missunnelse her ja.
  Deretter dro jeg hjem, plukket opp guttene og dro på møte med PPT. - PPT står for Pedagogisk-psykologis tjeneste og er sammensatt av psykologer, pedagoger, sosionomer, logopeder og synspedagoger. PPT er kommunens rådgivende og sakkyndige instans i forhold til spørsmål som omhandler barn, ungdom og voksne som opplever å ha en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon, i vår situasjon Down Syndrom. PPT er da med og gir oss oppfølging i form av råd og veileding og når den dagen kommer at Daniel skal begynne på bhg/skole, er de med og organsierer slik at han får tilrettelagt for sine behov. Veldig flott opplegg!


                              


  Har du hørt om PPT?
  Har du vært borti PPT selv? Hva syns du om dem?  Vamos a la playa?


  Etter en god natts søvn sammen med verdens beste gutter gjorde det ikke vondt værre å nyte synet av lavprisene på VG-nett idag for å si det sånn. Jeg føler liksom ikke at jeg hører helt hjemme blant metervis med snø og kuldegrader jeg, sol, strand og vann er liksom mer min greie. Det går ikke en dag uten at jeg savner Mexico, leiligheten vår 50 meter fra stranden, null bekymringer, bare sol og varme. For et herlig liv!!


     


  Så om lånekassen kunne tenke seg å få ræva i gir å gi meg stipendet mitt snart og prisene holder seg lave skal man vel ikke se bort ifra at jeg tar på spanderbuksene og tar med den lille familien på tur etter nyttår. Men, vi får se. Jeg har jo så mange baller i luften om dagen at her må det nøye planlegging til :)


                         Her er en liten filmsnutt ombord i flyet fra London til Mexico - enjoy!

    
  Har du vært i Mexico?
  Skal du til sydligere strøk i vinter?
  Hvor er det vakreste stedet du har vært på?
  Liker du å kjøre fly?
  Skal du benytte deg av prisfallet?


  Even if the sky is falling down..

  Etter å ha lest noen kommentarer må jeg bare begynne med å si en ting - Jeg har aldri hatt svineinfluensa, og om jeg hadde fått det hadde jeg ikke maktet ut av sengen engang, så ta det helt med ro, jeg flyr ikke rundt og shopper for å smitte folk! Da var det oppklart, så slipper dere bekymre dere mer for det. - Bortsett fra om dere syns synd i meg fordi jeg har hatt halsbetennelse da, tar mer enn gjerne imot trøst og omsorg.


  Nå har vi akkuratt kommet hjem fra en herlig kjøttkake middag hos svigers og en liten besøksrunde på o'store Lalm. Har vært å sjekket papegøyen min borti boligfeltet her og anlagt Rune's hendige søskebarn et lite prate-om-vårt-fremtidige-hus-som-han-kansje-ganske-helt-sikkert-skal-hjelpe-oss-litt-med-å-bygge-besøk. Vet det er flere av dere som har lyst til å se huset jeg snakker om, men vi vil holde det hemmelig litt til da ingenting er helt sikkert enda. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves - for bilder kommer :)

  Imens vil jeg dele en herlig sang og min enda herligere kveldsmat med dere - piña!                


  Nam! Ananas er både sunt og godt - men tro ikke jeg mauler flere bokser ananas uten baktanker ;)
                                                         Jay Sean - Down

                 
  Liker du ananas?
  Er du redd for svineinfluensa?
  Hva syns du om sangen?
  Har du en bra sang å annbefale?


  min egen lille barnepike

  Hundene mine har alltid passet på Daniel, helt fra han lå i magen min. De snuste, slikket og koste på magen min hele tiden. Da vi kom hjem fra sykehuset fikk de hilse på han med engang, og siden har de vært med på bleieskift, bading og det som er. Det varmer å se at de bryr seg så mye om han, det er nesten litt utrolig, at noe så lite og yndig som en chihuahua passer så godt på den lille baby'en min. Men det er ren fakta, gråter han kommer de pipende bort til han med engang og setter på meg de største dådyr øynene du kan tenke deg, mens de ber så pent om at jeg skal trøste den lille.

  På bildet under ser du Nala som ligger i vognen sammen med Daniel og passer på han som en smed.
  Hva skal en med barnepike når man har tre chihuahuaer som gjør jobben minst like godt? ;)

       

  Har du dyr?
  Hvilke?
  Gjør dyrene dine noe spesiellt, eller er de bare ''dyr'' ?
  Hva mener du om at dyr har en sjette sans? Fleip eller fakta?
  pizzakveld

  Nå har jeg testet ut kokkekunstene mine igjen og laget en herlig hawaii slash tomat&løk pizza til min one and only soontobemyhusband i sofaen her. Tror den falt i smak!


                                                             Klar til å stekes!

                    
  Hva liker du best på pizzaen din?
  Pleier du lage hjemmlaget pizza?


  Se hva som lå i postkassen min!

