• november 2009

  årets første julemiddag...

  ...er herved servert, spist og fordøyet - og godt var det. Etter en så bra dag måtte det litt feiring til, og mamma, gubben og brodærn kom mer enn gjerne og delte maten med oss. Pyntet litt fikk jeg og, så her satt smilet fra øre til øre.


                   


  Maten var kjempe god, kjenner jeg gleder meg til julekvelden og den skikkelige julemiddagen skal fromme magen min. Mmm...får vann i munnen av å tenke på det, lefse, pølse, kjøttkaker, poteter.. Ingen middag her i verden slår julemiddagen, den skal mye til for å overgåes. Hva pleier dere å spise på julaften? Selv er det julepølsa og kjøttkakene som er viktigst for meg, mens bestemor er fra kysten og sverger til fisk.


                    


  ..Nå skal jeg endelig slappe av litt før jeg tar meg en dusj og må prøve å få gjort glup-eksamenen min. B-A-H... Heldigvis har jeg fortsatt den lille hemmeligheten min som holder motet mitt oppe.. ;)

                                                       Er dere spente nå?                    
  hurra - vi har vunnet!

  Fetter Anton har idag inntatt mitt hjem og jeg ønsker han hjertelig velkommen til å bli. Etter en ikke fullt så bra start på dagen hvor jeg omtrent stupte ut av sengen i halvsøvne etter mine 7 timer med snorking etter gårsdagens dobbelvakt på Mix gjorde det veldig godt å komme på barnehagen og bli overrasket av en svært hyggelig tlf fra min kjære, kjære forlovede. Gleden ble ikke mindre da han fortalte at han nettopp hadde ringt inn på frokostquiz på tv2 og vunnet oss 25.000 jævler rett før jul!! HOHO!! Det er mannen sin det :D
  Så da blir det jul i år og! Vi som aldri har vunnet noe noen sinne, helt utrolig. Vi er kjempe takknemmelige - dette kom godt med rett før høytiden. 


         Har dere vunnet noe noen gang?
  Er dere ofte med i konkurranser / tipper?
  Hva er det meste du noen gang har vunnet?
  Et lys for glede

  Første søndag i advent, vedkubber i ovnen som spraker og gir varme, bløtkokte egg og kakao til frokost, masse snø og sist men ikke minst, verden beste familie. Nå har vi det perfekt. De tre søte små har lagt seg under ovnen og koser seg tett inntil hverandre mens den tobente delen av familien har samlet seg rundt bordet med Bonanza på tv'n. Jeg kunne sittet slik en evighet og drømt meg bort i juleharmonien. Dessverre varer ikke gleden lenge for min del, jeg skal jobbe fra 11.30 - 22.15 idag - kjempe dumt.

  Jeg kjenner høytiden virkelig får meg til å se hvor heldig jeg er som har en så flott familie. Jeg kunne aldri bedt om mer, jeg har det så fint. Jeg har verdens flotteste og snilleste mann, nydeligste baby'en som finnes, 3 herlige hunder, en vakker papegøye og snart er jeg gift. Kan man få det bedre? Jeg er så takknemmelig, hva skulle jeg gjort uten dere?


                                                               


               Hva skal dere gjøre idag da, feire at det er advent og kose dere inne, eller på jobb og drømme seg hjem, slik som meg?  Daniel har fått nytt navn og nye foreldre

  Jeg signerer Kristina og sier skaff dere til helvete et liv!! Hvem er det som er så syk at man stjeler bilder av folk å lager en egen blogg der man utgir seg for å være dem?? Jeg var som vanlig innom bloggen til Kristina og ser hun linker til en blogg som utgir seg for å være henne. Jeg blar litt ned og tenker mitt om denne personen helt til jeg kommer nederst og ser hva!?? Jo, der er MIN Daniel! Min lille goklomp, som JEG har født! Men denne personen som utgir seg for å være Kristina sier også at det er hennes sønn, og hans nye navn er Leon!! Jeg er målløs!


  Her et bildet hun har brukt av Daniel


  Jeg kjenner morsinnstinktet trår til for fullt og jeg koker!! Selvfølgelig, jeg legger ut bilder av han på et åpent nett, men folk må da vel kunne ha såpass med respekt for andre at de ikke stjeler bilder og utgir seg for å være andre mennesker? Hva er det som får noen til å gjøre slik? Er det morsomt?? Jeg ser ihvertfall ikke humoren i det!


