• oktober 2011

  Et lite innblikk i Daniel's verden når mamma er student

  Kjenner jeg bare blir sittende og smile. Er så stolt, føler meg virkelig som verdens heldigste når jeg ser på disse bildene. Barnehagen til Daniel tar nemmelig en masse bilder av barna gjennom året i forskjellige sammenhenger. Når året har gått får foreldrene en cd-plate med bilder av sitt barn med hjem, og du kan jo bare tenke deg hvor herlig følelsen av å se hvor godt sitt eget barn trives i barnehagen er. Man står jo der med hjertet i halsen hver morgen og gruer seg for å gi dem bort, og selv om jeg vet at han er i de tryggeste hender så hjelper det  lite hvor høyt både jeg og lillegutt elsker assistenten hans -  for det gjør vi virkelig. Hun er et fantastisk menneske jeg aldri kan få takket nok for å ha tatt så utrolig godt vare på skatten min. Men likevel gjør det vondt å gi fra seg noe som betyr så mye for en, selv om det bare er for noen timer - og da betyr det mye å få så herlige bilder med seg hjem! :)

   

  (Andre barn som er med på bildene er sensurert)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Er det rart man stråler innvendig av å se sånne bilder av det kjæreste man har? Kjenner det blir ikke like vondt å gi han fra seg neste gang når jeg vet han har det så godt. Så tusen takk Søre Grindstugu Barnehage for å ta så godt vare på det mest dyrebare og uvurderlige jeg har  ❤

   

   

      

  pakke i posten

  Fikk en gigantisk pakke i posten fra Gymgrossisten.no igår, alltid spennende når shoppingbager som denne daler ned i postkassa! Jeg har begynt å bli mer bevisst på det jeg putter i meg, mye fordi Daniel har diabetes og jeg må telle karbohydrater til hvert måltid sånn at han ikke får for høyt blodsukker, men også mye fordi jeg har begynt å interessere meg mer og mer for fitness og det å ha en sunn livsstil. Tenker også at det ikke er så dumt å legge et grunnlag før jeg begynner på PT utdannelsen jeg planlegger å ta i løpet av neste år.

  Husker da jeg var rundt 18 år så var alt som sto i hodet på meg å slanke meg og spise syke dietter uten næring. Målet var å bli tynnes mulig og ikke ha noe fett på kroppen. Heldigvis har jeg fått opp øynene siden den gang og skjønt at det verken er pent å være for tynn eller sånn det fungerer. For sannheten er at det eneste du får ut av å sulte deg selv er total stopp i forbrenningen - og jeg trenger vel ikke fortelle hvor lett kiloene vil stømme på så fort du begynner å spise igjen da?

   

   

  Et tips til dere som har lyst til å begynne å trene regelmessig å prøve å få kontroll på kroppen deres er å invistere i litt kosttilskudd. For å løfte vekter og ta knebøy betyr ikke at man ender opp som en bodybuilder, dette er sånn alle både kan og bør gjøre. Ikke bare føles det helt herlig etterpå, men det er så utorlig godt for kroppen også. Du stykrer musklene og forbrenningen øker.

   

   

  Selv tar jeg ikke så veldig mye tilskudd til det jeg spiser, men proteiner, creating og koffein er noe jeg daglig har inkludert i måltidene mine. Vet mange syns dette smaker helt forferdelig, gjorde det selv helt til jeg ble anbefalt å prøve Whey-80 med sjokoladesmak. Personlig syns jeg den smaker litago milkshake og elsker den rett og slett. Men er ikke sjokolade tingen for deg har de alt fra bringebær til banan og vanilje til en søtere tuttifrutti blanding.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

      

  A touch of beauty

  Noen ganger er det beste man kan gjøre bare å lene seg tilbake, lene blikket mot noe vakkert og lytte. Rett og slett bare koble ut fra hverdagsstresset litt. De fleste av oss bruker all vår energi på å oppnå status, karriere og god økonomi og prøver etter beste evne å innfri oss etter de forventninger og krav som stilles av arbeidsgiver, familie og venner. Men bak vår kontinuerlige streben etter å prestere og å gjøre så godt vi kan, ligger det hos mange gjemt en dyp lengsel ? en lengsel etter å bli akseptert, anerkjent og elsket. Når vi så forsøker å finne tilfredsstillelse for dette dype behovet gjennom anerkjennelse fra den ytre verden, vil dette etter hvert gå på bekostning av kontakten med vårt eget indre. Nivået av tilstedeværelse og nærvær vil synke, slik at tanker og handlinger etter hvert blir mer og mer automatiserte. På denne måten blir vi stadig mer fremmedgjorte over for oss selv. Mange vil etter hvert få en følelse av meningsløshet og ensomheten melder seg sakte men sikkert. Hvorfor er jeg her? Gjør jeg egentlig noe nytte? Er det dette livet skal handle om, jobbe fra jeg våkner til jeg legger meg og aldri oppleve noe nytt?