  Gjett hva jeg fant i postkassen idag! Dekt av brun fløyel med gullskrift, en bok full av hus! Nå skal jeg kose meg, vi har vel egentlig bestemt oss, det står mellom to hvite herligheter, et av dem i nettopp denne boken. Men jeg kan gjerne kose meg med resten og jeg. Elsker å drømme meg bort og planlegge, ikke så veldig overraskende så har jeg planlagt alt ned i minste detalj allerede - foruten plantegningene. Med mine planer om 6 barn og 2 skjønne araber hester må det til nøye planlegging - men det er jo bare halve morroa!


       


                            Nå mangler vi bare en herlig tomt å bygge på så er vi igang!  Har du hus? Hvilket?
  Hvilket hus drømmer du om?
  Hvilke type hus liker du bets, moderne firkantede bokser eller tradisjonsrike herskapshus?  workiiing muuum!

  Gjett hvem som fikk lage ikke bare en, men tre pizza'er idag da! Tenker det ikke var så dumt med en pizza alà cathrine likevel jeg - så der gikk dere glipp av noe stort alle dere som ikke ville kjøpe av meg igår! Nå skal jeg bare nye resten av helgen hjemme med guttene mine og slappe av innimellom leksene mine. bah.. Er egentlig ikke så stor fan av lekser jeg altså. Kunne fint klart meg uten kjenner jeg. Men lekser = utdanning, og utdanning = jobb, og jobb = STORT HUS!! 

  Men nå er jeg så sliten at jeg stuper her snart, så dere får ha en veldig hyggelig kveld og sove godt når den tid kommer! Natta alle skjønne mennesker <3 


                                   

              Se så heldig jeg er som får ligge ved siden av de to beste personene som finnes <3
  opp og hopp alle sammen!

  Ny dag og nye muligheter! Jeg kommer rett ut av dusjen og har slått meg ned i sofaen med en god posjon havregrøt og min kjære kakao kopp. Skal snart på jobb og utvikle mine kokkeferdigheter til det ytterste - gleder meg! Hell's kitchen neste! Nå ser jeg veldig frem til ikveld, da skal vi bare kose oss inne med masse filmer og snop. Goodies♥

                                                  Ha en flott dag alle sammen!  Har du en bra film og annbefale?
  Hva pleier du å kose deg med?
  første kveld i min nye jobb er herved unnagjort

  Da er jeg vel hjemme etter første kveld i min nye jobb som faktisk gikk over all forventning! Skal innrømme det romla fælt i magen like før jeg dro idag, men nervene roet seg fort da jeg kom frem og såg en smilende Eli som ventet på meg. Hun er noen år yngre enn meg og var kjempe trivelig å jobbe sammen med! Både hun og Ragnhild - som var like koselig - har prøvd å lære peanut hodeskallen min litt av hvert om pølsehakk og biffsnadder idag. En ting var at det gikk inn, men hvor lenge jeg husker det er en annen sak ;)
  Ellers er jeg veldig skuffet over at ingen vil kjøpe pizza av meg! Jeg trenger å teste ut en pizza før jeg blir alene på vakt! Prøvde å presse på 3 lomværer (tror jeg?!) og diverse andre kunder en pizza alà cathrine, men jeg var tydeligvis ikke overbevisende nok. Så jeg håper på bedre lykke imorgen.

  Nå skal jeg spise litt kveldsmat som theloveofmylife i dette sekund står og lager til meg, deretter hopper jeg til køys for å lade opp til en ny dag på Jutulbu! STIKK INNOM!! :)                     Skjønner ikke hvorfor ingen vil kjøpe pizza av meg jeg?!
                   


  Trives du i jobben din?
  Er du fornøyd med medarbeiderene dine?
  Hadde du villet kjøpt en pizza av meg?
  Hva kjøper du deg som regel på et gatekjøkken/mix butikk?

  today its the day!!

  Ikveld begynner jeg i min nye karrie som kassadame slash gourmetkokk på Jutulbu mix kiosk. Så har du lyst til å smake på en pysje mæ alt allà cathrine, er det bare å stikke innom! (;For alle ikke døler som trenger oversettelse er pysje mæ alt nasjonalretten oppi nord dalen og består av en wiener pølse i brød, sennep/ketchup, løk og potetstapp med lompe over. NAM!)

  Resten av denne solskinnsdagen skal bare nytes sammen med verdens beste familie inne blant husets 4 vegger. Egentlig er det så fint vær at jeg kunne tenke meg å rusle en tur med vogna og bikkjene, men når graderstokken viser flere minus og jeg blir blå på leppene av å gå ut så tror jeg det er best å holde seg inne. Bor på svalbard jeg skjønner dere!! ..Er det forresten noen av dere som har en bra interiørblogg, og hjemmesider med ferdighus å annbefale? Tenkte jeg skulle drømme meg bort litt i herskapshus og vakre stuer når jeg først satt her og fantaserte likevel.