  Her er Daniel's, eller Leon's om du vil (!!!!) ''nye foreldre'' - sykt!!


                                                                                                   redigert etter ønske av avbildede  Jeg begriper ikke poenget med å finne på slik, det er latterlig, respektløst og ufattelig dumt! Har ikke folk selvtillitt nok til å lage en egen profil, med egne bilder?? What's wrong with you???  Årets adventskrans

  Nesten 3 timer i bil, en stopp på Mc Donalds for å innta kalorier og nå er vi endelig hjemme igjen. Tror det var tre søte små som har savnet meg mens vi har vært borte, for jeg ble nesten overfalt av chihuahuaene da jeg åpnet døren isted. Jeg fikk også bekreftet en misstanke jeg har hatt en stund nå, Nala har melk i pattene, så de tjuvparrerne venter valper. Det er helt utrolig, jeg har passet på dem som en smed, men likevel har de klart det, verpesjuke bikkjetasser!
  Så for all del, det er bare å skrike ut om du ønsker deg en chihuahua valp om ca 10 -12 uker..

  Siden det er første advent på søndag og jeg skal jobbe hele helgen har jeg tatt i bruk de kreative sidene jeg snakket om igår og laget meg en adventskrans slash fat slash kall det hva du vil. Personlig må jeg si jeg ble så fornøyd at jeg slengte opp litt julenips her og der i samme slengen.


  Hva syns dere, ble den bra?  Slenger inn et bilde fra spisebordet på kjøkkenet og, syns det ble litt koselig med de hjertene der =)  Jeg virkelig gleder meg til å ha opp resten av pynten, der er så utrolig koselig! Hvordan er det med dere, hva har dere satt frem av julepynt hittil?
  mmmmMAT for cathrine!

  Skoledagen er over og jeg er i ferd med å mette opp den sultne magen min med verdens beste baguette - taco, alright!
  Puh..jammen er det slitsom å gå på skolen igjen, dagene er så utrolige lange at jeg kobler totalt ut de siste timene. Vi har drevet en hel del med pedagogikk og matte idag, kjenner jeg gruer meg til eksamen allerede. *grøss*  Men, det er bare å holde motet oppe og finne frem nerden i meg selv, er jo tross alt en liten Einstein når jeg først setter igang. Doh.
                         


  Skal heldigvis hjem imorgen, og da skal det pyntes til advent! Gleder meg som en liten unge, har kjøpt inn lys, fat og pynt. Tenkte jeg skulle prøve meg på en egendesignet adventskrans i år så husmora her får prøvd ut de kreative sidene sine innimellom bleieskiftingen og leksene.


  Har dere sett frem adventsstaken enda?
  Hvordan er det med kreativiteten deres? Hjemmelaget krans eller kjøpt?


  aloha from the bed

  Da var jeg tilbake på Hamar og i full gang med forelesninger på høyskolen, den siste samlingen før nyttår. Tiden går jo så fort, føles ikke som om det er så lenge siden vi begynte, men et halvt år er allerede gått. (og hurra for det?!)
  Jeg merker ihvertfall at skolebenken tar på og gleder meg til å sveve inn i drømmeland her nå.

  Så riktig god natt til alle dere søte mennesker der ute, sov godt!


                                                  Selena - Dreaming of you

                                       Christmas photoshoot

  Juleforbredelsene er i full gang, bethlehemsstjerna henger så fint i vinduet (selv om Rune protesterte høylytt da jeg hengte den opp) og adventskransen skal snart frem. Jeg elsker julen med alle tradisjonene som følger med, det er virkelig den høytiden jeg verdsetter mest. Og i år blir julen ekstra spesiell for oss, vi skal feire vår første jul sammen som foreldre. Jeg gleder meg, kan ikke vente med å se Daniel når han får øye på alle lysene og fargene som julen bringer med seg. Selv om lillegutt ikke kommer til å skjønne så veldig mye av det så skal alt være perfekt fra første stund. Tradisjonene skal inn med te-skje.

  Og første trdisjon er herved vedtatt og tatt i bruk; Årets julebilde..  Som dere ser var det kun ett av mine 4 barn som fattet interesse for kameraet, og det var ikke Daniel! Etter en photoshoot på 60 min sitter jeg igjen med 100 bilder og 0 som kan brukes. Hurr.....a....