  ...Svaret er selvfølgelig nei! For livet er ikke bare en lek, det er også en dans på roser. Livet til for å leves og nettopp det ønsker jeg at hver enkelt av dere skal gjøre. Så len dere tilbake, trykk på play, nyt musikken og se på den vakre filmen mens dere tenker på alt det gode som finnes i verden. Det får vi aldri nok av ♥

   

   

   

   

   

   

   

  Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping

  Er vel aldri feil å begynne dagen med litt shopping, hvertfall ikke når det går til et så godt formål håret mitt. Høres kanskje overfladisk ut, men jenter! Det er utrolig viktig å finne en shampoo og balsam som fungerer for DITT hår. Døde hudceller, fett, smuss, olje, flass er med på å slite håret og føles ikke bra. Selv har jeg falt pladask for Tigi's produkter, spesielt Epic volume og Superstar - de lukter som himmel og paradise på engang!

  Det er heller ikke helt feil å kjøpe shampoo og balsam etc. flaskene rommer 750 ml og prisene passer student lommeboka mi. En riktig god investering spør du meg! Gleder meg til å få flaskene i posten, spesielt den lille runde som er med å glatte ut krøllene mine og samtidig får meg til å lukte godt.

  Har du også lyst på noen av disse produktene? Gå inn på www.blivakker.no og sjekk dem ut, er sikker på du finner noe du liker! Om ikke annet er det perfekte julegaver for jenter i alle aldre. til og med bestemor bruker Tigi! - og ikke minst, det er FRI frakt!!

   

   

   

  Ps! Visste du at shampoo er opprinnelig er fra hindi og betyr å gni eller massere?

   

   

   

   


   

   

   

   

   

  mandagsmorgen

  Er ikke så veldig gla i mandager. Da er man liksom tilbake i hverdagen igjen, og jeg er egentlig ganske gla i søndager jeg. De er så forpliktelsefrie. Dagen skal uansett benyttes til intet annet enn skolearbeid. Sukk! Har jo vært syk nesten uken som var og trodde jeg endelig var på bedringens vei, så våknet jeg til DEN halsen idag tidlig. Jeg måtte uten tvil være sist i rekken da immunforsvarene ble utdelt. Har egentlig bare lyst til å gjemme meg under dyna og kose meg med sjokolade og synes synd i meg selv, men har lovet å ta kosthold og trening seriøst fremover så får vel prøve å la vær å sprekke første dag.

  Uansett har jeg jo solstrålen under til å lyse opp dagen min, er han ikke herlig? Har så lyst til å kalle han Baby D, men lurer på om han faktisk begynner å bli for stor for det nå. Lille, vakre gutten min.

   

   

  Minner fortsatt om å stemme på meg i modell konkurransen for BMR Sport Nutrition og Gymgrossisten. Det tar dere to sekunder å trykke på banneret under, og presse ''STEM'' når linken kommer opp. Hadde blitt så utrolig gla om hver og en av dere hadde ville tatt dere tid til gjøre det for meg, da dette er noe jeg virkelig har lyst til ♥

   

   

   


   

  quitters never win!

  Det hersker vel ingen tvil om at søndager er ukens høydepunkt. Forflyttet meg fra senga til sofaen ved 9 tiden idag og har vært her siden. Nå skal jeg ikke påstå at jeg koser meg med skolearbeid, men det har faktisk ikke vært så ille å ligge rett ut med religionsoppgaver når man har Bliss på tv'n i bakgrunn og masse pepperkaker, mandariner og t-lys på bordet. Hatt en skikkelig kosedag med andre ord!

  Men helt slapp kan man selvfølgelig ikke bli, så har kjørt en liten treningsøkt med godt selskap av småtassene mine Er de ikke skjønne? Mor og datter!