                            bilde fra i sommer da Daniel var bare bitteliten enda

                                   Liker du pysje mæ alt?
  Liker du deg best inne eller ute når det er kaldt?
  Har du en bra interiørblogg, eller en side med hus å annbefale meg?


  aloha!

  Da er vi stolte tilbake fra helsestasjonen og har gjort unna 2 nye sprøytestikk. Det gikk over all forventning og jeg begynner å skjønne at gutta mine klarer seg fint uten meg - så det er bare jeg drar av sted med god samvittighet på jobb liksom. BAH! Daniel som hylskreik og vrei seg i smerte forrige gang han fikk vaksine ble denne gang plassert på fanget til pappa Rune, og var helt rolig! Et lite klynk kom da andre vaksine ble satt, men den gode snille pappan hans fikk roet han med engang. Ingen sak å være pappa når mamma har opdratt lillegutt så bra vettu.


                                


  Er du redd for å ta vaksiner?
  Har du satt en vaksine på noen, noen gang?  You are the reason I breathe - JAI HO!

  Morgenstund har gull i munn! Tror jeg har stått opp på riktig fot idag vertfall, er så bli og gla. Effektiv er jeg og, spist frokost, ryddet litt, luftet hunder og nå har jeg laget meg et nytt kjede. 


                                                          Whatcha think?

    

                                         AR. Rahman Ft Pussycat Dolls - Jai Ho 

                
  På et par timer skal Daniel få sin andre vaksine, prøver å tenke minst mulig på det, men heldigvis skal Rune være med denne gangen. Kjenner det knyter seg i magen, vil ikke!! Stakkar, stakkar lille bebbin min :( Trøster meg med at det går fort over og det er til hans eget beste. Ohjegersåtapper!  Likte du kjedet?
  Kan du å lage hemp/makrame kjeder?
  Kan du å hekle luer/beanies?
  Har du en hobby? Hvilken?  hva vi husmødre gjør om dagen? spiser kjeks!

  Nå er jeg vel hjemme i sofa'en igjen etter en veldig hyggelig dag sammen med mine to gode venninner, Una og Veslemøy. Har tatt noen bilder til dere så dere får se hva vi herjer med om dagen.


                                          Lille Silje koser seg hos tante - gulljentene!

                           


  Selv om Una tror hun kan lure oss når hun sier at hun ikke vil ha baby enda, så går vi altså ikke på den. Beviset har du her! Se som hun koser seg med little d.        


                            Kommer nok snart et lite sjarmtroll ut av deg og skal du se Una vennen ;)                                                                 Tantes lille tulle!


                                      Og her ser dere hva vi egentlig holder på med - poser med kjeks og slåss en evig kamp med vekta!


  Er du redd for vekta?
  Er du også en jojo slanker?
  Hva ser du for deg at en husmor gjør om dagen?
  Hva gjør du om dagen? Jobber eller styrer og ståker hjemme?  arbeidslyst kom treng deg på, her er det null motstand å finne!

  For fra nå av skal jeg kombinere småbarnsmor- og student livet med jobbing! Jeg har fått jobb på Jutulbu kiosk i Vågå, det er nok å gjøre og mye å sette seg inn i, men jeg er veldig takknemmelig. Veldig kjekt med en ekstra inntekt rett før jul, og om jeg bare får det etterlengtede stipendet mitt snart og nå så blir det ganske bra.
  Jeg begynner med opplæring på torsdag - rett på kveldsvakt. Veldig spennende, blir sikkert masse sultne mennesker og mye å gjøre, men det går vel bra!

  Imorgen skal Daniel ha sin andre vaksine, kjenner jeg gruer meg allerede. Stakkar lille gullet mitt, forrige gang skrek han så høyt og vondt at mamma hjertet mitt bristet. Heldigvis skal pappa Rune være med imorgen, da blir det forhåpentligvis litt bedre for oss alle tre.

  Nå skal vi over til min kjære svigermor en liten tur, så da får dere kose dere masse idag alle sammen! :)

                                      

  Har du kombinert jobb, barn og studier? Hvordan syns du det gikk?
  Har dere som har barn, med pappaen når barna får vaksiner, eller er dere som regel alene?
  Hva er din drømmejobb?  Bloggen min er på side2.no

  Så morro, fra å være en egentlig ganske personlig blogg som jeg delte med venner, til å plutselig en dag ligge på topplisten har jeg jammen kommet med i en artikel på side2.no som en av norges 100 mest leste blogger.
  Veldig gøy, men stusser litt på hvorfor de skriver at jeg skriver om surfing?! Noen som tok den?? Ikke jeg vertfall, for bloggen min handler vel strengt tatt ikke om surfing. Jeg liker surfing, det er noe som fenger meg veldig mye - men - bloggen min handler jo ikke om det :) 

                                           Ta en titt her for å lese artikkelen.

                     

  Hva syns du om bloggen min, noe jeg burde skrive mer/mindre om?
  Skjønte du hvorfor de skrev at jeg blogget om surfing?  Jaaa!! Endelig!! JULEBRUS!!