  Hvilke juletradisjoner liker du aller best?
  Pleier dere å ta julekort bilder?


  G to the jesp!

  Da var jeg omsider ferdig for dagen og er veldig klar for senga! Vært masse å gjøre på jobb, så nå var det veldig godt å komme hjem til gutta mine igjen. Savner dem jo så fælt om dagen.
  Det kom forresten varer idag, og noen av dem brakte opp herlige minner fra jeg var yngre og var hos bestemor og bestefar i julen. Jeg som mange andre pleide jo å lese de koselige juleheftene som dukker opp i bladhyllene først i desember. Bestefar var en stor tilhenger av dem han og, og kjøpte alltid inn av alle slag - til stor glede for meg!
  Så du kan jo bare tenke deg hva som lå og strålte mot meg da jeg åpnet pappeskene med varer idag, nemmelig;


                                                     JULEHEFTER!!!          Pleier dere å lese julehefter, eller har dere noen andre tradisjoner rundt jul?


  wish me luck...

  ..for nå skal jeg hoppe til sengs og lade opp kruttet til imorgen! Little miss sunshine over here har nemmelig tatt på seg dobbeltvakt på jobb imorgen, kjenner følelsen av den j*vla vekkerklokka som ringer og vekker meg allerede nå. *grøss*
  Men, min kjære Rune er allerede i full gang med å koke opp ris jeg skal ha med som frokost, lunsj, middag OG kveldsmat imorgen. Herlig. Blir en hel del ris det!


                        Nå skal jeg ikke lyve på meg at jeg klarer å spise med de pinnene der da,
                                         men de er jo fine å se på, så vi slenger dem med.                                       Spiser du ris ofte?
  Hva pleier du ha på risen din?
  Spiser du med pinner eller gaffel?  Bambi on ice!

  Hva er herligere enn å våkne til 20 cm med snø nå rett før jul? Idag var det faktisk eventyrlig å stå opp, for et syn. Som tatt rett ut av en julekalender, så visst snøen bare holder seg sånn resten av vinteren skal jeg holde ut jeg og. Men, la oss nå for all del knekke gleden - jeg skal snart på jobb og friteres i den fete matstimen på Mix. B-A-H-!! Så kjære naboer hold øynene åpne. Det ligger ann til litt av et sirkus ute her når jeg skal ut på hålka å måke snø av bilen og ut å kjøre etterpå. Egentlig burde jeg tatt meg betalt for gratisunderholdning, for større klodrian skal man lenge letes etter.

  Ligger snøen hos dere idag eller?
  Morgenfugl har gull i munn sa du? Hvor mange mannfolk er det som faktisk gidder å bli med ut for å ta bilde til en blogg klokken 09.00 en søndagsmorgen?


  I've got a SECRET....

  Det klør i fingrene mine, det er noe jeg har så lyst til å skrive og dele med hele verden NÅ!! Jeg har nemmelig en liten hemmelighet som snart skal få ut i dagens lys. Jeg har ventet en stund med å fortelle det, men nå klarer jeg ikke holde meg stort lenger. Så om noen få dager kommer jeg nok til å lekke.. Æææhh!! :D    *hopperogdanseravglede*

  Jeg kan si så mye som at det er bare noen få som vet det, og at det er tidenes julegave vertfall :D


          Har dere noen førjulshemmeligheter som gir et puff i hverdagen nå når dagene er så mørke og triste?  Et midlertidig farvel

  God morgen herlige mennesker! Klokken er 15.00 så det er vel strengt tatt ikke morgen lenger, men godt å sove ut - det var det! Verdens beste venninne har akkurat vært på besøk, det blir alltid så lenge mellom hver gang jeg ser henne siden hun har flyttet til Ulsteinvik, men desto lykkeligere blir jeg de gangene vi møtes.
  Dessverre blir det en stund til neste gang, så det ble en del klemming på vei ut av døren idag. For mens jeg skal sitte her å fryse skal hun tilbake til Chile og feire jul med familien sin. Missunnelig jeg?? Neiiida...

  Har noen av dere vært i Chile eller i Sør Amerika noen gang? Hvor?


                   Nattmat it is!