   

  ...og ja, har glemt å skifte på kalenderen ;)

   

   

   

  Er forresten med i en modell konkurranse for BMR Sport Nutrition og Gymgrossisten. Vinner jeg vil jeg bli stylet og sminket av en berømt Hollywood makeup artist og fotografert av en berømt fitness fotograf til BMR sin markedsførings kampanje for internett og avisannonser, brosjyrer, kataloger og plakater. Dette inkluderer også video reklame. Det vil si maksimal eksponering over hele verden for BMR Sports Nutritions blivende modell. Dette er en kjempe mulighet og håper selvfølgelig så mange som mulig av dere vil gi meg en stemme!

  Trykk på banneret under for å komme til avstemmningen. Dere kan stemme en gang hver dag, og jeg blir utrolig takknemmelig for hver en stemme jeg får! :)

   

      

  eplemuffins

  En riktig god søndag alle sammen! Hadde det vært en konkurranse for jo-jo bloggere er nok sjansen stor for at jeg ville gått av med seieren. Beklager at jeg har vært av og på for dere som følger meg, har fått en del henvendelser av dere - men til mitt forsvar har jeg vært sengeliggende, pluss at jeg har hatt litt mye å gjøre med tanke på skolearbeid. Om det er en trøst har ikke tiden stått helt stille her selv om jeg ikke har blogget, så det kommer updates!


  Men først tenkte jeg å dele verdens herligste muffinsoppskrift med dere, veldig enkel og veldig god! Og ikke minst, Daniel elsker å være med å lage den, så den passer fint til dere som har småtasser hjemme som vil være med å bake også!

     Du trenger:

  2 egg
  4 dl sukker
  7 dl hvetemel
  2 ts vaniljesukker
  4 ts bakepulver
  3 dl melk
  4 ss smør, smeltet

  Eplene:

  3/4 dl sukker
  2 ss kanel
  4-5 epler

   

   

  1. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver og vaniljesuker. Rør dette forsiktig inn i eggedosisen vekselvis med melk og smør. Skrell eplene og del i små firkant biter. Bland inn i røren.

  2. Fyll muffinsformer med røre, og strø over sukker og kanel

  3. Stek midt i ovnen på 175'C i ca 25 minutter.

   

   

  Legg de ferdige muffinsene på en rist og la de avkjøle før du serverer med en herlig kopp kaffe til de voksne, og et saftglass til de små. Velbekomme!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


   

  the ''fit'' breakfast

                              

   

  At jeg er opptatt av kosthold, trening og utseende skal jeg absolutt ikke nekte for. Det er heller ikke noe som gir meg dårlig samvittighet. Jeg tror det er naturlig, det at man hele tiden jakter på det ''vakre''. Ikke fordi det ''vakre'' nødvendigvis er noe bedre enn andre ting, men fordi vi som mennesker er laget slik at vi tiltrekkes av det som er vakkert. At dere skal dele samme mening som meg, det forventer jeg ikke. Men for meg selv og min egen del liker jeg å føle meg sunn, kjenne at jeg er i form og at kroppen min fungerer. Jeg tror på at man er lykkeligere om  man føler seg vel i sin egen kropp.


  Jeg er langt ifra noen treningsnarkoman, men jeg prøver å ha et sunt fokus på kostholdet mitt. Mye fordi jeg trives med det selv, men også fordi Daniel har diabetes. Det har blitt en daglig rutine for meg, en livsstil. Alt må veies, måles og leses på før det taes i bruk, for mye karbohydrater er ikke bra for blodsukkeret hans, derfor er det heller ikke noe jeg spiser spesielt mye av.  Men det er en livsstil jeg trives med, og det får meg til å tenke mer over hva vi som mennesker egentlig putter i oss. Det er absolutt greit å kose seg, det gjør jeg og. Jeg elsker sjokoladeboller og stratos, men det handler om å vise fornuft overfor maten. For deg selv, for kroppen din og for helsen din.

   

   

   

  Jeg har fått satt opp en egen diett jeg prøver å følge for å komme ned i en ideal vekt jeg skal bruke til å bytte ut litt kvalpefett med muskler. Frokosten min ser kanskje ikke så veldig innbydende ut, men den smaker faktisk veldig godt. Har dere lyst må dere gjerne prøve, den blå pakken med Whey-80 er sjokolade-proteinshake fra Gymgrossisten, den blander jeg med 2 dl vann eller skummet melk, og blander med 40g havregryn. Smaker omtrent som litago milkshake, veldig godt og ikke minst - veldig sunt!

  - provecho!

   

   

  hits