  Hurra! Nå kom verdens beste hjem med ikke mindre en 6 herlige flasker JULEBRUS til meg! Gjett om jeg smiler fra øre til øre da :D Og det er ikke hvilken som helst julebrus, det er Hamar og Lillehammer Julebrus, ingen over, ingen ved siden! Den er og blir den beste! 

                                


  Og jeg som har hatt så lyst på julebrus idag, godt Rune er tankeleser og oppfyller ønskene mine! ..Neste gang skal jeg tenke på taco!  Har dere tatt årets første julebrus-slurk?
  Hvilken julebrus liker du best?
  Har du smakt L&H sin julebrus?  Jeg deler ut iskaffe og frappè til dere!

    
  bloggno-iskaffe

  mårran alla i hopa!

  Dette tror jeg kommer til å bli en bra dag - med untak av en viss kvise jeg holder på å få (!!) Ergelig, for jeg har ikke hatt en eneste kvise siden før jeg ble gravid, men nå kjenner jeg det er en liten en på tur. Så idag er vi sminkefrie, übersunne og drikker masse vann! Noen som har et godt tips for sånne jævla kviser som ikke popper ut, men bare ligger og svulmer under overflaten og er vonde?

  Over til det som gjør dagen min bra! Rune har nemmelig pappaperm, og det skal han ha helt frem til mars! Hurra! Nå er jeg ikke alenehjemmeomdagenmamma lenger. Tenk at jeg skal få ha min kjære - soon to be husband - hjemme hos meg så lenge, og det med full lønn! Ah! Livet smiler til meg! Og ikke nok med det så ringte de nettopp fra en jobb jeg har søkt på og jeg skulle stikke innom imorgen. Så da krysser vi fingre og tær for at lille petrine her får en jobb!
  Om jeg er så heldig å få den mangler bare en liiiten stor ting før livet føles helt helt perfekt. Og det får vi foråpentligvis svar på imorgen! Siden tolmodighet er en dyd jeg ikke er velsignet med blir det nok en lang dag :)


                   
  For de av dere som har barn, hvem av dere tok permisjon?
  Hvor jobber du?
  Har du som regel kontroll, eller er du et surrehue som meg?  bloggno-iskaffe

  Oreodream

  Her kommer en ny oppskrift til dere, verdens beste orerokake! Slår garantert ann hos alle sjokoholikere der ute!
  Et lite tips helt tilslutt.. En litt enklere variant er å kjøpe ferdiglaget sjokolademousse i pose og blande ut - smaker like godt!


  Liker du oreo?
  Har du smakt oreokake?
  Fortell gjerne hva du syns om oppskriften!  Kveld, god kveld, godtfolk!

  Nå har jeg tent lys og funnet frem pistasjnøtter i en skål, Daniel har nettopp fått kveldsmat og har sovnet for kvelden. Min kjære Rune har hoppet inn i pysjen og satt seg til å se en spennende film på tv'n, mens jeg sitter bak skjermen min og er så lykkelig. Jeg er så forelsket, jeg har det så fint, jeg kunne ikke bedd om mer. Som jeg gleder meg til den dagen jeg blir Fru Kleiven - som forøvrig bare er 643 dager igjen til! :D


             


  Ellers idag har jeg hentet Tequila (les; min elskede arapapegøye) og plassert henne hos søskenbarnet til Rune som gjerne ville passe henne en stund fremover til vi finner et annet sted å bo og kan ha henne selv igjen. For dere som ikke skjønte så mye nå ta en titt her for forklaring.
  Og med det samme - takk til Sara som var så snill og passet på jenta mi i mellomtiden :)


  ...Nå skal jeg fortsette å drømme meg bort i vakre brudekjoler og herlige kaker, så får dere ha en flott søndagskveld alle sammen!  Legger ut en ny kakeoppskrift til dere etterpå :)


                                                     Son by four - A puro dolor

                        Hvordan er en typisk søndag for deg, er det hjemmekos med familien, eller er det bare nok en dag i uken?
  Er du gift? Om ikke, ønsker du å gifte deg en dag?
  Hva betyr et bryllup for deg?
  Og tilslutt, hva syns du om papegøyen min?  hello mr sunday!

  Hva er herligere enn å våkne til masse snø, god varm kakao og en god posjon havregrøt? Okei, det er sikkert masse. Men idag gjorde det susen for meg vertfall. Vi er godt plassert i sofaen alle mann - kjempekos!


                                                Far & sønn + deres fantastiske fifa spill
                                                       Og masse herlig snø ute!


   


                                                         Elsker søndager!!


  Hva pleier du å spise som søndagsfrokost?
  Er du flink til å spise havregrøt, eller er det lett å glemme?
  Er det masse snø hos dere?  Tenn et lys

  Milli er 25 år og gravid med sin førstefødte, i bloggen sin forteller hun oss om hvordan det er å leve med beskjeden om at den lille sjørøveren hun har i magen ikke vil få se dagens lys. Jeg har tenkt så masse på henne og den lille, jeg håpet så inderlig for dem. Den lille skatten kom til verden den 07.oktober ved keisersnitt, 32 uker og 5 dager på vei. Idag kom den ufattelig triste beskjeden om at den lille engelen har fløyet tilbake til himmelen.
  Ord blir fattige.