  Har man ikke helg får man late som man har helg! I do! Burde vel egentlig vært i seng for flere timer siden så overtrøtt som jeg er, men siden jeg har senvakt imorgen driver jeg å innbiller meg selv at jeg kan drøye den litt til, og litt til, og eeeenda litt til.. Har vært en veldig hektisk dag på jobben idag, masse kunder og enda mere mat. Dermed gikk også treningen min rett vest og ned i sluken da jeg kom hjem, orker rett og slett ikke!! Later som det greit siden jeg har omtrent bodd på et treningsforum ikveld da - sanker tips der man kan vettu!
  Siden jeg har så fantastisk bra kosthold og er eksempelet over alle eksepmler når det gjelder sunn mat, så kan jeg jo vise dere den herlige, utrolig sene, middagen min. Jepp, Pico de gallo. Kall det gjerne snacks, men med en porsjon ris først ble jeg ganske mett :)  
                  Nam, nam....


                                  


                                         Buenas noches todos....♥
  Hva er din favoritt middag?
  Har du smakt pico de gallo?
  Hvilken grønnsak liker du best
  ?


  ugg ugg, pysje mæ lugg...

  Nok en arbeidsdag er over, og jeg sliten som få. Den lille trollungen min som alltid har vært så flink til å sove har plutselig funnet ut at det er gøy å snu døgnet. Han har nemmelig fått for seg at han ikke trenger mat om dagen, da er det lek og morro som er tingen. Spise kan man jo gjøre om natta! Så skjønnehetssøvnen min går nå bort til babyskrik, bleieskift, mating og en sliten pappa som begynner å bli litt fortvilet over situajsonen. Sukk.

  Og om ikke det var nok så har jeg virkelig begynt å legge merke til kulden om dagen, det kjennes ut som jeg er på polferd hver gang jeg beveger meg utenfor døren. BRR! Jeg er ikke skapt for det kalde landet her, ta meg til syden!!


                                             Dette var tider det..sleepy boy ♥


                           


  Daniel og pappa har forresten vært på ansvarsgruppemøte igjen idag. Flinke guttene mine måtte klare seg uten meg siden jeg måtte jobbe, men det gikk veldig fint. Vi har også blitt enige om at ingen av oss skal vaksinere oss mot svineinfluensaen, og legen syntes det var helt greit. Daniel har jo ingen hjertefeil eller tilleggsproblemer, da så hun heller ingen grunn til å pushe på oss med vaksinen. Heldigvis - er ikke helt for å få sprøytet ting inn i kroppen som ikke er forsket og utprøvd lenge nok til å kunne si at det ikke finnes noen ettervirkninger i form av sykdommer osv på.


  Whoooaahp!!

  Siden jeg har vært mer asosial enn geekene i The Big Bang Theory i det siste, fant jeg ut at det var på tide med en kafè tur igjen idag. Må jo huske å pleie vennskapet litt imellom jobbingen og. Så off we went! Veslemøy, Una, meg selv og småtassenen våre.

  Og for å sette ord på bilderaset..

  Una er så fisefin at hun ikke kan være med på bildet, og bruker derfor Silje som kamuflasje.
  Silje er fullt opptatt med å spise lekene til Daniel.
  Veslemøy er ansvarsfull og mater Daniel.
  Daniel spiser, spiser, gulper på de rene klærne sine og atter spiser.
  Veslemøy har kjøpt seg lipgloss til 170kr som lukter penicilin.
  Veslemøy har kjøpt seg nytt skjerf og ser dannet ut.
  Una er lagd av muskler men skal likevel kjøpe seg Zumba.
  Silje griper alt hun ser og kaster det så langt hun klarer.
  Una har farget håret og klipt luggen.
  Veslemøy spør hva vi skal spise til middag.
  Cathrine observerer og tar bilder.
  Hva har du gjort idag?
  Hvilken farge har du på håret?
  Hvor gammel er du?


  Say hello to my new bestfriend!

  Ja, for han har virkelig blitt min nye bestevenn, mr. Zumba! Det er min andre dans med han idag, og jeg må bare si det som det er. Han er perfekt! Rytmen, musikken, måten han fører meg ann på. It's unbelievable!! Kroppen min rister, svetten renner, jeg kjenner alle musklene spenner seg - Jeg elsker han!

  Planen er å danse til svetten piler minst en time hver dag fremover. Blir det ikke forandringer i fettlaget mitt da vet ikke jeg. Da er det ikke håp, for dette fungerer virkelig. Nå har jeg stått midt på stuegulvet og vrikket på hoftene i litt over en time med min herlige mann som tilskuer - godt plantet i sofaen med et bredt smil om munnen - Og jeg har ikke vært så sliten siden jeg lå på føden og prøvde å presse ut lille Daniel!

  Så folkens, kom dere ut av dovendyrmodusen og shake ass'en til Zumba! Dette fungerer!

     Har du et bra treningstips å dele med meg?
  Hvilken treningsmåte liker du best?
  Har du fast og fin kropp?
  Hvilken kroppsdel liker du best, og hvilken liker du minst?  happy life

  Nå er snart en stk vellykket og herlig helg over, jeg har kost meg og virkelig nytt å være med guttene mine. Jeg føler meg så heldig som har dem. Helt klart verdens beste famile som jeg aldri her i verden kunne vært foruten. Vi har vel egentlig ikke gjort så veldig mye idag, kost oss fremfor tv'n med dårlige såpeoperaer og lekt med Daniel. Det er så rart å se på han, å vite at han er min. Tiden har gått så fort, nå er han 6 mnd - et halvt år. På denne tiden i fjor gikk jeg rugende og spent på å få møte den lille som så ivrig sparket for å vise at han var der. Det er helt utrolig, men jeg er faktisk mamma. Den tanken kommer nok aldri til å virkelig gå opp for meg. 


                                                                          Bilde fra i sommer

                  


  Nå skal jeg se ferdig Robinson før jeg går i gang med videre planer for kvelden ;)  Hvem setter du mest pris på?
  Og hvorfor?


  h-e-l-g

  Etter masse jobbing og lekser kan jeg endelig pustet lettet ut og nyte helgen. Eller..Det vil si, jeg må gjøre ferdig en innlevering til imorgen først. Men, vi nærmer oss med stormskritt!! Uansett er det kjempe deilig å få være hjemme litt med Daniel igjen, gullklompen. Rune derimot tror jeg begynner å nærme seg en slags midtlivskrise, for han har stukket avgårde på fotball turnering idag - noe som forsåvidt hadde vært helt greit, om det ikke hadde vært for at den er på FIFA!! Så, kjære svigermor. Neste gang sønnen din sier han skal på fotballturnering og du stolt sender han avgårde med vannflaska i hånda, vet du nå hva som venter. En gjeng med kvinnfolkleie karer som tror de fortsatt er i tenårene og rømmer avgårde fra husvask, middag og babyskrik for å spille tv-spill på Bowlingen. Herlig.

  ...Nå har småen akkuratt sovnet så jeg får vel prøve å gjøre litt på innleveringen min mens jeg venter på min kjære to come hoooome :)

     
                                        Beskriv din perfekte helg
  Liker du tv-spill?  Whop Whop!

  Jeg er så sliten idag, skikkelig daff. Har funnet meg middagsrester fra igår og sitter å slurper i meg hjemmelaget grønnsakssuppe mens jeg funderer på hvordan jeg skal holde ut kvelden. Ja, dere kan jo bare gjette hva jeg skal - jepp! work it is! Flinka! Dagene er så dystre nå, mørkt tidlig om kvelden og så kaldt ute at dyrene går i hi. Brr. Når jeg tenker meg om burde jeg vel egentlig gått i hi jeg og, kjennes ut som jeg har vært på polferd hver gang jeg skjekker postkassen i håp om at det etterlengtede stipendet mitt er kommet. Hver tur opp i den sorte kassen på stativet er like spennende, jeg blar ivrig igjennom all reklamen med et stort håp, dessverre er nedturen over at ingenting er kommet også like stor hver gang. Kanskje jeg bare skal la være å hente posten, kan den ligge der i kulden som straff.
  Jeg trøster meg selv med at det er bare 2 uker til jeg kan begynne å dra frem den lilla pynten, tenne lys og klage over at Nrk1 velger å sende Jul i svingen i år fremfor å vise en av de gode gamle julekalenderene istedet. Hvor ble det av Amalies Jul og Skomakergata? Det er det jeg forbinder med julen, ikke Linus i svingen som forsåvidt aldri burde vært sendt på barnetv i første omgang. Visst stipendet mitt rekker frem før jul kan jeg vurdere å ta på spanderbuksene og invistere i en god gammeldags julekalender DVD, men workaholic her har vel uansett ikke tid til å nyte rødnissene og nattasangen til nissemor, så jeg får kose meg videre på Jutulbu i drømmen om en tur til varmere land og nytt hus istedenfor.