                                 Ta vare på hverandre i sorgen og hold sammmen.
                                   Tenker masse på dere og tårene triller for dere.                                                                                    Sorry I didn't get to stay
                                                      To laugh and run and play
                                                       To be there by your side
                                                           I'm sorry I had to die

                                              God sent me down to be with you
                                                To make your loving heart anew
                                                   To help you look up and see
                                                       both God and little me

                                                    Mommy, I wish I could stay
                                                      just like I heard you pray
                                                     But all the angels did cry
                                          when they told little me to say goodbye

                                            God didn't take me 'cause he's mad
                                             He didn't take me to make you sad
                                              But to give us both a chance to be
                                             a love so precious...don't you see?

                                                    Up here no trouble do I see
                                               And the pretty angels sing to me
                                              The streets of gold is where I play
                                        You'll come here too, mommy, someday

                                                 Until the day you join me here
                                                     I'll love you, mommy dear
                                                 Each breeze you feel and see
                                                brings a kiss and love from me
   


                                                                                       Hvil i fred lille sjørøver.


                                                Bloggen til milli finner du her.
  hæppyweekend and a brand new day!

  God morgen alle sammen! Nå har jeg tatt en god og varm dusj etter å ha ligget å koset med Daniel på bringen min en lang stund. For en gullklomp han er, ligger helt rolig og stirrer mens han lager sånne gode baby lyder. Kunne ligget slik en evighet, det er så godt!
  Svineinfluensaen min begynner forresten å bli litt bedre, selv om jeg her sausa enda, så fungerer jeg vertfall! Det kommer nok av at jeg fikk min herlige dose taco igår, taco gjør underverker skjønner dere. Men jeg er fortsatt litt furt for det, det er nemmelig Oslo Horse Show ihelgen, og hvem var det som hadde tenkt seg dit?! Jo MEG! Men hvor sitter jeg, joda, i sofaen hjemme med en tallerken full av ris! Verden er urettferdig, men sånn går det når fattige studenter ikke får stipendet sitt før det er nærmest jul og føler de må leke økonomiske. SUKK og STØNN og STANK.
  Men, så jævla positiv som jeg er så har jeg funnet meg noe annet å pusle med idag, kjøpte meg nye perler igår, så jeg skal sitte inne og kose meg med hemp smykkene mine idag og innta masse god kakao!


          


  Nesten det samme som å sitte på tribunen i Oslo å se på de nydelige hestene som hopper så elegant over hindrene dette??  Skal du på Oslo Horse Show i år?
  Har du vært der tidligere?
  Hva syns du om Oslo Horse Show?
  Liker du hemp smykker/makrame?


  Home sweet home!

  Nå er vi endelig hjemme igjen fra Hamar og 2. skolesamling, og etter en herlig middag (les;TACO!!!) hos svigers må jeg si jeg virkelig gleder meg til å legge meg under dyna i min egen seng igjen.
  Selv om livet som student egentlig ikke er til å klage over så kjenner jeg at det er en stund siden jeg satt på skolebenken hver dag og lekte geek. Det tar på å sitte flittig å lytte på lærere som snakker om matte og pedagogikk i 9 lange timer. Men heldigvis har vi helt supre lærere, blant annet vår 61 år gamle gym/bevegelse lærer - Hun er en ren undeholdning i seg selv der hun hopper opp på pulten for å vise oss litt om motorikken til barna som hun så ivrig forteller oss er viktigst å trene på fra 0 - 6 års alderen. Hun er det mest sprudlende og positive mennesket jeg noensinne har sett! Og ikke nok med at man begynner å undre på om hun går på lykkepiller så blir man fanget i den fantastiske stemmen hennes - den er som tatt rett ut av en barnetv figur for de minste. Helt herlig!

  Her er den lille gogutten min, se så flink han er til å sitte selv! Dette er noe fysiotereapauten har fotalt oss at vi skal gjøre, for det styrker nakken hans og evnen til å holde hodet oppe selv.
  Hvordan er/var dine lærere?
  Har/hadde du en favoritt lærer? Hva var det som gjorde nettop den læreren så spesiell?
  Visst du hadde vært lærer, hva ville du gjort annerledes?


  TRY IT!

  Nam!! Nå har jeg oppdaget enda en ny herlighet dere! Nemmelig ristede maiskorn! Og som alt annet jeg kommer over og liker så annbefaler jeg det til dere. Et herlig kveldssnop for slitne studenter som trenger litt energi - formanfårsåmyeenergiavdissesådetså! Om ikke annet så er det vertfall et fint alternativ til potetgull.


           


       De fåes kjøpt på de ganske så alternative og herlige ''utlenningbutikkene'' rundt om i byene.. 