  Og en ting til - Wear nice shoes!! Viktig.


           


                             

  Hvilken julekalender liker du best?
  Hvilken liker du dårligst?
  Hvor skal du feire jul i år?
  Hvor kunne du tenke deg å feire jul?


  m to the exico!!

  Home from work!!! Finally!! Det gikk i ett der idag, kjempe masse bestillinger og jeg var helt alene. Fløy frem og tilbake som en robot og tok ordrer, puhh.. Ble en smule sliten når det holdt på som værst, men med onkel Skrue hjernen min gikk det som smurt. Tid er penger vet du ;) Ellers er jeg dritt møkk lei av kalde norge og den helteite snøen som stjal forlovelseringen min!! Så med mindre jeg vinner i lotto snart så må jeg rett og slett begynne å spare, for nå har Queen C. bestemt seg - Jeg SKAL tilbake!!

  Så, kjære Gud! Gi meg masse penger så jeg kan sole den likebleike rævva mi og nyte livets glade dager i Mexico igjen!


                                


  What to do, what to do... Har du et ''billigsydenturtips'' til meg?
  Tar du solarium? Hvor ofte?
  Er du brun eller bleik?


  Baby D. <3 Eva Sofie

  Nå sitter jeg og rugger baby D. i søvn, han er sliten stakkar. Vi har nemmelig hatt besøk av Hildegun og Eva Sofie idag, noe som var altfor lenge siden sist. Men som de fleste sikker har fått med seg har jeg ikke så veldig mye fritid til overs, så da får man presse in the important one's der det er plass. Gullungene koste seg vertfall kjempe masse sammen, og vi ser allerede frem til neste gang :)

  Som dere ser på bildene er trollungene våre blitt omtrent like store - Daniel er faktisk litt tyngre enn Eva Sofie blitt. Husker så godt da Daniel kom til verden 3 uker etter Eva Sofie, han så ut som en bitteliten dukkemann ved siden av henne, men skal si deg han skjøt fart og tok henne igjen! Gutten si det! ;)


                         


  Nå har Daniel sovnet, så rugging kombinert med blogging fungerer veldig bra. Altmuligmamma - der har du meg! 

                             Helt tilslutt en av yndlingssangene mine. Tony Dize - No te vayas♥


                        Føler du at du setter av nok tid sammen med venner?
  Føler du at skole/jobb tar overhånd noen ganger?  Se hva jeg har fått!

  Gjett hva jeg har hentet på posten idag da .....jess! It's ZUMBA!! Så nå skal det trenest og shake's her, må bare søke til Gud og be om flerer timer i døgnet først, for jeg har ikke tid til annet enn å jobbe, gjøre lekser, være på skolen og være husmor.. Ikke så mye fritid her i gården nei - men! Jeg klager ikke, jeg gjør det helt frivillig og syns på en måte det er helt greit.. Skulle bare så gjerne hatt et par timer ekstra, men jeg får prøve å skvise inn Zumbaen når jeg står opp istedet, for danses skal det!


              ...Nå skal jeg fortsette å kose meg med risen min her, så er det strax tid for senga og opp igjen på praksis i barnehagen :)                  Har du prøvd Zumba?
  Fungerte det for deg?
  Kan du å danse?
  Hvilken dans kunne du ønske at du kunnet?
  Liker du reggaeton?  happy spirits dancing

  Da er jeg godt plantet hjemme i min kjære sofa sammen med dyr og barn. Det var kjempe godt å komme hjem å ligge i sin egen seng igjen, det tror jeg nok Daniel er helt enig i og - han fikk nemmelig ligge i sengen til mamma og pappa inatt.

  Siden jeg ikke rakk å blogge før jeg sloknet igår skal jeg vise dere litt av går dagen nå. Vi dro til Lillestrøm og på Alternativmessen ganske tidlig, det var kjempe masse å se på der. Jeg hadde egentlig planlagt å prøve akupunktur, men etter en liten samtale med en av akupunktørene der fant vi ut at jeg ikke skulle testes ut som nålepute denne gangen, da det ikke hadde noe for seg siden jeg ville trenge en ordentlig konsultasjonstime først og litt sånn. En annen nedtur var at den gode gamle svenske spåkonasom spådde meg sist var ikke der i år, kjempe dumt! Hun var veldig treffsikker og flink, så da lot jeg være å bli spådd istedenfor. Men, derimot fikk jeg en kjempe opptur da jeg så Silverbird, og tro du meg, da var jeg kjapp på labben om å få et bilde. 