                                                               TRY IT!!!!


  Har du smakt på ristede maiskorn?
  Liker du det?  1 stk lykkelig cathrine

  Etter en veldig lang dag med matte, pedagogikk og uhelbredelig svineinfluensa må jeg virkelig si det var godt å komme hjem til ferdiglaget wok og ris - tusen takk Grethe! Og ikke nok med det så tok verdens beste forlovede meg med på Maxi og kjøpte sko, genser og vaniljekrem til meg. Hva mer kan en sliten student be om? Jeg ble vertfall både lykkelig og glad!


                        


  Hva syns du om genseren og skoene? Rune hater egentlig ugg's og har forbydd meg å kjøpe det, men kjærligheten overvinner alt, eller?


  Liker du wok og ris?
  Pleier du lage middag til din/dine kjære /deg selv hver dag?
  Liker du ugg's?  ord til ettertanke..

  Nå har jeg tatt en god og varm dusj og lagt meg under dyna. Er fortsatt ganske syk, så jeg syns veldig synd på meg selv. Tror det er noe jeg har etter mamma, hver eneste gang hun er dårlig klager og syter hun værre enn et lite barn som ikke får sukkertøyene sine. Men det er litt godt å klage og, for da kommer min kjære og pleier meg - dvs. han ga meg pc'n og et glass vann etter at jeg hadde sendt både mld og ringt på han fra soverommet til stua.
  Det har vært en ganske slitsom dag idag, var ikke ferdig med forelesning før klokken 18.00 (!) Kan ikke akkuratt påstå jeg fikk med meg så utrolig mye av samfunsfagstimene på slutten, føler liksom at hjernen min kobler ut etter hvert når der blir så lange dager. Og kanskje spesielt idag når jeg satt der og var syk.


  Helt tilslutt før jeg sovner av utmattelse og smittsom svineinfluensa som jeg forsåvidt har smittet hele hamar med idag, vil jeg dele noen ord til ettertanke med dere...


  En mann kom sent hjem fra jobb, trøtt og irritabel. Ved døren ventet hans 5 år gamle sønn. Sønn: Pappa, kan jeg spørre deg om noe?
  Far: Selvfølgelig. Hva lurer du på? svarte mannen.
  Sønn: Pappa, hvor mye tjener du i timen?
  Far: Det har du ingenting med! Hvorfor spør du om sånt? spurte mannen sint.
  Sønn: Jeg har bare lyst til å vite det. Kan du ikke være så snill å fortelle meg det?
  Far: Hvis du absolutt må vite det, så tjener jeg 250 kr. i timen.
  Sønn: Åhh, sa sønnen og kikket ned i gulvet. Kan jeg få lov til å låne 100 kroner av deg?
  Faren ble rasende. Hvis den eneste grunnen til at du vil vite hvor mye jeg tjener, er for at du kan gå ut og kjøpe deg en idiotisk leke eller annet tull, da kan du marsjere rett inn på rommet ditt og legge deg. Tenk over hvilken egoist du er! Jeg jobber ikke flere timer hver eneste dag for slik barnslig frekkhet!
  Sønnen gikk stille til rommet sitt og lukket døren.

  Mannen gikk og satte seg i stolen og ble mer og mer irritert over sønnens frekke spørsmål. Hvordan våger han å spørre om hvor mye jeg tjener bare for å få penger?

  Omtrent en time senere hadde mannen roet seg og begynte å tenke seg litt om: Kanskje guttungen virkelig trengte de 100 kronene for å kjøpe noe han trengte, og dessuten maste han svært sjelden om å få penger
  Mannen gikk til guttens soveroms dør, banket på og åpnet. Sover du, gutten min? spurte han.Nei, pappa, jeg er våken, svarte gutten.
  Jeg har tenkt meg litt om og kanskje jeg var litt for streng mot deg, sa mannen. Det har vært en lang dag og uheldigvis tok jeg sinnet mitt ut på deg. Her er de 100 kronene du spurte om å få låne

  Gutten satte seg straks smilende opp og ropte: Tusen takk, pappa! Så stakk han hånden innunder puten og dro frem noen krøllete sedler.
  Da mannen så at sønnen allerede hadde penger, begynte han å bli sint igjen. Sønnen telte pengene sakte og kikket opp på faren. Hvorfor skulle du ha flere penger når du allerede har? murret faren. Fordi jeg ikke hadde nok, men nå har jeg det! svarte sønnen.
  Pappa, nå har jeg 250 kroner. Kan jeg få lov til å kjøpe en time av tiden din, for da kan du komme hjem en time tidligere i morgen og spise middag sammen med oss?
  Faren var knust. Han la armene rundt sønnen sin og ba om forlatelse.


       Hender det at du glemmer litt bort de rundt deg noen ganger?
  Har du selv blitt glemt bort noen gang?  Rasberrycream


  Da tenkte jeg at jeg skulle dele litt oppskrifter med dere, og begynner med verdens beste kakefyll - like
  egnet i sjokoladekake som i marsipankake e.l. 

  Fortell meg gjerne hva dere syns om den :)


  Hvilket fyll liker du best i kaker?
  Har du smakt dette fyllet?  sjuklingen prøver seg med en update

  Jeg lovte dere å legge ut oppskrifter idag, men jeg har blitt ganske syk i løpet av natten så jeg har prøvd holde sengen mest mulig idag siden jeg skal på skolen imorgen. Beklager det, men jeg lover at de kommer.
  Nå er jeg egentlig mest opptatt av å knaske ibux og i det heletatt prøve å puste - er helt tett! Hater å være syk, det er så bortkastet! Hva er vitsen egentlig? Ha det vondt og ligge ende ut å klage, ser ikke helt poenget..

  Siden jeg slettes ikke er egnet fremfor kameraet idag så slenger jeg ut et bidle jeg tok av Nikita før vi dro til Hamar idag.


  Første gangen hun er ute i snøen, hun ble helt vill! Så det hvite stoffet som fallt ned fra himmelen falt nok i smak.

      Hvordan er det med dere idag da, bitt av forkjølelsebasillen?

  tjener søkes!

  Er det noen som melder seg frivillig til å pleie meg? Jeg er sår i halsen og trenger kakao, varme pledd og en god gammeldags disney film. Det er nok ikke lenge før jeg flyr rundt på knærne og grynter. Passer meg egentlig jævlig dårlig å bli syk nå, for jeg skal back to Hamar på skolebenken på onsdag, og der funker det ikke med sykemeldingsbok fra mor akkuratt.
  Er nok bare dere finner frem munnbindene først som sist, for som det skolelyset jeg er møter jeg opp - syk eller ikke! 


                                            Værsegod - en stk. pleieklar Cathrine!

          


  Har du en tjener til meg?
  Hva gjør du når du er syk?
  Har du et kjærringråd til meg mot sår hals?
  el rey del taco! ..eller kongen av taco om du vil

  Jeg tror det må være noe oppriktig galt med meg. Jeg har en usedvanelig stor trang til å spise taco. Jeg må ha det hver dag, jeg får helt abstinenser om vi ikke spiser taco. Som dere sikkert kan tenke dere er Rune dritt lei alt som har med taco å gjøre, så lille Cathrine har et lite taco problem, for hun får ikke mere taco (!!) Jeg kunne spist meg ihel på det, taco baguetter, nachos, samme hva det er - bare det er taco! Egentlig er det rart jeg ikke triller ut av sofaen snart så usunn som jeg er! Men hva skal man gjøre da!? Det er jo så godt!!
  Da jeg bodde i Mexico var det taco alle steder - heaven ♥  - til og med fisk og reke taco (!) Men selv om det høres helt forferdelig ut så var det egentlig ikke så aller værst, og det kommer fra munnen på hun som ikke liker noen verdens ting, så prøv det gjerne!

                 Men...siden min kjære er så lei taco'en min må jeg bite i det sure eplet og finne en ny yndlingsrett.. yeahright,somomnoekanslåtaco! ...Derfor tenkte jeg at dere kanskje hadde noen bra forslag til meg? Kom med yndlingsrettene deres og frist meg, kanskje jeg prøver en av dem! For nå er det krise i heimen, jeg holder på å gå på veggen fordi jeg ikke får taco, og Rune går snart på veggen fordi han mener vi bare spiser taco :p                                                          FRIST MEG!!  she isn't gone!

  Joda, jeg lever enda.. Har bare hatt en liten bloggpause i helga og vært med gode venner og kost meg. I går var jeg faktisk ute en liten tur - klin edru. Følte mest for å bare dra hjem og gjemme meg under dyna sammen med Rune og Daniel, men Hildegun var ikke helt enig i det, og som den gode vennen jeg er ble jeg med henne jeg vettu. Det var jo helt greit, følte meg litt, hva skal jeg si.. utenfor(?) noen ganger, ikke fordi hun ikke inkluderte meg, for tro meg det gjorde hun - midt på dansegulvet!! Men det er ikke så kult å være edru på en pub når alle andre er stup fulle og drar i deg fra alle kanter.  Så det var veldig godt å komme hjem til guttene mine selv om klokken rakk å bikke tolv.

  Dere tror kanskje jeg er veldig fasinert av vær og vind siden jeg har det med å nevne været i innleggene mine, men når det er nærmest snøstorm og flere cm med snø i veien først i oktober er det verd å nevnes. Sommerdekk og såpeglatt hålke - der har du meg. Trodde aldri jeg skulle komme frem med mine 50 km/t og lang kø bak meg. Men med en stk fortvilet og bekymringsfull mamma på tlf kom jeg dæven meg hjem denne gangen og.
  Vinteren kom veldig tidlig i år må jeg si, selv om jeg egentlig gleder meg på den så kunne den ventet noen uker til. Føler liksom vi hoppet rett over høsten i år jeg, alle de fine fargene og gode ullklærne, ble ikke så mye av det.
  Men snømenn og akebrett er jo morro det og!  Ligger snøen hos dere og eller?