                          


  Jeg ser virkelig opp til indianere, de er store mennesker for meg. Så dette møtet betydde tro det eller ei ganske mye for bondetuppa fra Vågå. Silverbird var født blind, men da han var 4 år fikk han som ved et under synet i gave. Helt utrolig. Silverbird's mor var Cherokee/Dine medisin-kvinne, og hans far var Nedhni/Apache spirituell vismann, og begge hadde fantastiske sangstemmer og instrumentelle ferdigheter - noe Silverbird har arvet. Silverbird har også vært med i flere tv-program og amerikanske filmer, derav som høvding Powhatan i ''Spirit of Pocahontas'' samt at han er fredsambassadør tilknyttet FN. Gjennom sitt fredsarbeide har han blant annet møtt personer som Dalai Lama, Yassir Arafat, Al Gore, Diana Ross, Mor Teresa og Bill Clinton. STORT!! 


             


  Og tilslutt..et lite bilderas...  Var du på årets alternativ messe?
  Hva likte du best med årets messe?
  Hva likte du minst?
  Har du hørt om Silverbird?
  Har du møtt en indianer noen gang?
  Hva syns du om alternativmessen? Noe for deg?
  Fortell meg om ditt syn på indianere?


  Baby D is back!

  Endelig!! Nå har svigers kommet med lille Daniel helt til Hamar! Oh, så godt det var å se han igjen!! Helt utrolig, jeg har savnet han så masse, lille gode nydelige gutten min. Det har vært helt grusomt å være fra han så lenge, har så dårlig samvittighet. Så siden vi skal på alternativmessen imorgen og svigers skulle hit likevel så tok de med Daniel, så passer de han mens vi er i Oslo imorgen, og vi får være med han ikveld.  .....Nå er vi samlet hele familien her på Hamar og spiser kveldsmat. Selv er jeg kjempesliten etter nok en lang skoledag med masse ny lærdom. Skal snart ta en dusj og finne senga kjenner jeg. Så får dere ha en kjempe flott kveld alle sammen der ute!! :)


  Godnatt fra meg og lille Daniel :)


  For dere som har barn;
  Hvor gammel var babyen din første gang den lå borte?
  Hvordan gikk det?
  Hvordan syntes du selv det var?

  og dere som ikke har barn;

  Hvor mange barn ønsker du deg?
  Hva skal de hete?
  Når er den perfekte alderen for deg å få barn?


  lillegutt er blitt stor

  2 lange dager er gått og vi har virkelig blitt satt på prøve. Det er helt uforståelig hvor mye man faktisk kan savne en liten krabat som ikke gjør stort annet enn å spise og vokse for å bli stor. Vi tenker på den lille gutten vår hele tiden, jeg får nesten lyst til å ta til tårene noen ganger, så mye savner vi han. Idag er den lille nydelige gutten vår et halvt år, tenk på det. Det er 6 mnd siden jeg lå på sykehuset og verdens vakreste gutt akkuratt hadde kommet til verden. Tiden har gått så fort, jeg skjønner ikke hvor den ble av. Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg er så heldig at jeg har en sønn, tenk da, jeg har klart å skape en hel liten baby. En perfekt liten gutt med ti fingre og ti tær, det er overveldene, og jeg er så utrolig stolt!!
                                  

  Så kjære lille Daniel, vakre sønnen vår. Gratulere så mye med dagen! Tenk, nå er du allerede et halvt år gammel, tiden flyr så fort. Snart løper du rundt mellom føttene våre og vil leke dagen lang. Vi gleder oss til å se deg vokse opp å bli en stor og sterk gutt! Du er den beste gaven mamma og pappa noensinne kunne fått. Vi elsker deg! ♥


                         

  Har du barn?
  Syns du spebarnstiden gikk fort?
  Hva er ditt største minne fra spebarnstiden?
  5 nye verdensborgere

  Da er vi tilbake på Hamar og jeg er klar for skolebenken igjen. Eller, det vil si..Jeg kunne godt klart meg foruten, men jeg har jo alltids plass til litt ny informasjon i skolten! Daniel er igjen hos mamma denne gangen, det  var veldig vondt å dra fra han, har aldri vært borte fra han så lenge som vi skal nå. Men vi fant ut at det var best for han å bli igjen, det blir fort slitsomt for en liten gutt å dra frem og tilbake sånn hele tiden, og med disse smittedager er det greit om han blir hjemme. Barn med Down Syndrom har dårligere immunforsvar enn andre barn, og er lettere mottakelige for luftveisinfeksjoner o.l. Dessuten skal vi innom på alternativmessen på lørdag, så vi har blitt enige om at det blir best å la han være igjen hos bestemor på Sel denne gangen :)

  Det var forresten ekstra hyggelig å besøke mamma idag, 5 nydelige pusekatter har nemmelig kommet til verden! Jeg har selvfølgelig funnet meg en hjerteknuser jeg har veldig lyst på, men med den zoologiske hagen jeg har hjemme fra før var det en stk mamma og en stk forlovede som slettes ikke var enig i det. Så er det noen ute i det vide landet vårt som har lyst på noen nydelige kattunger er det bare å sifra! 


                                                 Hvem kan vel si nei til en sånn en?

     


  Hva er dine planer for uka?
  Har du masse hjemmearbeid?
  Hva syns du om kattunger? Noe du kunne tenke deg?
  Hvilke katter liker du best?
  365 days with love

  Idag er det nøyaktig ett år siden jeg lå hjemme i sengen med voksende mage og spydde som en gris. Imens jeg lå og ynket meg kom min aller kjæreste Rune rolig inn på soverommet og satte seg smilende ved siden av meg. Ikke skjønte jeg hva som var så morro med at hele kroppen min var sinnsforvirret og ikke ville holde på noe mat what so ever, men plutselig ble stemningen en helt annen. Romantikken fløt inn i rommet og de vakreste ordene du kan få fra en du elsker kom ut av munnen på Rune. - ''Vil du gifte deg med meg?'' - Tiden stoppet, kvalmen stoppet, det var bare så vitt ikke hjertet mitt stoppet og. Selvfølgelig, Ja!! JAA! Jeg vil gifte meg med deg! Det er ikke noe annet jeg heller vil, var svaret han fikk!
  Så fra å være en av verdens værste dager klarte min nydelige forlovede å gjøre den om til verdens beste, alle sure miner jeg noen sinne har hatt ble borte. Alt var bare en glede, og det har det vært siden.
  Jeg gleder meg kjempe masse til å stå hvit brud med Rune ved min side. Det skal bli en helt uforglemmelig dag jeg nesten ikke kan vente til kommer. Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg har en mann som Rune og en sønn som Daniel. Hva skulle jeg gjort uten dere to, guttene mine? Dere er alt for meg!

                                                      Se, så heldig jeg er!


                       


  ..Hadde jeg enda bare funnet igjen min kjære, kjære forlovelsering så hadde denne dagen vært perfekt. Jeg er kjempe lei meg, kan ikke tro at jeg har mistet den.. 


                                  

                             


  Hvor lenge har du og din kjære vært sammen?
  Hvor lenge mener du man skal være forlovet før man gifter seg?
  Hvilken dato giftet/skal du gifte deg på?
  Hvor vil du gifte deg?


  jeg har mistet noe av det kjæreste jeg eier

  Etter nok en hyggelig middag hos svigers med herlig sjokoladekake til dessert var det atter en gang på tide å dra på jobb...Jeg og Rune gikk ut og etter det store snøfallet inatt tok det ikke lange tiden før snøballene flakset med meg som blink. Da han nesten traff meg tenkte jeg at jeg skulle fyre av en selv og kastet det jeg var god for. Det skulle jeg aldri gjort. Jeg er fra naturens side utstyrt med små, tynne fingre og selvfølgelig er forlovelsesringen min altfor stor og glir av hele tiden. Intet unntak denne gangen. Ringen flakset avsted og ble borte i snøen. Vi lette og lette, gravde og lyste, ingen ring å se. Jeg er kjempe lei meg, den ringen betyr så utrolig mye for meg, og fingeren min føles helt tom. Det er en del av meg som mangler. ....Vi skal lete mer imorgen, jeg håper så inderlig at jeg finner den.


    


                        Se på den nydelige ringen min - tenk at jeg har mistet den :(


                                              Har du noen gang mistet noe som betyr veldig mye for deg? Hva?
  Er du forlovet?
  Hvilke ringer har dere?  hits