                               


  Hva er det forresten med facebook å sperring av profiler?! Prøvde logge inn for 2 dager siden, men den var plutselig deaktivert. Har sendt mail til facebook og bedd dem åpne den igjen, men ikke tro de svarer! Irriterende.. Vet ikke hvorfor den ble sperret engang... surt for en som er så avhengig av fjæsbokje som meg..  Er du med ut noen gang selv om du ikke drikker?
  Hva syns du om det litt vel tidlige snøfallet?
  Har du lagt om til vinterdekk enda?
  Har facebook sperret profilen din noen gang? Hvorfor?


  up and go!

  Nå er lillegutt godt plassert under en tykk dyne og en kjempe god ullpose i vognen sin ute på verandaen, og jeg har gjemt meg bak en stor kopp kakao i sofaen. Nå skulle jeg egentlig ha gjort ferdig innleveringen min, men word'n på pcn min er utgått (!!) So I think I have a little problem..Er nesten ferdig så det er ikke krise, men hadde vært kjekt å fått levert oppgaven og. Så jeg håper Rune kan fikse det når han kommer hjem..
  Daniel våknet kvart på 8 idag og siden har det gått i ett, han er så gira. Surver og surver helt til jeg løfter han opp og slenger han frem og tilbake, rister litt på han og kaster han opp i luften. Da hyl skratter han! Veldig vilter kar det der, blir nok som pappaen sin tenker jeg. Sprellemann!
  Er morsomt og da, han er så utrolig bli hele tiden. Skal prøve å få tatt et bilde av det en dag og legge ut på bloggen.

  Jeg har forresten fått et par henvendelser om kakene jeg har bakt. Veldig hyggelig å høre at dere liker dem! Og jeg skulle gjerne baket for dere som lurer på det, men jeg har rett og slett ikke tid. Ikke nå iallefall. Men visst det er av interesse kan jeg gjerne legge ut oppskrifter på diverse og forklare dere hvordan dere gjør det? Er mye enklere enn det ser ut som! :)

                                                                   Noen av kakene mine...


  Vil du at jeg skal legge ut oppskrifter osv ?
  Hva er yndlings kaken din?
  Er det kaldt der hvor du bor idag?  its written in the stars...

  Dovendyret trenger skjønnhetssøvnen sin og sier derfor godnatt! Imorgen skal jeg hale frem den fornuftige siden av meg selv og gjøre litt lekser. Gleder meg selvfølgelig veldig mye til det. Veldig givende med lekser på en fredag så..
  Daniel har forresten sovet siden 5 tiden, så det er bare å lade opp batteriene først som sist, for en ting som er sikkert er at jeg får ikke sove lenge imorgen vertfall!


                                 God natt alle sammen! Make my dreams come true!                          


         ....Denne sangen minner meg om at jeg ligger i sengen min i Mexico og tenker på alt som har skjedd i livet mitt - på godt og på vondt. Jeg savner fortiden, men jeg ser frem til fremtiden. Jeg har opplevd så utrolig masse med mine 21 år på denne planeten, jeg gleder meg til å oppleve resten!

                                    smell på smell men like bli for det - solstråla ja!

  Hjelpes, jeg er så trøtt! Var oppe veldig  tidlig idag og siden har det gått i ett. Selv om jeg teknisk sett ikke har såå mye å gjøre fyller jammen meg dagen seg opp likevel altså. Er litt godt og da, få utrettet noe, selv om det ikke nødvendigvis er så fornuftig alt jeg gjør. Men man skal jo ikke bare være fornuftig hele tiden, litt tid sammen med venner gjør godt!
  Jeg og Mette tok turen innom martna'n idag, jeg som hadde gledet meg sånn til å se indianerene som alltid er med gikk på kjempe smell. DE VAR IKKE DER!! Så furten og lei gikk jeg kjøpte meg en hotdog og forlot martnan til fordel for et utallig antall runder rundt i bilen på Otta istedenfor. Siden dette tydeligvis ikke var dagen min likevel kunne det jo likesågodt komme enda en smell! Jeg la pengeboken til Mette på taket av bilen da jeg hadde inn vognen til Daniel i bagasjerommet, så dro vi. En halvtime etterpå og mange spmål om hvor jeg hadde lagt pengeboken hennes gikk det opp et lys for meg. Den var borte, søkk borte. Ikke i bilen, ikke i vogna og ikke i veien. Så Mette er herved stolt eier av en borkommen sort pengebok med noen hundringser og diverse kort - sperra kort dog!! Men i tilfelle noen av mine søte lesere har tatt turen til Otta idag og tilfeldigvis har sett en sort pengebok uten eier som flakset av en sort audi som kom susende er det bare å ta kontakt! 


                                       En stk. happyface med stivt smil til ære for bloggen.    
  Er du en rørbytte som pleier å miste ting?
  Hvilken bil har du?


  hits